Zorniger fyret: Odds på Brøndbys næste træner

18. februar 2019

Zorniger fyret: Odds på Brøndbys næste træner

Brøndby IF har her mandag morgen fyret cheftræner Alexander Zorniger, og det er nu et åbent spørgsmål, hvem der skal overtage det varme sæde hos Vestegnens fodboldflagskib. Se oddsene på Brøndbys næste træner hos Danske Spils Oddset her.

Odds på Brøndbys næste træner
Hvem er cheftræner i Brøndby IF d. 1. september 2019?
Træner Odds
En udlænding 1.95
Kasper Hjulmand 2.40
Michael Laudrup 5.50
Thomas Christiansen 5.50
Morten Wieghorst 9.00
Niels Frederiksen 12.00
Lars Olsen 15.00
Per Nielsen 16.00
Mads Davidsen 22.00
Jon Dahl Tomasson 22.00
Bo Henriksen 22.00
Martin Retov 22.00
Brian Priske 25.00
Glen Riddersholm 40.00
Peter Sørensen 40.00
John Faxe Jensen 50.00
Christian Lønstrup 50.00
Mogens Krogh 75.00
Thomas Frank 75.00
Erik Rasmussen 200.00
José Mourinho 500.00

 

Bemærk at odds-markedet på Brøndbys næste træner dækker over, hvem der er Brøndbys cheftræner pr. 1. september 2019. Ansætter Brøndby en midlertidig træner frem til sommerferien, ville denne altså ikke tælle med, hvis han ikke er cheftræner til mindst d. 1. september 2019.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

Bliver en udlænding Brøndbys næste cheftræner?

Som det var tilfældet med Alexander Zorniger, der erstattede Thomas Frank i 2016, kan det meget vel blive et forholdsvist ukendt trænernavn, set med danske fodboldbriller, som skal svinge taktstokken i storklubben på den københavnske vestegn i de kommende tider. Hos Danske Spil forventer man i hvert fald, at Brøndby igen kigger mod udlandet, når man skal hente sin næste cheftræner.

"En udlænding" til odds 1.95 er favorit til at blive den næste cheftræner i Brøndby pr. 1. september 2019, og det åbner selvfølgelig op for en lang række kandidater fra alverdens ligaer.

Se også: Livestream Chelsea - Man Utd i FA Cup 5. runde

Kasper Hjulmand og Michael Laudrup er danske favoritter

Ser man på mere velkendte danske emner som Brøndbys næste træner, er det p.t. FC Nordsjællands Kasper Hjulmand, som man forventer skal en tur til Vestegnen. Og ellers er navne som Michael Laudrup og Thomas Christiansen også på bordet, iflg. Oddset.

Også andre gamle Brøndby profiler som Morten Wieghorst, Per Nielsen, John Faxe Jensen, Mogens Krogh, Lars Olsen og Erik Rasmussen nævnes som potentielle cheftrænere i Brøndby i næste sæson. Her kan man dog sætte spørgsmålstegn ved de fleste. Wieghorst og Erik Rasmussen har f.eks. haft tvivlsom succes i deres seneste trænergerninger. Per Nielsen har hidtil kun stået i spidsen for Hvidovre IF og Brøndbys damehold, og John Faxe Jensen virker heller ikke just som et realistisk bud.

Brøndby bør, og vil med største sandsynlighed, kigge efter en ny professionel træner i udlandet, som kan videreføre noget af det stærke arbejde, Alexander Zorniger fik lavet i sine små tre år som cheftræner i Brøndby.

Hvem skal afløse Zorninger?

Brøndby har endnu ikke udpeget den midlertidige afløser for Alexander Zorninger, men det vil iflg. klubben ske på et pressemøde onsdag.

Ift. oddsene på Brøndbys næste cheftræner i denne artikel, bliver det spændende at se, om det bliver en afløser med kontrakt til mindst d. 1. september. Det forventes dog, at Brøndby først vil præsentere en midlertidig afløser, og inden sommer annoncere den næste permanente cheftræner.

"Vi er i en situation, hvor resultaterne er udeblevet, når vi ser på spillermateriale og det potentiale, der er i truppen. Vi skal have flere point på kontoen. På den korte bane med i slutspillet og i top-3. Derfor tager vi afsked med Alexander Zorniger, men han fortjener også ros for det store arbejde, han har gjort hos os," siger Ebbe Sand iflg. EkstraBladet.

Spil på Brøndbys træner hos Oddset >

+18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink