Web
Analytics

Spilforslag

Få de bedste spilforslag til fodbold, håndbold, tennis og andet sport. I vores omfattende spilforslags-sektion, ser vi nærmere på forslag til gode odds på kommende kampe og sport.

At bringe et godt spilforslag er en dyd, og en kunst som vi sætter stor ære i hos Oddsforum.dk. Vores team af odds- og bettingeksperter på redaktionen forsøger dagligt at bringe dig grundigt analyserede spilforslag med ét formål for øje; nemlig profit hos bookmakerne. Alle spilforslag er valgt efter bedste evne og intentioner, men vi kan desværre ikke garantere overskud ved at følge alle spilforslag.

Se Dagens Spilforslag her >>

 

Spilforslag til kommende kampe

Nyheder

Spanien U21 – Danmark U21: Odds & Spilforslag

Danmarks U21 landshold møder Spanien i en venskabskamp onsdag d. 14. november kl. 20.00. Kampen vises direkte hos 6’eren, og du finder odds og spilforslag til Spanien U21 – Danmark U21 i optakten her.

FC Midtjylland

FC Midtjylland – Vejle: Odds, spilforslag og statistik

FC Midtjylland har ikke tabt i denne sæson på hjemmebane, mens Vejle endnu ikke har vundet på fremmed græs i sæsonen. Der er lagt op til en svær kamp for oprykkerne fra Vejle, når de drager nordpå for at møde FCM. Der er kick off på MCH Arena søndag d. 11. november kl. 18.00, og kampen kan ses på TV3 Sport og Viaplay.dk

AaB

AaB – FCK oddsforslag: Overraskelsen lurer på Portland Park

AaB og FC København tørner sammen i 16. spillerunde af Superligaen søndag d. 11/11 kl. 16.00 på Aalborg Portland Park. Her er der vigtige point for begge hold, hvor AaB kæmper for at holde fat i top 6, mens gæsterne skal forsøge og holde fast i førstepladsen. Vi er klar med odds, optakt og spilforslag her.

Bundesliga

Dortmund – Bayern München odds: Livestream og spilforslag

Se Borussia Dortmund vs Bayern München livestream hos bookmakerne, og vores spilforslag til odds på Dortmund mod Bayern her. Topkampen i Bundesligaen spilles på Signal Iduna Park lørdag d. 10/11-2018 med kampstart kl. 18.30. Kampen kan ses på TV hos TV3 Sport.

AGF

Brøndby vs AGF odds: – De Hvii’e kan få problemer på Vestegnen

AGF har netop tabt tre kampe på en uge, og drager nu til Vestegnen til mødet med Brøndby blottet for selvtillid. Læs optakt til Brøndby – AGF her, og se vores spilforslag til odds på kampen forneden. Der er kick off på Brøndby Stadion fredag d. 9. november kl. 19.00, og kampen kan ses på TV3+.

Europa League Odds og spilforslag til Slavia Prag mod FCK

Slavia Prag – FCK: Odds, Spilforslag og statistik

FC København er rejst til Prag og som du kan se ud fra vores spilforslag på Slavia Prag mod FCK kan det blive en rigtig svær opgave for det eneste danske hold i Europa League gruppespil. Carlos Zeca er tilbage i truppen mens FCK må undvære Viktor Fischer som er ude med en skade. Bliv klogere på FCKs modtandere fra Tjekkiet og se vores tre spilforslag på kampen.
Der er kick off torsdag d. 8. november kl. 21.00. Er du ikke lige i Tjekkiet kan kampen ses på 6’eren.

Championship

Livestream Sheffield Derbyet: Odds og spilforslag til United vs Wednesday

Se udvalgte odds og spilforslag til Steel City derbyet mellem Sheffield United. og Sheffield Wednesday. Sheffield derbyet er et af største og mest kendte derby opgør i engelsk fodbold, og altid garant for fight og underholdning. Opgøret spilles fredag d. 9/11 kl. 20.45 på Bramall Lane og kan følges på TV3 MAX eller på Viaplay.dk med en aktiv bruger.

1 2 3 29

Dagens Spilforslag

Følg Dagens Ekspert Spilforslag på Oddsforum.dk

 

Få spilforslag fra eksperterne

Følg spilforslag fra eksperterne, som f.eks. Oddsforums egen "husekspert" Kasper Svendsen, eller Danmarks NFL-orakel number one, Claus "NFLming" Elming forneden.

Kasper Svendsen Spilforslag

Claus Elmings NFL-Spilforslag

 

Spilforslag er Big Business i Danmark

Hvis man er interesseret i betting og odds i almindelighed, og regelmæssigt læser op på spilforslag hos diverse bettingsites på nettet, vil man erfare, at det vrimler med spilforslag online. Nogle er værd at følge, andre er bestemt ikke. Men spilforslag til "sikre odds" er bestemt blevet Big Business i Danmark, og nogle går længere end loven tillader i forsøget på at tjene penge på at tilbyde dig "varme spilforslag".

F.eks. er det et velkendt fænomen med bettinggrupper på sociale medier som facebook, hvor der decideret sælges spilforslag mod betaling. Her tilbydes der "sikre kampe", som angiveligt skulle være genstand for matchfixing. Bagmændene erklærer at have "købt kampen", så de kan tilbyde betalende kunder spilforslag til kampen. Lad os bare afsløre med det samme, at der i 99.9% af tilfældene er tale om rendyrket svindel. Er noget for godt til at være sandt, så er det det som regel også, specielt når det kommer til "sikre spilforslag".

Træd derfor varsomt, når du vælger dine kilder til gode spilforslag på nettet. Om vores er bedre eller dårligere end andres spilforslag, må andre bedømme, men vores spilforslag er 100% ærlige, gratis og seriøst udtænkt i fællesskab på spilredaktionen. Om du vil spille med, er naturligvis helt op til dig selv.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Vejle Boldklub
AaB
1 3.25
X 3.20
2 2.25
Leganes
Deportivo Alaves
1 2.00
X 3.20
2 4.00
Eibar
Real Madrid
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Fulham
Southampton
1 2.54
X 3.20
2 2.80
West Ham
Manchester City
1 13.00
X 6.00
2 1.22
Everton
Cardiff
1 1.40
X 4.75
2 7.00
Watford
Liverpool
1 6.00
X 4.75
2 1.44
Hobro
Randers FC
1 3.20
X 3.25
2 2.25
Brighton
Leicester
1 2.80
X 3.20
2 2.50
Se alle kampe