Web
Analytics

15. marts 2019

17/3: AC Milan – Inter spilforslag, statistik & odds

Der venter storopgør i Serie A søndag aften, når AC Milan og Inter mødes i 28. spillerunde af Serie A på San Siro. Vi er klar med optakt, odds og spilforslag til opgøret der har kick-off søndag d. 17/3 kl. 20:30 her. 

AC Milan – Inter Odds
AC Milan Uafgjort Inter
2.40 2.75 2.75

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 20:30 – Søndag d. 17/3 2019
TV & Stream TV2 Sport & Serie A Livestream 

 

Spilforslag til AC Milan – Inter odds

Der er lagt i kakkelovnen til et opgør som er forbudt for børn på San Siro søndag aften. Her mødes AC Milan og Inter mødes i 28. spillerunde af Serie A. Vi har høje forventninger til opgøret mellem to af de mest formstærke hold i Serie A. Opgøret spilles som bekendt på San Siro, som noget specielt både har hjemmebane for AC Milan og Inter. Derfor kan man rolig regne med at der bliver gang på lægterne mellem de holds fans, som ikke just er bedste venner. 

I vores spilforslag til AC Milan vs Inter har vi kigget på det klassiske 1-X-2 marked, hvor vi ser gode chancer for at AC Milan kan fortsætte den gode form og hente en sejr i dette opgør. Milan har set som forvandlet ud i de seneste måneder og ligner et hold der formmæssigt er bedre end Inter. Selvom Inter har det indbyrdes overtag i de seneste sæsoner, så satser vi på Milan henter den første sejr siden 2016 mod Inter i Serie A. Der er odds 2.40 hos Betfair* på en sejr til AC Milan. 

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

 

AC Milan – Inter statistik

Billede af San Siro stadion i Milano

Stadio San Siro, som både AC Milan og Inter Milan kalder for hjem. (Foto: Shutterstock.com)

  • Mødet søndag aften mellem AC Milan og Inter er det 223. møde mellem de to mandskaber, som også kaldes for Derby della Madonnina. I de foregående 222 opgør er det blevet til 76 sejre til AC Milan, 79 sejre til Inter, mens 67 kampe er endt uden en vinder.
  • Det første møde mellem de to mandskaber i sæsonen, som også blev spillet her på banen, endte med en 1-0 sejr til Inter på en scocring af Mauro Icardi (92′).
  • Inter har mulighed for at vinde begge indbyrdes opgør mod AC Milan i en sæson for første gang siden 2011/12 sæsonen (1-0 ude, 4-2 hjemme)
  • AC Milan og Inter har vundet det italienske mesterskab sammenlagt 36 gange (18/18), Coppa Italia 12 gange  (Milan 5, Inter 7) og Champions League 10 gange (Milan 7, Inter 3)
  • AC Milan har kun vundet 1 ud af deres seneste 9 Serie A kampe mod Inter. (W1-D5-L3)

AC Milan

Gattuso og AC Milan har efter et sløjt efterår virkelig fået gang i sagerne efter nytår. Her er AC Milan ubesejret i deres seneste 10 kampe. 7 sejre er det blevet til, og det har betydet at Milan er kravlet opad i tabellen. Holdet er inden 28. spillerunde og finde som nummer 3 med 51 point. Formen siger intet mindre end 15 point i de seneste 5 Serie A kampe.

Opgøret mod Inter bliver et direkte opgør om tredjepladsen i tabellen. Derfor forventer vi også og se et topmotiveret AC Milan hold gå ind på San Siro. En bane hvor de kun har tabt 2 ud af 14 hjemmekampe i indeværende sæson, hvis man ikke tæller nederlaget til Inter med.

AC Milan har dog haft det svært mod Inter, som også vandt sæsonens første møde med 1-0 på en  scoring af Icardi dybt inde i overtiden. Milan kan glæde sig over at Inter ikke har Icardi med denne gang. Til gengæld må AC Milan undvære Giacomo Bonaventura og Cristian Zapata til søndagens opgør.

Inter

1 point efter AC Milan finder vi Inter, der også kommer med en fin form med 10 point i de seneste 5 kampe. Sidste weekend blev det til en sikker 2-0 sejr, hvor Spalettis tropper ikke var i de store problemer. Ligesom AC Milan har Inter også hjemmebane på San Siro. Her holder Inter sig ikke tilbage, med en rigtig flot statistik denne sæson. Inter er 9-2-2 og med en målscore på 21-6 er de det hold i Serie A, som har lukket færrest mål ind på hjemmebane.

Inter er fortsat uden Icardi til opgøret mod Milan. Icardi virker fuldstændig fastfrosset fra Inter truppen, efter ham og agenten, som også er hans hustru, har været ude og udtale sig om transferrygter i pressen. Om det skal være grunden til at Inters pointhøst er faldet skal være usagt. Det er dog kun blevet til 1 sejr i de seneste 5 kampe, som ikke kan være godkendt for en klub af Inters størrelse. Senest blev det til et 1-0 nederlag torsdag aften til Frankfurt, som  samtidig betød et exit fra Europa League.

Sime Vrsaljko, Radja Nainggolan, Miranda og Marcelo Brozovic er sammen med Icardi meldt ude for Inter.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne