Web
Analytics

13. december 2018

Superliga Spilforslag

Velkommen til Oddsforum.dks Superliga Spilforslag. Her finder du tips og oddsforslag til kommende Superliga kampe. Læs vores nye Superliga Spilforslag forneden.

I vores Superliga Spilforslag sektion samler vi hver uge redaktionens tips til odds på Superliga kampene, og bringer dem her til inspiration til din næste Superliga oddskupon. Leder du efter en god bookmaker til Superliga odds, anbefaler vi Youbet til nye spillere hos bookmakeren.

Superliga spilforslagene er fundet hos forskellige bookmakere, og er udarbejdet af redaktionens team af sportsskribenter og spileksperter, som har årtiers erfaring med sportsbetting. Vi gør os umage i forsøget på at finde vindende Superliga bets til vores læsere, men kan dog ikke garantere profit ved at følge alle vores spilforslag og tips til Superliga kampene.

Superliga Spilforslag hos bookmakerne

Oddsene på Superliga spilforslagene er fundet hos diverse bookmakere, og kan ændre sig. Hvilken bookmaker spilforslaget er fundet hos, fremgår af Superliga spilforslags-oversigten. Læs analyser og forklaringer på spilforslagene forneden, eller ved at klikke på linket til kampen(e) i tabellen.

Kamp Spilforslag Bookmaker
Fredag d. 14/12
OB
AaB
OB sejr:
Odds 2.00 hos Bet365
Lørdag d. 15/12
Randers
Vejle
Begge hold scorer:
Odds 1.95 hos Youbet
Søndag d. 16/12
Esbjerg
FC Nordsjælland
Esbjerg:
Odds 3.15 hos Youbet
AC Horsens
FC Midtjylland
FCM & BHS (Ja):
Odds 2.75 hos Youbet
Over 4,5 mål:
Odds 4.90 hos Youbet
Sønderjyske
FC København
FC København:
Odds 1.71 hos Youbet
Brøndby IF
Vendsyssel FF
Brøndby vinder 2-0:
Odds 7.25 hos Youbet
Mandag d. 17/12
AGF
Hobro IK
AGF:
Odds 1.76 hos Youbet
AGF vinder 2-0:
Odds 8.75 hos Youbet
Se alle spilforslag på Oddsforum >

 

Listen med Superliga Spilforslag hos bookmakerne opdateres løbende, og vi anbefaler vores læsere, at vende tilbage regelmæssigt for nye Superliga spilforslag til kampene i den bedste danske fodboldrække.


OB – AaB spilforslag: Michelsens tropper slutter efteråret med en sejr

Kampstart: 19:00 – Fredag d. 14. december 2018
TV & Stream: TV3 Sport & ViaPlay

OB og AaB åbner 20. og sidste spillerunde af Superligaen i efterårssæsonen fredag aften på Ewii Park i Odense. Her skal de to mandskaber forsøge og slutte efteråret af på bedst mulige måde med en sejr.

For OB sluttede en slot stime på 11 kampe uden sejr i sidste weekend, da holdet tabte med 3-0 til de danske mestre fra FC Midtjylland. Det ændrer dog ikke på et flot forår for hjemmeholdets vedkommende, der med alt sandsynlighed går på juleferie i top 6. OB er uden Sayouba Mande som eneste mand, ellers kan Jakob Michelsen glæde sig over at have alle mand klar.

Det samme kan Jacob Friis og AaB mandskabet gøre, hvis det vel og mærke bliver til en sejr. Jacob Friis fik i midtugen en fastansættelse hos AaB efter at Wieghorst blev fyret, og det kan passende fejres med en sejr i weekenden. Friis og Aab mandskabet må dog undvære Okore, efter hans røde kort senest mod AC Horsens.

AaB har ikke vundet i de seneste 7 indbyrdes møder mellem de to mandskaber. Her er det blevet til 5 sejre til OB, som også har vundet de seneste 2 gange AaB har gæstet det fynske. Vi satser på ny succes til de blåstribede, som dermed slutter efteråret bedst af. Spilforslaget på 1-tallet til OB-AaB kampen, kan spilles til odds 2.00 hos Bet365.

Spilforslag:
OB sejr: Odds 2.00 hos Bet365

Spil hos Bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Randers FC – Vejle BK spilforslag: Målfest på BioNutria Park

Kampstart: 16:00 – Lørdag d. 15. december 2018
TV & Stream: TV3 Sport & ViaPlay

Både Randers FC og Vejle BK skal forsøge og slutte efteråret godt af, når de to mandskaber mødes på BioNutria Park i sidste spillerunde inden juleferien i Superligaen. Her er vigtige point på spil for begge mandskaber, der med to forskellige målsætninger jagter vigtige point.

For hjemmeholdetes vedkommende, er der med kun 1 point op til top 6, stadigvæk mulighed for at spille sig i slutspillet til foråret. For bare 5 runder siden så det mere end svært ud for Randers,  men 10 point har gjort, at Randers er kravlet opad i tabellen.

Hos gæsterne er målsætningen noget helt andet. Her står den med garanti på nedrykningsspil til foråret, og derfor er det vigtigt for Vejle at skrabe så mange point sammen som muligt, der kan tages med over. Med kun 16 point i de første 19 kampe har det været en svær sæson for oprykkerne. Til kampen mod Randers må man tilmed undvære angrebsprofilen Sousa, der fik rødt kort i seneste kamp mod Brøndby.

Vores spilforslag på lørdagens Superliga kamp finder vi på markedet for begge hold scorer. Her satser vi nemlig på at begge mandskaber kan komme på tavlen mindst 1 gang. Et spil der er gået hjem i de seneste 4 indbyrdes møder. Senest i 11. spillerunde, hvor det endte 1-1 i Vejle. Hverken Randers eller Vejle har været forrygende i defensive, og begge mandskaber er blandt de hold som har lukket flest mål ind i sæsonen. Et spilforslag på begge hold scorer giver odds 1.95 hos Youbet, som virker flot betalt.

Spilforslag:
Begge hold scorer: Odds 1.95 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Esbjerg – FCN spilforslag: Hjemmesejr til flot odds

Kampstart: 12:00 – Søndag d. 16. december 2018
TV & Stream: TV3 Max & ViaPlay

Esbjerg er ubesejret i 9 Superliga hjemmekampe mod FC Nordsjælland, siden man tabte med 1-2 d. 14. april 2009. Siden har Esbjerg vundet fem og spillet fire uafgjort. De seneste fire kampe, ude og hjemme, melllem klubberne har FCN dog ikke tabt, men vi tror de unge tigre fra Farum indkasserer endnu et nederlag til den samlede statistik ude mod Esbjerg her.

Esbjerg har tabt de sidste to kampe med 1-4 til AaB og 3-0 i Parken til FCK, og nu øjner esbjergenserne chancen for tre point mod FCN der indtil for to kampe siden var i en begyndende krise. To sejre mod SønderjyskE og AGF har dog hjulpet på tingene, men særligt sejren over AGF var ikke just imponerende og kunne nemt have gået aarhusianernes vej. Blandt andet blev “De Hviiie” øjensynligt snydt for et klokkeklart straffespark. Et selvmål af AGFs Pierre Kanstrup hjalp dog FCN til en 1-0 sejr.

Iflg. Esbjergs Joni Kauko skal hjemmeholdet “huske hvor de kommer fra”, og finde tilbage til det spil, som skaffede så mange point tidligere på efteråret. Vi tror værterne disker op med en herrefight som tager pippet fra de unge FCN-spillere. som i forvejen har haft det svært på udebane i år (1-4-4 i 9 Superliga udekampe i 2018/19 sæsonen).

Alt i alt synes vi der er fantastisk værdi i odds 3.15 på Esbjerg-sejr mod FCN, og det bliver vores spilforslag til Superliga kampen hos Youbet.

Spilforslag:
Esbjerg: Odds 3.15 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


AC Horsens – FC Midtjylland spilforslag: Målrigt på CASA Arena

Kampstart: 14:00 – Søndag d. 16. december 2018
TV & Stream: Eurosport 2

FCM har vundet 17 af deres 19 seneste Superliga kamp mod AC Horsens, herunder alle de ni seneste indbyrdes opgør. For FCM er der allerede tale om en klubrekord for længste sejsstime mod en specifik Superliga modstander. For AC Horsens er der ligeledes tale om det længste stræk med nederlag i træk mod det samme hold i ligaen.

I vores Superliga spilforslag til kampen mellem AC Horsens og FC Midtjylland hælder vi mod en målrig kamp. AC Horsens har i de seneste to kampe været involveret i særdeles målrige affærer, da man tabte med 1-6 hjemme mod FCK og senest slog AaB 2-4 i Aalborg. Vi tror Bo Henriksen blæser til angreb igen med Den Gule Fare, også selvom modstanderne hedder de danske mestre fra FCM.

FC Midtjylland har scoret i 27 ud af 28 Superliga kampe mod AC Horsens, og i de seneste 25 indbyrdes opgør. Ulvene er da også i målhopla i øjeblikket med hele 13 scoringer i de seneste fem kampe. Senest blev det til 3-0 over ellers formstærke OB, og forinden en overbevisende 1-2 sejr i Randers. FCM er altså i mesterform i øjeblikket, og kampen bør tippe deres vej, trods hjemmeholdets hårde fight for point og mål.

Det lugter i vores optik af mål på CASA Arena, og vores Horsens – FCM spilforslag bliver derfor FCM vinder og begge hold scorer i kampen til odds 2.75. Samtidigt går vi efter Over 4,5 mål til odds 4.90, begge spilforslag fundet på Youbets markeder på kampen.

Spilforslag:
FCM & Begge Hold Scorer: Odds 2.75
Over 4,5 mål: Odds 4.90

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink

 

SønderjyskE – FC København spilforslag: 3 point til løverne

Kampstart: 16:00 – Søndag d. 16. december 2018
TV & Stream: Kanal 9 / Eurosport Player

SønderjyskE har kun vundet én af deres 37 Superliga kampe mod FCK, som til gengæld har vundet hele 27 gange i de indbyrdes opgør. Den eneste sejr kom dog her i Haderslev i sidste sæson, hvor SønderjyskE vandt med 3-0 i november 2017.

Hjemmeholdet fra SønderjyskE har haft offensive problemer på det seneste, hvor det maksimalt er blevet til ét mål i de sidste fem kampe (inkl. DBU Pokalen). I 0-2 nederlaget til Brøndby og senest i 0-0 kampen mod Hobro, lykkedes det slet ikke at score. Sat op mod FCKs normalt solide defensiv, tror vi hjemmeholdet får svært ved at lave mål igen her.

FCK mangler i skrivende stund stadig at afvikle deres hjemmekamp mod Bordeaux i Europa League torsdag aften, men uanset resultatet dér, vil FCK’erne være pisket til at skulle hente tre point i Superligaen igen på søndag. Samtidigt har FCK meget overbevisende slået Horsens med 1-6 og senest Esbjerg med 3-0 i Parken, så det er et sprudlende FCK-hold vi ser i øjeblikket.

Vi tror også det ender med 3 point til Løverne denne gang, og lige nu er der stadig et udmærket odds 1.71 på FCK sejr hos Youbet. Et odds der kan tænkes at falde frem mod weekenden.

Spilforslag:
FCK sejr: Odds 1.71 hos Youbet

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Brøndby – Vendsyssel spilforslag: 2-0 til Vestegnens Drenge

Kampstart: 18:00 – Søndag d. 16. december 2018
TV & Stream: TV3+ / Viaplay

Brøndby og Vendsyssel møder her for kun anden gang i Superliga historien efter deres tidligere møde i Hjørring tidligere på sæsonen. Her vandt Brøndby med 2-1 hvor begge mål blev sat ind af Kamil Wilczek for gæsterne, mens Emmanuel Ogude scorede for hjemmeholdet.

Brøndby kommer ind til kampen med Vendsyssel med fire sejre i træk, og kun en frisparksperle fra Vejles Allan Sousa er sluppet ind i de fire kampe mod AGF, SønderjyskE, Hobro og Vejle. Gæsterne fra Vendsyssel har haft store problemer med at score på de seneste, hvor det kun er blevet til to Vendsyssel-scoringer i de sidste 5 kampe (inkl. DBU Pokalens 1-0 sejr i Farum over FCN). Vendsyssel har kun fået ét point i de sidste fem Superliga-kampe, og det ligner endnu et nederlag her på Vestegnen.

Der er kun odds 1.27 hos Youbet på BIF-sejren, så vi prøver med et spil på 2-0 til odds 7.25 som kampens resultat, da vi tror Brøndby holder nullet, mens gæsterne forsvarer sig til et hæderligt nederlag.

Spilforslag:
Brøndby vinder 2-0: Odds 7.25 hos Youbet

Spil hos Youbet>>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


AGF – Hobro IK spilforslag: De Hviiie vinder den sidste

Kampstart: 19:00 – Mandag d. 17. december 2018
TV & Stream: TV3 Sport / Viaplay

AGF og Hobro IK tørner sammen for 9. gang i Superligaen, hvor AGF har vundet fem, en er endt uafgjort og Hobro har vundet to. Senest de to hold mødtes var i Hobro d. 24. august, hvor Amini og Jens Stage scorede for AGF i en 0-2 sejr. AGF byggede dermed videre på en god stime mod Hobro fra sidste sæson, hvor AGF slog Hobro 3/4 gange, i grundspil og slutspil, inden man tabte den sidste ubetydelige hjemmekamp med 1-0, hvor AGF var sikret mod nedrykning.

AGF tabte senest med 1-0 ude mod FC Nordsjælland, hvor klubbens anfører for anden kamp i træk lavede et selvmål. Det kostede ikke mod Vejle, hvor AGF vandt 2-1 i den seneste hjemmekamp, men det kostede point i sidste mandagskamp mod FCN i Farum. AGF er nu milevidt fra den Top 6-målsætning klubben havde før sæsonen, og skal der bare lidt tro på tingene ind i klubben før den lange vinterpause sætter ind, ville det lune gevaldigt med tre point på kontoen i sidste Superliga-kamp før pausen.

Hobro har kun scoret ét mål i de seneste fire kampe, men det kastede dog tre point af sig i 1-0 sejren over Vendsyssel. Siden har Hobro tabt med 1-0 til Randers og Brøndby inden man senest fik 0-0 mod SønderjyskE. Hobro indtager før sidste spillerunde i 2018 sidstepladsen i Superligaen.

Vi spiller en hjemmesejr til AGF til odds 1.76, og samtidigt på resultatet 2-0 til odds 8.75 hos Youbet.

Spilforslag:
AGF: Odds 1.76
AGF vinder 2-0: Odds 8.75

Spil hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink


Bedste Superliga Odds Bookmaker

I øjeblikket anbefaler vi bookmakeren Youbet som en god bookmaker til Superliga odds. Youbet er ejet af Danske Spil på samme vis som det velkendte Oddset. Det betyder selvfølgelig også en dansk licens hos Spillemyndigheden, og skattefrie gevinster og bonusser.

Hos Youbet får nye spillere muligheden for at hente 1000 kr. i velkomstbonus*, og som bettingkunde hos bookmakeren finder man altid et stort udvalg af odds på Superliga kampene, herunder selvfølgelig også live odds, når kampene i Superligaen er i gang.

Youbet.dk >>

* Regler og vilkår gælder for bonus | +18 Spil Ansvarligt

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Girona
Getafe
1 2.60
X 3.10
2 2.80
Real Sociedad
Deportivo Alaves
1 1.80
X 3.50
2 4.50
Wolverhampton
Liverpool
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Real Betis
Eibar
1 1.72
X 3.60
2 4.75
Arsenal
Burnley
1 1.22
X 6.50
2 11.00
Manchester City
Crystal Palace
1 1.12
X 9.00
2 15.00
Bournemouth
Brighton
1 1.83
X 3.60
2 4.20
Huddersfield
Southampton
1 2.90
X 3.10
2 2.50
West Ham
Watford
1 2.30
X 3.20
2 3.10
Se alle kampe