Web
Analytics

Barcelona – Chelsea: Få odds 10.00 på Barca-sejr

0

Se odds på Barcelona – Chelsea i Champions League d. 14/3, og få odds 10.00 på Barca-sejren som et særligt tilbud på kampen hos bookmakeren LeoVegas.

Chelsea og Barcelona har en lang fortid i Champions League, og nu mødes de to giganter så igen i verdens mest fornemme klubturnering. Barcelona er favoritter før kick off, og hos bookmakeren LeoVegas kan du få odds 10.00 på Barcelona mod Chelsea som et tilbud til nye kunder.

Har du en konto hos LeoVegas i forvejen, kan du selvfølgelig spille på kampen til de normale odds på Barcelona vs Chelsea, hvor der lige nu er odds 1.40 på sejr til Barcelona, 5.00 på uafgjort og odds 8.00 på Chelsea-sejr.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

1/8-finalen i Champions League mellem Barcelona og Chelsea vises direkte på TV3+ med kick off 20.45 i Barcelona, og kampen kan også live streames på nettet hos streamingtjenesten Viaplay.

 

Odds tilbud: Få odds 10.00 på Barcelona mod Chelsea

I vores spilforslag til opgøret mellem Barcelona og Chelsea, anbefaler vi et spil på Barca til at vinde kampen + under 2,5 mål, hvilket lige nu giver odds 4.00 hos LeoVegas.

Bookmakeren er dog også klar med et særligt odds tilbud om odds 10.00 på Barcelona-sejr mod Chelsea, som kun gælder helt nye kunder, og som er 100% omsætningsfrit.

Spil op til 50 kr. på Barcelona til at vinde til odds 10.00, og få pengene udbetalt i iskolde kontanter, hvis altså Barcelona besejrer The Blues på Camp Nou.

 

Spilforslag: Barcelona henter smal sejr til odds 4.00

Da det stod klart, at Barcelona og Chelsea skulle mødes i Champions League, mente mange, at det ville blive to meget tætte opgør. Det første opgør på Stamford Bridge levede helt op til de forventninger, da Barcelona og Chelsea spillede 1-1. 

Nu mødes de to hold så igen i en altafgørende kamp på Camp Nou. Her er Barcelona naturligvis store favoritter, men Chelsea har tidligere overrasket på catalanernes hjemmebane.

Det vil være en stor overraskelse, hvis Chelsea undgår et nederlag i Barcelona, og vi tvivler da også på, at englænderne kan spænde ben for Ernesto Valverdes tropper. The Blues vil formentlig fokusere på at holde stand i defensiven og satse på omstillinger, og det bliver næppe en kamp med mange chancer.

I det første opgør var Chelsea gode til at holde Barcelona fra fadet, men det er svært at se, hvordan englænderne skal holde buret rent mod et formstærkt catalansk mandskab.

Samtidig har Barcelona været stærke i defensiven i denne sæson, mens Chelsea til tider har været tandløse i offensiven. Vi ser god værdi i en Barcelona-sejr kombineret med få mål. Det virker meget sandsynligt, at kampen slutter 1-0 eller 2-0 til hjemmeholdet.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at Barcelona vinder + under 2,5 mål til odds 4.00 hos LeoVegas.

 

Barcelona – Chelsea optakt: Conte jagter miraklet

Antonio Conte, Manager hos Chelsea (foto: shutterstock)

Chelsea leverede en flot præstation i det omvendte opgør, hvor de hjemme på Stamford Bridge formåede at holde catalanerne fra de helt store chancer. Samtidig kom the Blues frem til flere gode muligheder, og det var derfor også helt fortjent, da Willian i 2. halvleg bragte englænderne i front.

Chelsea var dermed på vej mod et drømmeresultat, men med et kvarter tilbage dummede Andreas Christensen sig, da hans fejlaflevering havnede i fødderne på Andrés Iniesta. Den aldrende midtbanekreatør kom forbi Cesár Azpilicueta og lagde bolden til rette for Lionel Messi, der scorede sit første mål mod Chelsea.

Der blev ikke scoret yderligere, og Barcelona kunne juble over et perfekt resultat, mens Chelsea, og især Andreas Christensen, ærgrede sig over, at den flotte præstation ikke var nok til at vinde kampen.

Brandvarme Willian til odds 6.10?

Nu venter der Chelsea en rigtig svær opgave på Camp Nou, hvor de skal score for at gøre sig forhåbninger om at gå videre. The Blues har dog tidligere leveret et mirakel på catalanernes hjemmebane.

Tilbage i 2012 formåede London-klubben at få 2-2 på banen, selvom Barcelona og Messi pressede på fra første fløjt, mens John Terry også blev udvist tidligt i opgøret. Resultatet var nok til at sikre Chelsea en plads i finalen, hvor de besejrede Bayern München.

Skal drømmen om en plads i kvartfinalerne opfyldes, kræver det, at Chelseas offensive profiler har en god dag. Eden Hazard er utvivlsomt den største stjerne, men i det omvendte opgør var Willian den helt store spiller. Brasilianeren stod bag Chelseas mål, mens han samtidig også ramte stolpen to gange. Kommer Willian igen på måltavlen, kan du hente odds 6.10 hos LeoVegas.

 

Barcelona fik godt udgangspunkt på The Bridge

Lionel Messi hopper elegant over en Manchester City-spillers tackling i Champions League (foto: shutterstock)

Lionel Messi har i mange år scoret mål på samlebånd, men den lille argentiner har haft det rigtig svært, når Barcelona har mødt Chelsea i Champions League. Inden opgøret på Stamford Bridge havde Messi endnu ikke scoret mod The Blues, men det blev der lavet om på i slutningen af 2. halvleg.

Her scorede Messi catalanernes mål i et opgør. hvor de havde mere end svært ved at tilspille sig de helt store muligheder. Chelseas bomstærke defensiv var gode til at lukke ned for Barcelona, der historisk set altid har det svært mod den engelske hovedstadsklub.

Vi skal faktisk helt tilbage til 2006 for at finde den seneste sejr til Barcelona, men det kan der meget vel blive lavet om på onsdag aften. Catalanerne har nemlig været godt kørende i denne sæson, hvor de cruiser mod det spanske mesterskab. I weekenden blev det til endnu en sejr, selvom Lionel Messi ikke var med.

Odds på Messi og Suarez

Den argentinske troldmand kunne ikke deltage af personlige årsager, men det er næppe noget, Ernesto Valverde er ked af. Den ufrivillige pause til Messi betyder, at målmaskinen er helt frisk til onsdagens opgør, hvor Barcelona utvivlsomt vil dominere fra første fløjt.

Hos LeoVegas er Lionel Messi naturligvis også favorit til at komme på tavlen. Scorer Messi i opgøret er der odds 1.75, mens du får odds 1.95 på Suarez, hvis Messis “partner in crime” netter.

På midtbanen må Barcelona se bort fra Denis Suárez, mens Andrés Iniesta er tvivlsom. Kommer den lille spanier ikke i aktion, vil det svække Barcelonas offensiv, men Valverde råder over en stærk trup, og Iniesta har ikke den samme betydning, som han har haft.

Se odds på kampen hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Live stream Barcelona vs Chelsea hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV i Danmark, og derfor er det ikke muligt at se CL-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League og Barcelona vs Chelsea onsdag d. 14. marts, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra alle Champions League-kampene i den resterende del af sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med livestream fra Champions League-kampene, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen.

Se CL livestream her >>

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >