Web
Analytics

12. juli 2018

Superliga 2018/19

Velkommen til Oddsforum.dks store Superliga guide. Her finder du seneste nyt indenfor odds på Superligaen, spilforslag og optakter til kommende Superliga kampe i 2018/19-sæsonen.

Læs alt om Superligaen her i vores guide til Danmarks bedste fodboldrække. Få de seneste nyheder forneden, eller spring til vores Superliga odds-sektion for overblik over vindermarkeder, odds på Superliga-kampene m.m.

Superliga Vinder Odds >

Superliga Spilforslag >

SUPERLIGA NYT, ODDS & SPILFORSLAG

Superliga 2018/19

Oddsforum.dk dækker vi Superligaen tæt med optakter med spilforslag, startopstillinger, seneste nyt og selvfølgelig odds på Superligaens hold og kampe.

Superligaen 2018/19 ser ud til at blive en af de mest spændende Superliga-sæsoner i mange år, da hele tre hold ser ud til at kunne konkurrere på lige fod om det danske mesterskab i fodbold i denne sæson.

De regerende mestre fra FC Midtjylland, FC København og Brøndby ser alle parate ud til at fortsætte de gode takter fra slutningen af sidste sæson, men hvem der trækker det længste strå, er på forhånd svært at spå om. Og netop derfor kan vi forhåbentligt se frem til endnu en gyserafslutning på Superligaen i denne sæson.

Superliga klubberne i 2018/19

Herunder kan du se alle klubberne i Superligaen 2018/19 i alfabetisk rækkefølge.

AaBAC Horsens
AGFBrøndby IF
Esbjerg fBFC København
FC MidtjyllandFC Nordsjælland
Hobro IKOB
Randers FCSønderjyskE
Vejle BoldklubVendsyssel FF

 

Superliga Odds hos bookmakerne

Superliga-kampene er ofte tætte og genstand for mange overraskelser. Det er i hvert fald opfattelsen hos mange danske odds-spillere, som ofte giver udtryk for, at Superligaen måske er den mest uforudsigelige liga af dem alle. Om Superligaen vitterlig er mere forudsigelig end andre ligaer, må vi lade kloge statistikkere om at udregne, men faktum er, at der ofte er gode odds at hente på Superliga-kampene, fordi markederne er tætte.

Vi anbefaler en bookmaker som bet365 for et stort udvalg af Superliga odds, hvilket du kan læse mere mere om i vores Superliga odds-sektion. Hos bet365 bydes man velkommen med et bonustilbud til nye kunder/spillere, og man spiller selvfølgelig hos en bookmaker med dansk licens hos Spillemyndigheden.

Odds på Superligaen hos bet365

Du kan spille odds på Superligaen hos bookmakeren bet365, som er et af verdens største spilleselskaber, og som har dansk licens hos Spillemyndigheden.

I øjeblikket tilbydes nye kunder en odds bonus på op til 1000 DKK, og bonussen kan bruges til at oddse på Superligaen eller andre væddemål hos bookien. Læs mere om betingelserne for odds bonussen hos bet365.

bet365 Bonus
100% op til
1000 DKK

* R/v gælder for bonus | Henvisningslink | Spil Ansvarligt | +18 

Spil på Superliga hos bet365 >>

 

Superliga spilforslag på Oddsforum

Sæsonen igennem kan du finde gratis spilforslag til Superligaen her på Oddsforum.dk. Vores redaktion bestående af erfarne sportskribenter og odds-spillere, forsøger at håndplukke de bedste Superliga odds til dig fra hylderne hos de danske bookmakere.

Du finder altid vores Superliga spilforslag i spilforslags-sektionen, men også i f.eks. Dagens Spilforslag, når der er aktuelle Superliga-kampe på programmet i Danmark.

 

Superligaen - den bedste danske fodboldrække

Den bedste, danske fodboldrække har skiftet navn nogle gange i nyere tid, men det store skifte fra tiden med 1. division til Superligaen fandt sted i 1991, hvor de 12 hold for første gang skulle kæmpe om danmarksmesterskabet. Det mest vindende hold i tiden med Superligaen er FC København, der siden 1991 har vundet DM hele 12 gange.

Brøndby har taget guldet halvt så mange gange, nemlig 6, mens nordjyderne fra AaB har vundet 4 gange. Herudover er der fem hold, der hver har vundet en enkelt gang, nemlig Lyngby i den første sæson, Herfølge, FC Nordsjælland, Silkeborg samt FC Midtjylland.

Superligaen er igennem årene vokset økonomisk, således at den nu står som den økonomisk og sportsligt bedste liga i Skandinavien. Især FC København har været et lokomotiv her, og aktuelt står de som den både rigeste og mest succesfulde klub i Norden. En status, de har overtaget fra norske Rosenborg, der ellers var fast deltager i Champions League.

Morten Duncan er den mest succesrige målscorer i Superligaen med 144 mål i skrivende stund, og i en alder af 32 år har han stadig masser af muligheder for at udbygge denne rekord.

Nummer to på top-10 listen er den gamle Silkeborg, Viborg og AaB-bomber Søren Frederiksens 139 kasser, mens Peter Møller er nummer tre på listen med 135 mål. Morten Duncan er i øvrigt den eneste på top-10, der stadig er aktiv.

 

Masser af lokalopgør i Superligaen

Der er adskillige, klassiske lokalopgør i Superligaen, men det største i nyere tid må nok siges at være det imellem Brøndby og FC København. Siden 1992/93 har de to klubber været i direkte kamp om herredømmet i Københavns-området, og hvor Brøndby sad på 90’erne, så er det siden kort efter årtusindeskiftet primært gået FC Københavns vej.

Læs også: Superliga Historien

Mens Brøndby har været ude i flere stormvejr, især økonomiske, og endda flirtet med nedrykning en kort overgang, er FCK vokset til at være en velsmurt fodboldmaskine. Brøndby ser dog ud til at være på vej tilbage på rette spor.

Herudover er der de jyske klassikere som AGF-AaB, AGF-Randers, SønderjyskE-Esbjerg og Viborg-FC Midtjylland, der springer i øjnene, såvel som at AGF og Brøndby også har et langt forhold som rivaler, hvilket især stammer tilbage fra deres dueller i 1980’erne og 90’erne.

 

Superligaens struktur

I starten blev kampen om guldet afviklet via et slutspil, men fra 1994/95 blev det en mere normal ligastruktur, hvor de 12 hold mødtes indbyrdes tre gang, og vinderen blev kåret efter de 33 spillerunder – eller før, hvis førerholdet var suverænt nok.

Fra sæsonen 2016/17 er ligaen blevet udvidet til 14 hold, og frem for alt, så er Superligaen igen vendt tilbage til en slutspils-struktur. Dog en, der er noget mere avanceret end den gamle, fra Superligaens første år.

De seks bedste hold efter 26 kampe ryger i Mesterskabsslutspillet, hvor man endnu engang mødes to gange indbyrdes. Efter i alt 36 kampen kan man derefter kåre vinderen af Superligaen. De otte nederst placerede hold ender derimod i nedrykningsslutspillet, hvor de deles op i to puljer.

Nummer 7, 10, 11 og 14 ryger i den ene pulje, mens nummer 8, 9, 12 og 13 havner i den anden. Her spilles seks kampe pr. hold, på samme måde som i eksempelvis Champions League-gruppespillet.

Vinderen i den ene pulje møder herefter nummer to i den anden pulje over to kampe. Vinderne af de to opgør mødes i en ny dobbeltkamp. Vinderen af denne kamp møder herefter det lavest placerede hold med en europæisk billet fra mesterskabsspillet. Kampen spilles hos holdet, der kommer fra mesterskabsspillet. Vinderen af den kamp træder ind i Europa League, 1. kvalifikationsrunde.

De to dårligste hold i hver pulje skal derimod spille knockoutkampe om nedrykning. Nummer tre i den ene pulje møder nummer fire i den anden pulje og omvendt. De to vinderhold spiller herefter imod hinanden. Vinderen overlever, mens taberen møder nummer tre fra 1. division og kæmper om en billet til Superligaen. De to tabere mødes. Taberen rykker direkte ned, mens vinderen møder nummer to fra 1. division og her kæmper om den sidste billet til Superligaen.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

[enetPulse_render_overview]