Web
Analytics

12. april 2019

Tottenham – Huddersfield: optakt, odds, statistik og spilforslag

Tottenham skal forsøge og følge op på midtugens flotte sejr over Man City, når allerede nedrykkede Huddersfield gæster Tottenham Hotspur Stadium. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til Tottenham vs Huddersfield her.

Tottenham – Huddersfield odds
Tottenham Uafgjort Huddersfield
1.20 7.00 11.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 13:30 – Lørdag d. 3/4 2019
TV & Stream TV3 Max /  ViaPlay

 

Optakt & Spilforslag: Tottenham vs Huddersfield odds

Det er hverdag igen for Tottenham Hotspur, efter deres 1-0 sejr over Manchester City i Champions League, hvor, hvis der havde været tag på Tottenham Hotspur Stadium vil det have lettet sig, onsdag aften. Den magiske stemning kommer næppe op på samme niveau lørdag eftermiddag, når Lössl, Zanka og resten af Hudddersfield lægger vejen forbi Tottenhams nye stadion.

Der er dog meget på spil for Tottenham, der skal have 3 point med fra dette opgør. Alt andet vil være en stor katastrofe mod Huddersfield, der har været det suverænt dårligste hold i Premier League denne sæson. Gæsterne har hentet sølle 14 point i 33 kampe og er for længst rykket ud af Premier League. Sølle 4 point  er det blevet til i de sidste 20 kampe i Premier League for gæsterne. Til gæsternes fordel kan dog være, at Ponchettino allerede har et halvt øje fremme mod næste uges vigtige Champions League kamp, og derfor vælger at spare nogle af profilerne til dette opgør.

I vores spilforslag til Tottenham – Huddersfield tror vi også på gode chancer for at gæsterne kan undgå et stort nederlag. Vi forventer at Tottenham stiller med flere reserver og ikke bruger flere kræfter end højest nødvendigt på at hente sejren. Derfor satser vi på under 2,5 mål til flotte odds 2.62 hos Bet365*. Et spil der gik hjem i holdenes første indbyrdes møde i sæsonen, hvor Tottenham vandt med 2-0.

Tottenham er uden Harry Kane, som pådrog sig en skade i onsdagens Champions League kamp. Derudover mangler man Erik Lamela, Serge Aurier og Eric Dier. Huddersfield er uden Philip Billing, Demeaco Duhaney, Adama Diakhaby og Laurent Depoitre. Træner Jan Siewert har hverken gjort brug af Mathias Zanka eller Jonas Lössl i de seneste kampe, det er derfor også tvivlsomt om de to danskere er i truppen til dette opgør.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Tottenham – Huddersfield statistik

  • Huddersfield Town har tabt alle deres 3 indbyrdes Premier League møder mod Tottenham med en samlet målscore på 8-0. Rekorden for for flest møder mod en modstander uden at score er Bradford City mod hhv. Manchester United og Tottenham med 4 kampe.
  • I første møde mellem to klubber i sæsonen vandt Tottenham med 2-0 på John Smith Stadium. Harry Kane (25′, 34′) stod for de to Tottenham scoringer.
  • Opgøret mod Huddersfield bliver Tottenhams 3. officielle kamp på det nye Tottenham Hotspur Stadium. De første to kampe er endt med Tottenham sejre på hhv. 2-0 og 1-0 over Crystal Palace og Manchester City.
  • Hvis Tottenham vinder, vil de kravle op på 67 point. Det samme pointantal som holdet havde efter 33 runder i sidste sæson.
  • Tottenham har tabt 4 ud af 8 kampe efter en Champions League runde i denne sæson (V4-U0-N4)
  •  Huddersfield har tabt 25 ud af 33 kampe i denne sæsons Premier League. Rekorden for flest nederlag i en sæson lyder på 29 af Sunderland i 2005/06 sæsonen og Derby i 2007/08 sæsonen.
  • Tottenham har kun spillet 1 ud af 32 kampe i denne sæson uafgjort (V21-U1-N10). Rekorden for færreste uafgjorte kampe i en sæson indebæres af Chelsea (1997/98) og Manchester United (2016/17) der begge spillede 2 kampe uafgjort

 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen