Web
Analytics

26. maj 2019

AGF – Randers FC: Odds, spilforslag og statistik til returkampen i Europa Playoff

Randers vandt 2-1 i det første Europa Playoff-opgør mod AGF. Søndag d. 26. maj 2019 mødes de igen i Aarhus. Se AGF – RFC odds, spilforslag og statistik i optakten her.

AGF – RFC odds
AGF Uafgjort Randers FC
2.10 3.50 3.30

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 18:00 – Søndag d. 26/5 2019
TV & Stream Canal 9 / Eurosport Player

 

Spilforslag: AGF slår Randers i dramatisk derby i Aarhus

Randers har i mange sæsoner haft det sportslige overtag mod AGF, og det ser ud til at fortsætte her i Europa Playoffs, hvor Randers fik en 2-1 sejr i det første opgør. Randers var bedst over 90 minutter i den første kamp, og kan Hestene bringe den samme energi i returkampen, får AGF’erne det uden tvivl svært.

AGF har dog været stærke på hjemmebane i dette forår, og der er også chancer for, at De Hviiie kan bringe deres absolut mest målfarlige spiller, Patrick Mortensen, i spil igen efter flere uger på skadebænken. Afløseren Ammitzbøll har dog gjort det fortræffeligt med 3 mål i 4 kampe, men der er ingen tvivl om, at en fit Mortensen vil være en klar forstærkning af offensiven.

AGF fik dog et vigtigt udebanemål med fra Randers, scoret af purunge Ammitzbøll, og det mål kan vise sig at blive afgørende for det samlede udfald. I hvert fald er en spinkel 1-0 sejr til AGF nok til at sende De Hviiie videre til Europa Playoff finalen, men om AGF kan holde Randers fra at score på eget græs, er måske tvivlsomt. 2-1 til AGF sender kampen i forlænget spilletid, mens 3-2 til AGF sender Randers videre på reglen om udebanemål. Randers kan altså leve med et nederlag i ordinær spilletid, hvis bare man selv kommer på tavlen i Aarhus.

I vores spilforslag til AGF – Randers FC tror vi på en hjemmesejr. Statistikken er med Randers her, men den slags statistikker er til for at blive brudt, og med AGFs form på hjemmebane in mente, går vi med odds 2.10 på AGF-sejr hos bet365 netop nu*.

Odds kan ændre sig. +18 Spil Ansvarligt. Henvisningslink

AGF – Randers FC statistik og historie

  • AGF har ikke vundet i de sidste 9 Superliga kampe mod Randers FC (V0-U2-T7). Seneste sejr lød på 3-2 i Aarhus d. 2. august 2015. Dengang spillede AGFs Amini for Randers, og så rødt for gæsterne sammen med Kasper Fisker.
  • AGFs Alexander Ammitzbøll bragte AGF foran 0-1 i det første opgør. Inden da havde AGF ikke scoret i deres tre seneste Superliga kampe mod Randers.
  • I Superligaens Grundspil i denne sæson fik Randers fire ud af seks mulige point mod AGF: 0-0 i Randers d. 12. august og 0-2 sejr i Aarhus d. 4. november.
  • Randers og AGF er i øvrigt de to eneste klubber som ikke har scoret et mål på straffespark i denne Superliga sæson. Begge har haft ét straffespark som blev misbrugt.
  • Randers er nået hertil via en 5-4 samlet sejr over SønderjyskE (1-1 ude, 4-3 hjemme).
  • AGF er nået hertil via en 3-0 samlet sejr over AaB (0-1 ude, 2-0 hjemme).
  • Randers har kun tabt én af deres seneste 9 Superliga kampe: 0-2 hjemme mod AaB d. 22. april.
  • Inden 2-1 nederlaget til Randers i det første opgør, havde AGF vundet syv sammenhængende Superliga kampe i træk. De har kun haft en længere stime – 9 i træk – fra august til oktober i 1986. Dengang blev stimen også afsluttet af Randers (Freja).
  • AGFs Patrick Mortensen har scoret 9 Superliga mål i 2019. Kun Dame N’Doye og Andreas Skov Olsen (begge 10) har scoret flere mål i dette kalenderår. Af Mortensens ni mål er otte scoret på udebane. Patrick Mortensen har været fraværende for AGF i de seneste kampe med en skade, og kom ikke på banen i den første Europa Playoff kamp mod Randers i lørdags.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen