Ekspert Spilforslag

Oddsprogram

Siden indeholder henvisningslinks til bookmakerne. Regler og vilkår gælder for bonusser | Spil ansvarligt | +18 |

Vil du spille odds på de mest spændende kampe i dag, kampe som er i gang lige nu eller udelukkende kampe som vises i TV, får du let overblikket i vores detaljerede oddsprogram.

Oddsprogrammet opdateres 24/7

Vi opdaterer oddsprogrammet døgnet rundt, hvilket sker helt automatisk i samarbejde med udvalgte bookmakere, som tillader os at vise deres odds automatisk her på siden.

De aktuelle odds som vises her på siden i vores oddsprogram, er altså de samme odds du vil se, når du besøger bookmakernes hjemmeside for at spille.

Ved at følge vores oddsprogram, får du adgang til nogle af de bedste gennemsnitsodds på markedet, da vi altid viser nogle af de højeste odds.

Desværre tillader ikke alle bookmakere, at vi viser deres odds automatisk, og derfor kan der måske være højere odds tilgængelige på markedet. Du bør dog som nævnt sikret et fornuftigt odds, når du spiller via oddsprogrammet her på Oddsforum.dk.

 

Se odds på Dagens Topkampe

De fleste af os placerer vores odds på højt profilerede fodboldkampe i de største ligaer, og vi gør det gerne samme dag som kampene spilles. Derfor tager vores oddsprogram også udgangspunkt i 1X2 odds på dagens topkampe i de mest interessante ligaer og turneringer.

Hvis der spilles i ligaer som Superligaen, Premier League, La Liga eller Champions League, vil disse kampe af naturlige årsager blive prioriteret i oversigten. På dage hvor der sker mindre i fodboldens verden, vil du til gengæld kunne støde på odds fra mindre profilerede ligaer.

Uanset hvilken dag i ugen du tjekker vores oddsprogram, vil du dog nemt kunne se odds på dagens med spændende topkampe, og da alle odds som nævnt leveres fra bookmakerne med få sekunders forsinkelse, er oddsene du ser i programmet foroven er altså dugfriske.

Leder du efter spilforslag til dagens kampe, kan du søge inspiration til dine bets på kampene i vores Dagens Spilforslag sektion.

 

Odds på Live-kampe

Vi feeder altså vores odds ind i programmet direkte fra bookmakerne, og derfor er vi også i stand til at vise dig live odds på igangværende fodboldkampe.

Du har altså fuld adgang til de samme live odds, som du ser hos bookmakerne, og vores integrerede livescore-service holder dig naturligvis også opdateret omkring stillingen i kampene.

Se hvad der står i kampene, og hvilke odds der tilbydes lige nu på dine favoritter ved at klike på "Live Nu" i oddsprogrammet menu.

 

Spil på TV-kampene

Spørger man bookmakerne er der ingen tvivl om, hvilke kampe vi spiller mest på, nemlig TV-kampene.

Det er immervæk sjovere at se en fodboldkamp i TV, hvis man har en oddskupon med en eller flere af dagens TV-kampe på kuponen, og derfor har vi også integreret en TV-oversigt i oddsprogrammet med odds på kommende TV-kampe.

Bemærk at adskillige bookmakere tilbyder live stream fra flere af de største ligaer i Europa og rundt omkring på kloden, så selv hvis du ikke har en stor TV-pakke eller streamingtjenester som Viaplay, kan du ofte få lov at streame fodbold hos bookmakerne helt gratis.

Hold øje med live stream-ikonet i oddsprogrammets TV-oversigt, som angiver om kampen kan ses gratis på live stream.