Web
Analytics

Simon Kjær skriver ambassadørkontrakt med NordicBet

0

NordicBet har allerede Mikkel Kessler som ambassadør for sitet, og nu opruster udbyderen sin roster af ambassadører med landsholdets jernmand, Simon Kjær.

Bookmakeren NordicBet har signet Simon Kjær som selskabets nye ambassadør, hvilket betyder, at den populære landsholdsanfører skal være NordicBets ansigt i Danmark i de kommende to år.

Besøg NordicBet.dk her >>

 

Landsholdets jernmand bliver ambassadør for NordicBet

De kommende to år skal landsholdsanfører Simon Kjær være NordicBets ansigt i Danmark.
Simon Kjær, der til sommer vil føre resten af landsholdet på banen ved VM i Rusland, skal i de kommende to år være NordicBets ambassadør i Danmark. Aftalen indebærer, at landsholdets jernmand skal være selskabets ansigt i både tv-reklamer og andre kampagne-aktiviteter.

NordicBet har længe været på udkig efter den helt rigtige profil til det danske marked. Spillefirmaets danske direktør Steen Madsen, har da også svært ved at skjule begejstringen over aftalen med Simon Kjær:

”Simon Kjær er et af de allerstørste danske fodboldnavne. Han er landsholdets anfører og har spillet i nogle af de største klubber i verden.Endnu vigtigere personificerer han de dyder, vi ligeledes hylder som brand. Han er en fandenivoldsk indpisker, der går forrest og ofrer sig for holdet. Derudoverhar han det glimt i øjet, som er så vigtigt, hvis du skal være en troværdig ambassadør for et brand i underholdningsbranchen. Vi glæder os meget til samarbejdet”.

Simon Kjær udtrykker ligeledes begejstring for det nye samarbejde: ”Det er en ambassadør-rolle, hvor jeg bliver et af NordicBets ansigter udadtil. Som i alle andre situationer går jeg selvfølgelig ind til opgaven seriøst og professionelt. NordicBet er et brand, jeg kan stå inde for. Det er et seriøst firma, der har mange år bag sig i branchen, og jeg ser frem til et godt samarbejde”

NordicBet vil endnu ikke løfte sløret for, hvornår og hvordan Simon Kjær vil blive brugt i markedsføringen, men det er ingen hemmelighed, at selskabet ser sommerens VM som en god lejlighed til at bringe sin nyeste ambassadør i spil.

Med aftalen slutter Simon Kjær sig til et NordicBet-ambassadørkorps der også tæller Mikkel Kessler.

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >