Web
Analytics

Premier League

Få overblik over Premier League og følg sæsonen 2018/19 fra start til slut. Her finder du nyheder og optakter med odds og spilforslag til den engelske Premier League.

Premier League er verdens bedste liga, og hjemsted for nogle af klodens mest populære fodboldklubber, som Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Manchester City. Hvem vinder mesterskabet i Premier League i år, hvem kvaller til Europa, og hvem ender med at rykke ned i Championship?

Se PL odds hos bet365.dk >>

* +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink | ludomani.dk

Følg den engelske Premier League her på Oddsforum, hvor vi giver dig masser af Premier League nyheder, odds-optakter og spilforslag til kommende kampe i den bedste række i England.

PREMIER LEAGUE NYT, ODDS & SPILFORSLAG

Premier League i England: Verdens bedste fodboldliga

Den engelske Premier League anses som verdens bedste fodboldliga, i skarp konkurrence med den spanske La Liga, og som fan af engelsk fodbolds bedste fodboldrække får man hver sæson et hav af kampe fra øverste fodboldhylde.

Intensiteten og tempoet er tårnhøjt i Premier League, hvor der er højt til loftet hos dommerne, og der bliver gået til vaflerne i hver en tackling. Her på Oddsforum.dk er vi i den grad Premier League fans, og en stor del af vores fokus i den daglige dækning af odds på spændende kampe,  er da også på netop Premier League kampene.

Følg Premier League sæsonen med vores optakter til kampene, som altid indeholder gode odds og spilforslag til kampene, eller fortsæt din læsning forneden, hvis du vil vide mere om - i vores optik - verdens bedste fodboldliga.

Korte fakta om Premier League i år

  • Regerende mestre: Manchester City
  • Oprykkere: Wolverhampton, Cardiff City, Fulham
  • Spillerunder i sæsonen: 38
  • 1. spillerunde: d. 10. august 2018
  • 38. spillerunde: d. 12. maj 2019
  • Champions League pladser: 5
  • Europa League pladser: 1
  • Direkte nedrykningspladser: 3

 

Klubberne i Premier League 2018/19

Premier League indeholder 20 hold, og byder velnok på den bredeste top af alle topligaer i verden, da adskillige storklubber hvert år bejler til titlen.

Herunder kan du se hvilke klubber udgør Premier League i sæsonen 2018/19, hvor de forsvarende mestre er Manchester City, og de nye hold i rækken er Wolverhampton og Cardiff som direkte oprykkere, og Fulham som rykkede op via Playoffs.

KlubStadion (Kapacitet)
ArsenalEmirates Stadium (59.867)
BournemouthVitality Stadium (11.360)
Brighton Hove & AlbionAmerican Express Stadium (30.750)
BurnleyTurf Moor (22.546)
Cardiff CityCardiff City Stadium (33.280)
ChelseaStamford Bridge (41.631)
Crystal PalaceSelhurst Park (26.309)
EvertonGoodison Park (39.571)
FulhamCraven Cottage (25.700)
Huddersfield TownJohn Smith's Stadium (24.500)
Leicester CityKing Power Stadium (32.500)
LiverpoolAnfield (54.074)
Manchester CityEtihad Stadium (55.097)
Manchester UnitedOld Trafford (75.643)
Newcastle UnitedSt. James' Park (52.405)
SouthamptonSt. Mary's Stadium (32.689)
Tottenham HotspurWembley (90.000)
WatfordVicarage Road (21.977)
West Ham UnitedLondon Stadium (60.000)
WolverhamptonMolineux Stadium (31.700)

 

Danskerne i Premier League i år

Billede af Christian Eriksen i aktion for Tottenham.

Christian Eriksen, Tottenham. (foto: shutterstock)

I år er der, vanen tro, en række danskere repræsenteret i den bedste engelske fodboldrække, og hvis du vil følge danskerne i Premier League, kan du danne dig et overblik over dem og deres klubber her:

Danskere i Premier League 18/19
Andreas ChristensenChelsea
Christian EriksenTottenham
Kasper SchmeichelLeicester City
Mathias "Zanka" JørgensenHuddersfield Town
Jonas LösslHuddersfield Town
Philip BillingHuddersfield Town
Jannik VestergaardSouthampton
Anders LindegaardBurnley FC
Anders DreyerBrighton

 

 

Premier Leagues kampprogram

Sæsonen er lang i Premier League, hvor spillerne, inkl. diverse pokalkampe og internationale kampe, kan nå helt op og spille flere end 50 kampe pr. sæson. 38 af disse kampe kan finde sted i Premier League, hvor der er netop 38 spillerunder i sæsonen.

Premier Leagues kampprogram startede d. 10. august, og løber frem til d. 12. maj 2019. Oddsforum.dk er under ombygning, og derfor er vores automatiske Premier League kampprogram midlertidigt udgået. Snart vil det dog igen være muligt, at se det fulde kampprogram i Premier League her på siden.

 

Stillingen i Premier League

Som nævnt i afsnittet om Premier Leagues kampprogram, er også vores Premier League stilling midlertidigt udgået på siden. Snart vil det dog igen være muligt, at se vores automatisk opdaterede Premier League stilling her på siden.

I går vil de øverste fire hold i Premier League stillingen kvalificere sig til næste års Champions League, mens holdet på femtepladsen må nøjes med Europa League fodbold i næste sæson. De dårligste tre hold i Premier League stillingen rykker ud af rækken og ned i Championship i næste sæson.

 

Hvem viser Premier League i TV?

Millioner af TV-seere stempler ind fra rundt omkring på kloden, når bolden triller i den engelske Premier League. Men hvilke danske TV-kanaler viser Premier League i denne sæson?

Heldigvis er vi danskere så  heldige, at Premier League er en attraktiv vare for TV-selskaberne, og det betyder at en bred vifte af kanaler viser de forskellige kampe.

I denne sæson kan du se Premier League i TV hos f.eks. 6'eren, TV3+ og TV3 MAX, men flere og flere danskere ser kampene hos streamingtjenesten Viaplay, hvor man har endnu flere kampe at vælge imellem, og har mulighed for at se kampene forskudt.

 

Premier Leagues historie

Ingen fodboldligaer i verden rummer flere traditioner og en større historik, end Premier League. Ligaen daterer tilbage til 1888, og har en fantastisk historie, som strækker sig over to verdenskrige, og adskillige storhold i forskellige tidsæraer. 

Læs meget mere om Premier League historien her, hvor vi gennemgår historien i engelsk fodbold, fra dengang hvor Premier League hed The Football League og 1. division. I den historiske gennemgang af Premier League, kan du se alle engelske mestre fra 1888 og frem til i dag.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Spil 200 kr., Få 600 kr. bonus

Danmark håndbold i mål med odds på vinder af VM 2019