Web
Analytics

15. marts 2019

17/3: AC Horsens – Brøndby IF spilforslag, statistik og odds

AC Horsens – Brøndby bliver en af Superliga-rundens mest spændende kampe. Læs ACH – BIF spilforslag, statistik og odds før kampen i 26. spillerunde d. 17. marts.

ACH – BIF odds
AC Horsens Uafgjort Brøndby IF
3.80 3.50 1.95

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 17:00 – Søndag d. 17/3 2019
TV & Stream TV3+ / Viaplay

 

Spilforslag til ACH – BIF odds

AC Horsens skal bruge en sejr for at holde liv i håbet om Top 6 i Superligaen, mens Brøndby ligeledes skal hente tre point for at vide sig 100% sikre på Top 6-placeringen. Uafgjort vil dog formentlig være nok for Brøndby, men begge hold bør jagte de tre point, som var det den sidste kamp i sæsonen, og det bør give grobund for en god fight og masser af intensitet.

Vi tror kampen tipper ud til Brøndbys fordel, og at det bliver med Kamil Wilczek i en nøglerolle som målscorer. Horsens har simpelthen været en skygge af sig selv i foråret, og har tydeligvis ikke fundet den rigtige afløser for Kjartan Finnbogason i angrebet endnu. I hvert fald har Den Gule Fare set alt andet end farlig ud på det seneste.

Vores spilforslag til ACH – BIF odds bliver derfor Wilczek til at score til odds 2.20, og en Brøndby-sejr til odds 1.95 hos bet365.

Odds kan ændre sig | +18

Statistik: AC Horsens vs Brøndby IF

  • Den første Superliga kamp mellem klubberne i denne sæson blev vundet af Horsens med 2-1 på Brøndby Stadion d. 30. september. Kamil Wilczek (15,) bragte Brøndby foran, inden Radosevic (58. selvmål) og Søren Reese (80.) scorede for Horsens. BIF fik Benjamin Bellot udvist efter 72 minutter.
  • AC Horsens’ sejr over BIF var den første i 10 Superliga-kampe mod BIF. De 9 forrige var alle tabt for Horsens (V0-U4-T5)
  • Horsens har ikke vundet i de fire sidste hjemmekampe mod Brøndby, siden en 2-0 sejr d. 15. april 2012 (mål af Martin Spelmann og Johan Absalonson).
  • Brøndby-træner Martin Retov har scoret 5 mål i 85 Superliga kampe for AC Horsens fra 2010-2013.

 

AC Horsens – Brøndby: Ingen udebanefans på CASA Arena

Sidst Brøndby gæstede Horsens smed klubben fra Vestegnen mesterskabet væk, da Kjartan Finnbogason udlignede Brøndbys 0-2 føring med to scoringer i kampens sidste minutter for Horsens. 2-2 kostede de facto Brøndby mesterskabet, og det var mere end visse elementer i BIFs fanatiske tilskuerfølge kunne holde til. Banen blev invaderet af sure Brøndby fans, og det betyder, at Brøndby denne gang – som straf – skal spille uden deres trofaste fans i ryggen, når de gæster CASA Arena søndag.

Der er måske ikke guld på spil denne gang, men det er igen en kamp som oser af intensitet, for der er masser på spil for begge hold. AC Horsens kan stadig, rent matematisk, nå Top 6, men det kræver først og fremmest en sejr her. Horsens har dog tabt de tre sidste, og Bo Henriksens tropper ser alt andet end målfarlige ud i øjeblikket. Således har Horsens ikke scoret i de to seneste kampe, som reelt var vigtige “finaler” mod Esbjerg og Randers. De blev begge spillet på udebane, og hjemme på CASA Arena plejer Horsens dog at finde vejen til netmaskerne.

Martin Retovs tropper har heller ikke imponeret synderligt i de seneste kampe, og BIF har kun vundet én af deres seks seneste Superliga-kampe: 2-1 sejren over Randers FC d. 24. februar. BIF har ydermere lukket mål ind i de syv seneste kampe, men måske kan det blive til et sjældent clean sheet for Martin Retovs mandskab her?

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne