Web
Analytics

5. december 2018

Glædelig Jul hos Oddset: Få 50 kr. Frit Spil julegave uden omsætningskrav

Danske Spils Oddset tilbyder igen et gratis 50 kroner Frit Spil til alle oddsere. Se her, hvordan du får fingrene i et gratis 50 kr. Frit Spil uden indskud og gennemspilskrav.

Elsker du også at kunne placere et gratis væddemål, og samtidigt have chancen for at vinde rigtige penge, uden overhovedet at satse så meget som en rød reje af dine egne penge? Så bør du svinge ind forbi Oddset hos Danske Spil, hvor der fra d. 4. – 9. december er gratis 50 kroner Frit Spil til alle oddsere.

50 kroner Frit Spil tilbuddet er uden krav om indskud eller gennemspil af gevinster vundet med Frit Spil, så det er bare om at logge ind, og snuppe sit 50 kr. Frit Spil med det samme. Se forneden hvordan du gør, eller direkte hos Oddset via knappen.

Få 50 kroner Frit Spil her >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt

 

Sådan får du 50 kroner Frit Spil hos Oddset

Oddsets tilbud om 50 kroner Frit Spil gælder fra d. 4. – 9. december 2018, og alle kunder hos Oddset – nye som gamle – kan logge ind og hente dette tilbud uden at indbetale penge til kontoen.

Sådan får du Frit Spil hos Oddset

  • 1: Log ind på din Oddset konto hos Danske Spil
  • 2: Vælg “BLÅ KONTO” og klik på “Oddset Bonus”
  • 3: Klik på “Aktivér” ved tilbuddet “50 kr. Frit Spil”
  • 4: Nu er du klar til at finde et væddemål hos Oddset, som du kan bruge dit Frit Spil på.

 

Sådan bruger du Frit Spil hos Oddset

  • 1: Gå til Oddset og lav en valgfri kupon
  • 2: Vælg dit 50 kr. Frit Spil som indsats, når du skal betale
  • 3: Gennemfør købet af din kupon

 

Husk på, at Frit Spil tilbuddet ikke er underlagt gennemspilskrav, men værdien af dit Frit Spil (i dette tilfælde 50 kroner) modregnes i din eventuelle gevinst på Frit Spil kuponen. Har du satset 50 kroner Frit Spil til odds 5.00, vinder du altså 250 kr. minus 50 kr indsats = 200 kr. uden yderligere krav om gennemspil.

Få 50 kroner Frit Spil her >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt

 

Hvad kan du bruge dit 50 kroner Frit Spil på hos Oddset?

Når du har aktiveret dit Frit Spil hos Oddset, er du klar til at sætte det i spil. Og her er der heldigvis frit slag på odds-hylderne, når du skal vælge dine markeder. Du kan altså spille på fodbold, håndbold, ishockey eller alverdens andre sportsgrene, og der kan spilles både før og under kampene med Live Odds.

Det betyder, at du frit kan vælge mellem kampene i Superligaen, Premier League, La Liga og alle de øvrige store ligaer, men altså også stort set alt andet. Find oddsene på det sport du skal se i TV, og smid en gratis Frit Spil 50’er efter et godt odds.

I denne weekend kunne det være fodboldkampene i de store ligaer, men det kunne f.eks. også være at oddse på om det bliver en Hvid Jul i Danmark i år, eller hvor mange danskere Brøndby har i startopstillingen mod Vejle.

Der er også gang i den ved EM i damehåndbold, hvor Danmark er med, så der er masser af spændende odds-markeder at vælge imellem. Kunsten er selvfølgelig blot, at vælge dem der giver en dejlig omsætningsfri gevinst uden gennemspilskrav, når man rammer rigtigt på sin Frit Spil kupon.

Rigtig god fornøjelse og held og lykke med dit 50 kroners Frit Spil hos Oddset!

Få 50 kroner Frit Spil her >>

* Regler og vilkår gælder | +18 Spil Ansvarligt

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne