Web
Analytics

15. marts 2019

17/3: Everton – Chelsea spilforslag, statistik & odds

Der venter spænding i Premier League, når Everton og Chelsea mødes i 31. spillerunde af Premier League på Goodison Park søndag eftermiddag. Læs med her, hvor vi er klar med optakt, spilforslag og odds til opgøret. 

Everton – Chelsea odds
Everton Uafgjort Chelsea
4.00 3.80 1.95

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 17:30 – Søndag d. 17/3 2019
TV & Stream 6’eren

 

Spilforslag til Everton – Chelsea FC odds

Søndagens sidste Premier League opgør står mellem Everton og Chelsea på Goodison Park i Liverpool. Her skal Everton forsøge og få noget oprejsning ovenpå en skuffende sæson indtil nu. Det bør dog ikke blive nemt mod et Chelsea hold, der kommer med en frisk 5-0 sejr over Dynamo Kiev i Europa League.

Vi spår et tæt opgør mellem de to mandskaber søndag eftermiddag. Selvom Chelsea er 20 point foran Everton i tabellen, så er Goodison Park aldrig et nemt sted og spille som modstanderhold. Det måtte Liverpool konstatere for et par runder siden, hvor det kun lykkedes dem og få 1 point med hjem fra banen  her.

I vores spilforslag til Everton vs Chelsea er vi derfor gået væk fra vinderspillet og i stedet taget et kig på over/under markedet. Her forudser vi gode chancer for et målfattigt opgør. De seneste to kampe mellem Everton og Chelsea er begge endt 0-0. Everton er kun kommet på tavlen i 2 ud af deres seneste 5 kampe, og Chelsea kommer med en kamp i Ukraine torsdag aften i benene. VI forudser en taktisk affære her, hvor det primært bliver det defensive arbejde som kommer i fokus. Odds 1.94 på under 2,5 mål hos Bet365* virker flot betalt.

Odds kan ændre sig | +18

Statistik: Everton vs Chelsea

Goodison Park (Foto: Shutterstock)

  • Everton har kun vundet 1 ud af de seneste 10 indbyrdes Premier League møder mod Chelsea (W1-D3-L6). En 3-1 sejr d. 12. september 2015 på Goodison Park, hvor Steven Naismith scorede hattrick for Everton.
  • Everton har vundet 5 af deres seneste 9 Premier Leauge kampe mod Chelsea (W5-D1-L3).
  • Det er dog ikke lykkedes for Everton at score i deres seneste 5 Premier League kampe mod Chelsea. Kun mod Liverpool ( 9 kampe, 1972-1976) og Southampton (7 kampe, 1972-1979) har Everton haft en længere stime mod en modstander uden at score i Premier League.
  • Everton er W10-D7-L13 for Premier League sæsonen efter 30. spillerunder. Præcis det samme facit som efter 30 kampe i sidste sæsons Premier Leauge.
  • Chelea har hentet 57 point efter 30 kampe. Det er 4 point mere end samme tidspunkt sidste år, hvor Conte stod i spidsen for Chelsea mandskabet.
  • Everton har kun vundet 1 ud af deres seneste 8 hjemmekampe på Goodison Park i Premier League (W1-D3-L4)
  • De seneste to indbyrdes møder mellem Everton og Chelsea er begge endt målløse 0-0.   

 

Everton – Chelsea optakt:

Der er vigtige point på spil for begge mandskaber, når Everton og Chelsea mødes på Goodison Park søndag eftermiddag. Everton kæmper en hård kamp i midten af tabellen, hvor 6 hold ligger indenfor en afstand af 6 point. Længere oppe i tabellen finder vi gæsterne, der inden 31. spillerunde er placeret som 6. Kun 4 point efter Tottenham på 3. pladsen, hvilket også vidner om hvor tæt det er i Premier League tabellen efter Manchester City og Liverpool.

Derfor er der også hårdt brug for point for både Da Silva og Sarri’s mandskab. Hjemmeholdet kommer med en sløj form, efter det kun er blevet til 4 point i de seneste 5 Premier League kamp. I weekenden tabte Everton på ny med 3-2 til Newcastle, efter at holdet ellers var foran med 2-0 ved pausen. Ikke just imponerende, og skal der point på kontoen mod Chelsea, kræver det en anden arbejdsindsatsen.

Gæsterne har dog haft en lang rejse til Ukraine, hvor holdet spillede Europa League bold torsdag aften. En sikker 5-0 sejr blev det til for Chelsea, men spørgsmålet er, hvor mange kræfter den lange rejse har kostet hos spillerne. Vi spår en taktisk og tæt affære på Goodison Park, hvor det første mål meget vel kan blive rigtig afgørende.

Everton er uden Phil Jagielka, Leighton Baines og Seamus Coleman til søndagens kamp. Sarri og Chelsea må se bort fra Marco Van Ginkel, Jamal Blackman, Davide Zappacosta, Daniel Drinkwater. Higuain og Cahill er begge meldt tvivlsomme til opgøret.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne