Web
Analytics

15. marts 2019

17/3: Aab – AGF spilforslag, statistik & odds

Der er lagt op til spænding mellem AaB – AGF, når de to hold mødes i sidste runde af grundspillet i Superligaen søndag eftermiddag. Læs AaB – AGF spilforslag, statistik og odds før kampen i 26. spillerunde d. 17. marts.

AaB – AGF odds
AaB Uafgjort AGF
1.85 3.80 3.90

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 17:00 – Søndag d. 17/3 2019
TV & Stream Canal 9

 

Spilforslag til AaB – AGF odds

Både AaB og AGF har brug for en sejr, hvis de skal gøre sig nogle forhåbninger om at spille sig i top 6, når kampene fløjtes af søndag aften i Superligaen. Husk at alle kampene i 26. spillerunde spilles samtidigt, og derfor kan de to holds trænerstab holde øje med hvordan kampene forløber sig i Vendsyssel og Odense, som er de to kampe både AaB og AGF er afhængige af forløber sig til deres fordel.

Bookmakerne forventer en målrig kamp på Aalborg Portland Park søndag eftermiddag. Vi går imod deres forudsigelser og spår en målfattig kamp mellem AaB og AGF. Begge mandskaber har brug for 3 point, og derfor vil det at komme bagud være katastrofalt for begge ud. 3 ud af de seneste 5 indbyrdes møder er endt med under 2,5 mål, og ser vi på AGF, så er de blandt rækkens målfattigste hold med 15 ud af 25 kampe under linjen på 2,5 mål. Odds 2.25 hos Bet365* på højest to scoringer i Aalborg virker højt sat, og bliver vores spilforslag til AaB – AGF.

Odds kan ændre sig | +18

Statistik: AaB vs AGF

  • De seneste 3 indbyrdes møder mellem AaB og AGF er endt uafgjort.
  • Første indbyrdes møde i sæsonen mellem AaB og AGF endte med 2-2 på Ceres Park i Aarhus. Jakob Ankersen (38′) og Martin Spelmann (75′) stod for målene hos AGF, mens Magnus Christensen (62′) og Wessam Abou Ali (85′) scorede for gæsterne i opgøret.
  • AGF har kun vundet 1 ud af deres seneste 7 indbyrdes møder mod AaB (W1-D3-L3). Sejren fandt sted d. 24. april 2017, hvor AGF vandt med 4-0 hjemme på Ceres Park.
  • AGF er uden sejr i deres seneste 6 udebanekampe mod AaB. (W0-D3-L3). Seneste sejr var d. 3. december 2012.
  • Each of the last three Superliga matches between AaB and AGF has ended in a draw. 

 

AaB – AGF optakt: Alt på spil for begge mandskaber

Det bliver forbudt for små børn, når AaB og AGF mødes på Aalborg Portland Park i Aalborg søndag eftermiddag. Her kæmper de to klubber begge en kamp til det sidste for at spille sig i top 6. En top 6 der giver adgang til slutspillet, og dermed mindst 10 kampe mere i foråret mod de resterende hold i toppen af  Superligaen.

På forhånd står AaB med de bedste kort på hånden. Holdet ligger på en 8. plads med 33 point. Holdet er dog udover en sejr hjemme over AGF afhængig af at både FCN og Randers taber deres respektive kampe. Det samme er tilfældet for David Nielsens mandskab, der også udover en sejr over AaB skal håbe på hjælp fra Vendsyssel og OB.

Både AaB og AGF kan takke sig selv for at sætte  sig i en vanskelig situation inden sidste runde. AaB har kun været i stand til at hente 5 point i de seneste 5 kampe, mens gæsterne fra AGF kun har hentet 1 point i deres seneste 3 kampe. Vi spår en dramatisk kamp i Aalborg, hvor nerverne meget vel kan komme til at spille ind hos spillerne.

Hos hjemmeholdet er man hårdt ramt af skader. Patrick Kristensen, Oliver Abildgaard Nielsen, Jakob Ahlmann og Frederik Borsting er alle meldt tvivlsomme til opgøret. Hos gæsterne må man se bort fra Jens Stage, der sidder ude med karantæne. Også Niklas Backman er tvivlsom med en hjernerystelse.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Top Sport i Marts

Livestream fodbold hos bookmakerne