Web
Analytics

Roma – Shakhtar Donetsk odds: Målrigt opgør på Stadio Olimpico

0

Shakhtar rejser til Rom når returopgøret af Champions League 1/8-delsfinalerne mod AS Roma skal afvikles. Du finder de bedste Shakhtar – Roma odds, spilforslag og livestream muligheder i vores optakt. 

Det så godt ud for romaerne i Ukraine, da de bragte sig foran 1-0 efter 41. minutters spil. Shakhtar svarede dog igen i to omgange, hvorfor italienerne måtte se sig besejret 2-1. Nu venter det afgørende slag på Stadio Olimpico, og det skal blive spændende at se hvem der møder mest forberedt op.

Til dette opgør har bookmakerne gjort italienerne klare favoritter. Du får i skrivende stunds odds 1.72 på en hjemmesejr hos LeoVegas, mens en ukrainsk overraskelse står i odds 4.90. Bliver kampen uafgjort, er der odds 4.20 at hente hos samme bookmaker.

Spil på LeoVegas >>

Læs mere om Roma – Shakhtar odds i optakten forneden, hvor vi også kommer ind på vores spilforslag på kampen.

Læs også: Manchester United – Sevilla odds: The Reds gør arbejdet færdigt hjemme

Roma – Shakhtar Donetsk spilforslag: Målrigt opgør på Stadio Olimpico

Ukrainerne har et godt indbyrdes tag på Roma historisk set, men de gode Champions League dage var i tidernes morgen, da Shakhtar var i besiddelse af Premier League stjernerne Willian, Henrik Mkhtaryan og Fernandinho. I dag er holdet stadig relevante i den prestigefyldte turnering, men ikke på samme måde.

Roma spillede en fin kamp i mod Shakhtar i Kharkiv, men endte med at tabe, til trods for at være foran til pausen. Ukrainerne spiller dog markant bedre hjemme end ude i Champions League, hvor de har tabt seks ud af deres seneste syv opgør. Dertil skal det nævnes, at de blot har formået at score i ét af de opgør.

Der burde derfor være fine chancer for en hjemmesejr her, men vi har tidligere set Shakhtar Donetsk drille nogen af de større hold i Champions League. Holdet besidder klasse, og det skal man ikke undervurdere. Roma har det svært ved at holde netmaskerne boldfrie, og det tror vi også de får denne gang. Det omvendte opgør så tre mål, og vi tror på nogenlunde samme melodi tirsdag aften.

Vi anbefaler derfor et spilforslag på, at der kommer over 3.5 mål til odds 2.55  hos LeoVegas

Spil på LeoVegas >>

Roma overfor drilsk modstander 

På papiret lader det til, at bookmakerne spår romaerne en nem hjemmekamp, men alt tyder den anden vej rundt. Romaerne har ikke set specielt overbevisende ud på hjemmebane, hvor de i skrivende stund kun har vundet to af de seneste syv kampe. De to modstandere var Torino og Benevento, mens man har tabt til Sampdoria og Atalanta.

Læs også: Barcelona – Chelsea: Få odds 10.00 på Barca-sejr

Det er dybt bekymrende, da romaerne ellers er kendt for deres ubrydelige defensiv på eget græs. Det har dog ikke været tilfældet på det seneste, hvor de har lukket 12 mål ind i deres sidste syv hjemmekampe. Der skal være helt styr på bagtropperne, hvis en Champions League skuffelse ikke skal finde sted. Ukrainske Shakhtar er skarpe på deres muligheder, og har før splittet italienerne ad.

Sidst Roma stod overfor Shakhtar i Rom var i 2011, hvor man tabte 2-3. Alle tre mål blev scoret indenfor elleve minutter, og det er derfor vigtigt at hjemmeholdet bevarer koncentrationen denne gang. Man kommer dog ind til denne kamp ovenpå en 4-2 sejr over Napoli på udebane, hvilket må siges at være ganske imponerende. Man må derfor forvente, at hjemmeholdet er fuld af selvtillid.

Shakhtar med det indbyrdes overtag

Med sejren over Roma i Kharkiv øgede Shakhtar deres indbyrdes dominans over Roma til fire sejre i træk ud af fem, hvilket må siges at være ganske imponerende. Ukrainerne kommer ind til denne kamp ovenpå en stime af fem nederlag, hvor fire af dem dog kom til hold fra den dårligere halvdel af deres hjemlige liga.

Læs også: Besiktas vs Bayern odds: Mål i begge ender på Vodafone Park

Dog er en sejr en sejr i omklædningsrummet, og der er derfor stor chance for, at humøret i omklædningsrummet er skyhøjt. Shakhtar kommer da også ind til dette opgør med en et-måls føring, hvilket må berolige dem. De skal dog hurtigt passe på, for deres spil på udebane har været meget svingende.

I Shakhtar Donetsk’ sidste syv udebanekampe i Champions League, har holdet tabt seks af dem. Derudover har de ikke scoret i seks af de opgør, hvilket er dybt bekymrende. AS Roma har det dog svært med at holde clean sheet for tiden, så mon ikke vi får en ukrainsk scoring at se i dette opgør.

Spil på LeoVegas >>

 

Live stream Roma vs Shakhtar Donetsk hos Viaplay

Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League i TV, og derfor er det ikke muligt at se Champions League-fodbold på bookmaker livestream i Danmark.

Leder du efter muligheden for at live streame Champions League-kampene og Roma vs Shakhtar Donetsk d. 13. marts, kan du søge mod streamingtjenesten Viaplay, som tilbyder livestream fra stort set alle Champions League-kampe i sæsonen 2017/18.

Det kræver et betalingsabonnement hos Viaplay for at kunne se den store sportspakke med bl.a. Roma vs Shakhtar Donetsk, og det kan du læse mere om direkte hos udbyderen. Men så får du også adgang til alt fodbold på Viaplay.

Se Champions League livestream her >>

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >