Web
Analytics

Lyon – CSKA Moskva odds: Målene vælter ind til odds 2.14 hos LeoVegas

0

Lyon og CSKA Moskva mødes i 1/8-dels finalerne af Europa League torsdag kl. 21:05 . Vi har støvet de bedste Lyon – CSKA Moskva odds frem. Læs dem i vores optakt, der inkluderer spilforslag. 

Lyon har det ene ben i Europa League-kvartfinalerne, efter de besejrede CSKA Moskva med 1-0 på udebane i det første opgør. Intet er dog afgjort endnu, og russerne må bestemt ikke undervurderes.

Kigger vi på Lyon – CSKA Moskva odds, er det franskmændene som er favoritter til opgøret. Du får i skrivende stund odds 1.71 på sejr til Lyon hos LeoVegas. Omvendt giver en russisk udesejr odds 5.20 hos LeoVegas. Ender opgøret uafgjort betaler LeoVegas dig pengene 3.65 gange igen.

Spil på LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Læs mere om Lyon – CSKA Moskva odds  i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag til kampen.

 

Lyon – CSKA Moskva spilforslag: Over 2,5 mål til odds 2.14 hos LeoVegas

Lyon vandt det omvendte opgør med 1-0, og det betyder, at CSKA Moskva nu er tvunget frem i returopgøret. Bookmakerne vurderer, at vi får en målfattig kamp, men den holdning deler vi ikke.

Lyons seneste par kampe har ikke just været målrige, men der er stor forskel på en almindelig ligakamp og på en altafgørende europæisk kamp, hvor begge hold vil gøre alt for at snuppe billetten videre. I det første opgør gik begge hold meget forsigtigt til værks, men det bliver ikke tilfældet i Lyon.

CSKA Moskva er som nævnt tvunget frem, hvilket utvivlsomt vil give Lyon muligheder i offensiven. Her råder man over spillere som Depay, Traoré og Diaz, der alle ved, hvor målet står. Samtidig er det ikke usandsynligt, at CSKA kommer på måltavlen.

Vi forventer et opgør med mange mål og masser af underholdning og anbefaler et spilforslag på, at Lyon – CSKA Moskva ender med over 2,5 mål til odds 2.14 hos LeoVegas. 

Odds på opgøret hos LeoVegas >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Lyon fik et perfekt udgangspunkt i Rusland

Lyon løber ind til torsdagens opgør med en 1-0-sejr i bagagen, og de har dermed det ene ben i kvartfinalerne.  Ikke mange havde regnet med, at franskmændene kunne tage til Rusland og snuppe sejren, men på mål af forsvarsspilleren Marcelo sikrede de sig en flot skalp og et perfekt udgangspunkt forud for returopgøret.

Nu skal Lyon bare undgå at tabe, hvilket de har været yderst dygtige til i den hjemlige her. Her har de blot tabt to ud af 14 hjemmekampe, mens det i Europa League er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort hjemme på Parc Olympique Lyonnais.

Franskmændene fik i weekenden en ganske fin optakt til torsdagens opgør, da Caen blev sendt hjem med et nederlag. Inden da havde Lyon ikke vundet i seks ligakampe i træk, så sejren over Caen var helt sikkert tiltrængt.

Lyon må sandsynligvis se bort fra Nabil Fekir, der også sad ude i det omvendte opgør.

CSKA Moskva er store underdogs i Lyon 

CSKA Moskva har haltet en smule på eget græs i denne sæson, hvor de kun har vundet fem ud af 10 kampe i den hjemlige liga, og sidste torsdag gik det så galt mod Lyon. Russerne er nu for alvor under pres, og man må forvente, at de går offensivt til værks i dette opgør.

Russerne kan heldigvis glæde sig over, at de i denne sæson har været stærke på udebane. Med syv sejre i 12 kampe er CSKA Moskva det næstbedste udehold i Rusland – kun overgået af førerholdet fra Lokomotiv Moskva.

I weekenden blev det til endnu en udesejr for CSKA Moskva, der besejrede Akhmat Grozny med 3-0, men torsdag aften venter der en modstander af en helt anden kaliber i form af Lyon.

Til det opgør må CSKA Moskva se bort fra Mario Fernandes og Viktor Vasin, der begge sad ude i det omvendte opgør.

Kick off: Torsdag d. 15/3 kl. 21:05

Læs også: Arsenal – AC Milan odds

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >