Web
Analytics

Manchester United – Sevilla odds: Få odds 10.00 på United-sejr

0

Tirsdag d. 13 marts kl. 20:45 afvikles returopgøret mellem Manchester United og Sevilla i Champions League 1/8-delsfinalerne på Old Trafford . Find de bedste Manchester United vs Sevilla odds og læs vores optakt med spilforslag på kampen. 

Der venter begge hold nervepirrende 90. minutter, når mandskaberne skal forsøge at komme bedst ud af returopgøret. Det første opgør på Estadio Ramón Sanchez Pizjuan i Sevilla endte målløst, hvor spanierne så skarpest ud. Om Mourinho har et bedre svar på spaniernes aggressive spillestil på Old Trafford, skal blive interessant at se.

Annonce:

Ser vi på odds på Manchester United – Sevilla, er det ikke overraskende hjemmeholdet som er storfavoritter. Du får i skrivende stund odds 1.65 på en hjemmesejr, mens en spansk udesejr står i odds 6.20. Ender kampen uden vinder, er der odds 3.90 at hente.

Spil på LeoVegas >>

Læs mere om Manchester United vs Sevilla odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

Læs også: Roma – Shakhtar Donetsk odds: Målrigt opgør på Stadio Olimpico

 

Man. United vs Sevilla spilforslag: The Reds gør arbejdet færdigt hjemme

Det burde være lige til højrebenet for Manchester United, når de tirsdag aften kl. 20:45 får besøg af Sevilla. Spanierne gjorde fin figur i det første møde, hvor Uniteds David De Gea sørgede for at begrænse spanierne til et uafgjort resultat.

Nu har målmand og forsvar dog gjort deres del af arbejdet, og nu gælder det for angrebet om at lukke opgøret på Old Trafford. Rashford var skarp i weekenden, da han blev matchvinder med to kasser mod Liverpool i 2-1 sejren på Old Trafford. Generelt set har United været overbevisende på hjemmebanen, hvor de har vundet fem i træk og blot tabt én gang i denne sæson.

Vi forventer derfor af samme skuffe. Mourinho ser ud til at have fået styr på tingene, og selvom Pogba spiller skidt, så har talentet Scott McTominay vist sig at være en guldgrube. Vi tror på en komfortabel hjemmesejr, der ender med mindst to mål.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at hjemmeholdet vinder kampen med mindst to mål til odds 2.70 hos LeoVegas

Spil på LeoVegas >>

 

Manchester United med kufferten fuld af selvtillid 

Det første opgør mod Sevilla i Spanien var forfærdeligt, og det engelske mandskab var presset i alle faser. Fremragende præstationer af De Gea sørgede dog for, at man rejste hjem med et uafgjort resultat. Efter man kom hjem på engelsk jord, har fløjten dog fået en anden lyd. Man har sejret over Chelsea, Crystal Palace og Liverpool inden man vender øjnene mod Champions League braget mod Sevilla igen.

Læs også: Barcelona vs Chelsea – få odds 10.00 på Barca-sejr 

Det er derfor et hold fyldt med selvtillid, der tager i mod Sevilla sent tirsdag aften. Hjemme på Old Trafford har man spillet fantastisk fodbold, hvor man i skrivende stund har vundet de sidste fem opgør. Kun Manchester City er sluppet afsted fra Old Trafford med en sejr i denne sæson, hvilket siger meget om Mourinhos mandskab.

De gode præstationer har givet Mourinho og hans hold længere snor i medierne, der har haft svært ved at putte en kritisk finger på deres spil. Mod  Liverpool så Lukaku for en gangs skyld ud til at være pengene værd, mens Rashford viste hvorfor han fortjener en plads i startopstillingen med to scoringer.

Sevilla overfor stor opgave

Mens det er gået som lyn og torden for Manchester United, er fløjten haft en anden lyd i Sevilla lejren. Man kommer ind til kampen med et 2-0 nederlag over Valencia, hvilket resulterede i deres andet nederlag i de sidste fire kampe.

Nederlaget over Valencia betyder, at Sevilla nu befinder sig 11 point fra femtepladsen og Champions League kvalifikationen. Derudover får Vincenzo Montella svært ved at motivere sine drenge til at spille godt på Old Trafford, da de i forvejen har det svært på udebane – selv i La Liga standard.

Læs også: Besiktas vs Bayern odds: Mål i begge ender på Vodafone Park

I de seneste ti udebanekampe er det blevet til fire nederlag, en uafgjort og fem sejre. Man har blandt andet tabt til Sociedad, Alaves og Eibar, og der skal derfor andre boller på suppen, hvis de skal få et positivt resultat på Old Trafford

Spil på LeoVegas >>

Live stream Manchester United vs Sevilla hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Champions League-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League-kampene og Manchester United vs Sevilla d. 13. marts, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Champions League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a.Manchester United vs Sevilla, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay.

Se Champions League livestream her >>

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >