Web
Analytics

25. maj 2019

Ishockey A-VM Spilforslag 2019: Tips til VM-kampene

Oddsforum.dk bringer i samarbejde med Ishockey-ekspert Mike Larsen spilforslag og tips til odds på kampene ved VM i Ishockey i Slovakiet. Se spilforslag til Ishockey A-VM i 2019 her.

VM i Ishockey starter fredag d. 10. maj 2019, og afvikles i Slovakiet hvor Danmark er med. Hver dag under Ishockey VM bringer vi spilforslag og tips til odds på kampene ved VM bragt i samarbejde med ishockey-ekspert Mike Larsen. Herunder kan du læse alle Mikes spilforslag og tips til VM og artiklen opdateres løbende med regnskab og nye spilforslag til bl.a. Danmarks VM-kampe.

VM Ishockey Spilforslag-oversigt

Spilforslag Bookmaker Status
Rusland – Finland
Over 0,5 points af:
Mikko Lehtonen, odds 2.40
Harry Pesonen, odds 2,15
Sakari Manninen, odds 1,92
Afventer
Canada – Tjekkiet
Inkl. overtid
Tjekkiet vinder
Odds 2.45
Afventer
Rusland – USA
Rusland (0-1):
Odds 1.85
Finland – Sverige
Finland +1,5 mål AH:
Odds 1.86
Finland – Tyskland
Finland -1,5 mål:
Odds 1.72
Tjekkiet – Schweiz:
Tjekkiet vinder:
Odds 1.92
Norge – Letland:
Letland vinder:
Odds 1.76
Slovakiet – Danmark:
Over 5,5 mål:
Odds 1.96
Frankrig – Storbritannien
Mike Hammond (GBR) scorer:
Odds 6.30
Østrig – Italien
Peter Schneider (ØST) scorer:
Odds 3.30
Frankrig – Finland
Finland -3,5 mål:
Odds 2.15
Østrig – Tjekkiet
Tjekkiet -4,5 mål:
Odds 1.87
Danmark – USA
Danmark over 1,5 mål
Odds 2,08
Letland – Rusland
Rusland -3,5
Odds 2,02
Tjekkiet – Italien
Tjekkiet -6,5
Odds 2.10
Østrig – Norge
X efter 1. periode
Odds 2,45
Sverige – Østrig
Sverige (0-5):
Odds 2.20
Finland – Danmark
Jesper Jensen point:
Odds 2.30
Schweiz – Norge:
Schweiz -1,5 mål:
Odds 1.75
Rusland – Italien
Over 7,5 mål:
Odds 1.78
Rusland – Italien:
Nikita Gusev scorer:
Odds 1.80
Storbritannien – Danmark:
Frederik Storm scorer:
Odds 2,15
Storbritannien – Danmark:
Jesper Jensen scorer:
Odds 2,75
Tyskland – Frankrig
Tyskland (0-1):
Odds 1,80 ved Danske Spil
USA – Finland
Kaapo Kakko scorer:
Odds 2.88
Rusland – Tjekkiet
Yevgeni Dadonov scorer:
Odds 2.85
Rusland – Østrig
Rusland Over 1,5 mål i 1. periode:
Odds 1.68
Danmark – Tyskland
Uafgjort:
Odds 4.20
Letland – Schweiz
Over 4,5 mål (ex. OT):
Odds 2.02
Danmark – Frankrig
Point af Frederik Storm:
Odds 2.40
Danmark – Frankrig
Point af Jesper Jensen:
Odds 2.60
Danmark – Frankrig
Frederik Storm scorer:
Odds 3.50
Tyskland – Storbritannien
Tyskland -3,5 mål:
Odds 1.82
Rusland – Norge
Rusland -3,5 mål:
Odds 1.80
Finland – Canada
Finland +2 mål:
Odds 1.65
Vinderspil:
Rusland vinder VM:
Odds 3.50
Afventer
Vinderspil:
Finland vinder VM:
Odds 17.00
Afventer
VM Spilforslag Regnskab Hitrate Profit
15/33 324 kr.
Opdateret t.o.m. d. 23. maj. Udregnes ved 100 kr. indsats pr. væddemål.

 

Nyeste VM spilforslag: Lørdag d. 25. maj

Tid til semifinalerne og begge de hold (Rusland og Finland), som jeg kom med bud på en samlet vinder inden turneringen startede, er stadig med, og vi er nu sikre på, at det ene hold kommer i finalen, da de mødes i den tidlige semifinale.

Rusland – Finland

Et stormøde, der bliver meget spændende. I kvartfinalen havde Rusland rimelig godt styr på USA i deres kamp, hvor Rusland var foran stort set hele kampen. Finland derimod kæmpede sig tilbage mod Sveriges verdensstjerner, hvor Finland var nede med 1-3, men Finland vendte kampen på hovedet og udlignede til 4-4, og sejrede i overtid.

Rusland er bookmakernes klare favoritter til at vinde kampen, hvor Rusland til at vinde i ordinær tid ligger til omkring odds 1,50, mens finsk sejr ligger i odds 6.00. Jeg er meget tæt på at anbefale en finsk sejr eller noget handicap til finsk side.
Jeg er dog lidt på den anden vej, hvor jeg går efter nogle spiller specials på et par finske spillere, der har leveret rigtig godt i denne slutrunde.

Mikko Lehtonen, over 0,5 point odds 2,40 ved Unibet
Harry Pesonen, over 0,5 point odds 2,15 ved Unibet
Sakari Manninen, over 0,5 point odds 1,92 ved Unibet

Jeg spår gode muligheder for, at Finland får scoret nogle mål, og med disse spillere, så er man godt dækket ind med pointtagere på målene. Alle tre spillere har leveret godt, og har spillet i den kæde, der har scoret størstedelen af Finlands mål ved slutrunden.

 

Canada – Tjekkiet; Tjekkiet inkl. overtid odds 2,45 ved Unibet

Den anden semifinale står mellem Canada og et næsten hjemmehold, da turneringen godt nok spilles i Slovakiet, men kampen spilles i Bratislava, der ligger meget tæt på den slovakiske grænse.
Der vil være omkring 10.000 tjekkiske fans, der kommer til at lave en fantastisk stemning til kampen, og det vil give Tjekkiet de sidste procenter i kampene.

Canada var millimeter fra at ryge ud i kvartfinalen til Schweiz, men Canada fik udlignet med 0,4 sekund tilbage på uret, og i overtiden var det også Canada, der fik scoret. Uden tvivl en meget hård skæbne for Schweiz, der havde spillet en næsten perfekt turnering indtil da.

Canada er favoritter ved bookmakerne, og de har også et stærkt hold med, hvor de lader til at være en smule stærkere på målmandsposten, men ellers ser jeg gode muligheder for, at Tjekkiet kan lave en mindre overraskelse.

Til det odds skal den have et skud i min optik.

 

 

Hvem vinder VM? Spilforslag på favoritter og outsidere før starten

I min verden er der to favoritter til at gå hele vejen ved VM i denne sæson, og det er Canada og Rusland. Begge hold kommer med fantastiske hold til VM, og mange af de store stjerner kommer til Slovakiet.
Canada kommer med flere store NHL-stjerner, men der er dog nogle spillere, der mangler på holdet. Bl.a. ingen Crosby eller McDavid i denne sæson, men derimod stiller man med John Tavares fra Toronto Maple Leafs, der kommer til at trække en del af læsset.

Rusland kommer med stort set hele pakken til VM, og den pakke indeholder bl.a. Andrei Vasilevsky  í mål, Dmitri Orlov i defensiven, og en offensiv bestående af Dadonov (Florida Panthers), Kovalchuk (Los Angeles Kings), Kucherov (Tampa Bay Lightning), Malkin (Pittsburth Penguins), Kuznetsov og Ovechkin (begge Washington Capitals) samt Namestnikov (New York Rangers). Rusland kommer med en offensiv, der kommer til at lave en del mål i løbet af turneringen, og det kommer til at give dem et boost.

Mikes spilforslag:

Jeg må sige, at jeg må gå med Rusland ved dette VM. Truppen ser fantastisk ud, men man skal dog huske på, at Rusland har flere humørspillere, hvor de ikke spiller godt, hvis Rusland ikke spiller godt. Dog har man mange andre profiler, der kan tage over.

Odds 3,50 på Rusland ved Nordicbet er et odds, som stort set hele markedet er enige om på Rusland.

Outsiderne: Hvem kan overraske?

Hvis vi kigger på holdene omkring top 6, så er det Sverige, USA, Tjekkiet og Finland, der sammen Canada og Rusland udgør de store hold ved VM.

Selvfølgelig er Sverige og USA også de nærmeste favoritter, men jeg har et godt øje til Finland, men mest grundet oddset. Deres trup er ikke en, der løfter mange øjenbryn umiddelbart, men Finland skal man ikke afskrive. De spiller udfra en solid defensiv, hvor man ikke tillader mange chancer, men offensivt scorer man normalt heller ikke mange mål.

Kaapo Kakko bliver en spiller, der bliver spændende at følge, for han er vurderet til at gå meget tidligt i draften til sommer, og han har spillet en del seniorhockey i denne sæson, hvor han noterede sig for 38 point i 45 kampe i den bedste finske række. Han er bedst offensiv, men kan arbejde lidt på de defensive aspekter i spillet.

Mikes spilforslag:

Odds 17,00 ved Betfair på et finsk verdensmesterskab er i den gode ende, men flasker det sig for finnerne, og er der nogle af de store hold, der dummer sig, så er Finland klar til at slå til.

Danmarks chancer ved VM

Vi må erkende, at Danmark ikke kommer til at gå hele vejen til et VM, men det er heller ikke det, som man havde regnet med. Danmark er placeret godt lige under midten ved VM, hvilket er imponerende med blik på, at vi er en lille nation.

Flere profiler har meldt fra til VM i år af forskellige årsager, og det må man respektere, men Mikkel Bødker og Lars Eller har meldt deres ankomst til truppen. Derudover er der i øjeblikket spørgsmålstegn ved Nikolaj Ehlers, der sluttede slutspillet om Stanley Cuppen med en skade, men hvis det heler, som det skal, så er han klar. Derudover er Oliver Bjørkstrand lige slået ud af slutspillet i NHL, og det er muligt, at han kommer til Kosice, hvor Danmark spiller deres kampe.

Vi skal gerne tage point fra Frankrig i vores første kamp. Storbritannien skal vi besejre, hvis vi vil have noget at sige til VM overhovedet. Tyskland kan vi måske drille og måske Slovakiet på den sidste dag, hvis der er noget at spille om, mens vi må forvente, at vi taber mod Canada, Finland og USA.

Bliver vi nummer 5-6 i gruppen, så skal vi være tilfredse med dette udfra den trup, som vi kan stille med.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne