Specialodds: Forbliver PSG, Juventus, Man City, Liverpool og Dortmund ubesejret?

7. december 2018

Specialodds: Forbliver PSG, Juventus, Man City, Liverpool og Dortmund ubesejret?

Topklubberne Paris St. Germain, Juventus, Manchester City, Liverpool og Dortmund er alle stadig ubesejret i de nationale ligaer i sæsonen 2018/19. Nu har Betfair sat odds på, om klubberne forbliver ubesejret i resten af sæsonen.

Ingen ser ud til at kunne slå Manchester City og Liverpool i England indtil videre, og det samme gør sig gældende i Italien, Frankrig og Tyskland, hvor Juventus, PSG og Dortmund alle stadig har undgået nederlag i sæsonen 2018/19. Det har fået bookmakeren Betfair til at sætte odds på, om topklubberne kan holde den ubesejrede stime kørende hele sæsonen. Læs mere forneden eller besøg Betfair nu og se oddsene under Fodbold specialspil.

Se odds hos betfair >>

+18 | Reklamelink

Odds på at klubberne forbliver ubesejret i ligaen

Find markedet under "Fodbold -> Specialspil -> Hold Specials" hos bookmakeren Betfair. (grafik: betfair.dk).

Paris St. Germain (PSG) er de største favoritter til at gå igennem sæsonen som ubesejret i deres nationale liga, den franske Ligue 1. Her har PSG efter 16 kampe vundet 14 og spillet to uafgjort, og med en samlet målscore hidtil på 49-10, er der langt imellem kampene, hvor PSG føler sig truet. Hos Betfair er der odds 3.00 på at PSG fortsætter resten af sæsonen (yderligere 22 kampe) uden at tabe.

Også Juventus til odds 6.00 virker som et saftigt bet, da Cristiano Ronaldo og Co. ser ud til at spadsere mod mesterskabet igen i år. I sidste sæson vandt Juve mesterskabet trods tre nederlag i Serie A, men i år er man endnu stærkere og efter 14 kampe er Juventus 13-1-0 med en målscore på 31-8.

Man City og Liverpool holder stadig nullet

I England er både Manchester City og Liverpool stadig ubesejret i Premier League, og her ligner City det bedste bud på at fortsætte stimen sæsonen ud. De to hold mødes igen senere på sæsonen, hvor uafgjort kan holde begge hold ubesejret sæsonen ud, såfremt de ikke taber til andre hold.

Man City giver odds 6.50, mens Liverpool giver odds 13.00. Tror man på det helt vilde scenarie, at ingen af holdene taber en Premier League kamp i 2018/19 sæsonen, udløser det odds 61.00 på markedet "Man City & Liverpool forbliver begge ubesejret".

Dortmund også ubesejret, men mangler Bayern ude

Borussia Dortmund gør det fantastisk i Bundesligaen i år, og kan måske vinde et sjældent mesterskab efter mange års Bayern dominans. Med en statistik på 10-3-0 efter 13 kampe, og en sejr i hjemmekampen mod Bayern allerede i hus, kan Dortmund måske holde sig ubesejret sæsonen igennem.

Dog venter stadig en svær udekamp i München mod Bayern i 28. spillerunde d. 6. april, og her plejer Dortmund at have problemer. Meget kan ske inden da, men lige nu er der et flot odds 10.00 på Dortmund til at forblive ubesejret i sæsonen 2018/19.

Specials på flere klubber forbliver ubesejret

Tror du flere af holdene går igennem sæsonen som ubesejret, kan du også gå efter et højt odds på en triple. Få odds 101.00 på Manchester City, Juventus og PSG alle går igennem sæsonen som ubesejret i de nationale ligaer, eller et endnu højere odds 201.00 på Man City, Liverpool og PSG.

Den sidste er naturligvis mest utænkelig, da det kræver at både Man City og Liverpool holder sig ubesejret sæsonen igennem. De to klubber mødes som nævnt igen senere på sæsonen i 21. spillerunde d. 3. marts 2019, hvor de altså skal spille uafgjort for at væddemålet stadig kan gå hjem. Den første kamp på Anfield d. 7. oktober sluttede i øvrigt 0-0.

Se odds hos betfair >>

+18 | Reklamelink