Web
Analytics

8. november 2018

Brøndby vs AGF odds: – De Hvii’e kan få problemer på Vestegnen

AGF har netop tabt tre kampe på en uge, og drager nu til Vestegnen til mødet med Brøndby blottet for selvtillid. Læs optakt til Brøndby - AGF her, og se vores spilforslag til odds på kampen forneden. Der er kick off på Brøndby Stadion fredag d. 9. november kl. 19.00, og kampen kan ses på TV3+.

[enetPulse_render_details_header id="2771625"]
[enetPulse_render_details_odds id="2771625"]

Spilforslag til odds på BIF – AGF

I vores spilforslag til Brøndby – AGF odds har vi kigget mod bookmakeren bet365, hvor der i skrivende stund er odds 1.55 på Brøndby, 4.50 på uafgjort og odds 5.00 på AGF. Vi tror det ender med en øretæve til århusianerne, som ser ud til at være på vej ind i en krise.

Brøndby har godt nok ikke været super godt spillende på det seneste, hvilket placeringen som nr. 8 i Superligaen før runden også vidner om. Man spillede dog et godkendt derby mod FCK, set med neutrale øjne, for det er selvfølgelig aldrig godkendt at tabe 0-1 til FCK på Vestegnen. Ikke desto mindre har vi set nok fra Brøndby i de seneste kampe, til at vi tror BIF henter deres første hjemmesejr siden 2-1 sejren over Spartak Subotica d. 16. august.

AGF er nemlig et hold, som meget ofte sætter kriseramte hold i gang, hvilket blev bevidnet så sent som sidste weekend, da AGF tabte med 0-2 hjemme mod Randers. Det var det tredje nederlag på en uge, da AGF også tabte med 4-2 i Parken og skuffende røg ud af Pokalen med 2-1 nederlag i Næstved.

Gavmildt AGF forsvar får problemer

AGFs nye målmand, Oscar Whalley, som har taget over efter Jovanovic mellem stængerne, ser ikke ud til at have samme kvalitet som sin forgænger i AGF målet, og det har kostet adskillige mål i de seneste kampe. Det samme har konstellationen Juelsgård/Kanstrup i det centrale forsvar, hvor Niklas Backman i den grad er en savnet mand hos De Hviiie.

Vi tror AGF får store defensive problemer, og det kan ende med en storsejr til hjemmeholdet med flere mål. Spilforslaget bliver derfor Brøndby -1,5 mål Asian Handicap til odds 2.425 netop nu hos bet365.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Brøndby – AGF optakt: Rust i David Nielsens jerndefensiv

Brøndby Stadion (foto: shutterstock.com)

Brøndby har ikke hentet en hjemmesejr i snart tre måneder, men chancen for tre point er stor fredag aften, når David Nielsens AGF-tropper kommer forbi Brøndby Stadion. Der er nemlig gået rust i David Nielsens jerndefensiv hos AGF, som ellers startede sæsonen med det ene clean sheet efter det andet. Nu rasler målene ind om ørerne på Oscar Whalley, og det kan måske blive en målfest på Vestegnen fredag aften.

Brøndby holdnyt

Mens krisen er til at få øje på hos gæsterne, er den det bestemt også hos hjemmeholdet. Brøndby har ikke vundet en hjemmekamp i næsten tre måneder, siden det d. 16. august blev til en 2-1 sejr over Spartak Subotica i Europa League kvalifikationen. Samtidigt har Brøndby kun vundet to udekampe i Vendsyssel og Aalborg i liga-regi i samme periode.

Siden den seneste sejr i Aalborg d. 7. oktober, har Brøndby spillet 1-1 hjemme mod OB, tabt 3-2 ude til FCM og senest blev det til et 0-1 nederlag hjemme mod FCK. Det er altså også et kriseramt hjemmehold, som træder på banen i jagten på en sejr, men ser man isoleret set på de seneste par Brøndby kampe, har der bestemt været gode tendenser at spore hos Zornigers mandskab, og nu skal mål- og sejrstørken på Vestegnen brydes.

Brøndby må dog med sikkerhed undvære den langtidsskadede Kevin Mensah, mens der er tvivl om Uffe Bech der udgik skadet fra derbyet mod FCK efter få minutter spil. Kasper Fisker og Jens Gammelby er også tvivlsomme.

AGF holdnyt

En af de helt store profiler hos AGF i 2018 har været Jens Stage, som længe har gået forrest hos De Hviiie, når det kommer til fysisk fight på banen. Ovenpå sidste uges tre AGF nederlag til FCK, Næstved i Pokalen og senest 0-2 hjemme mod Randers, var det en slukøret Stage som forleden talte med pressen, og afslørede at det har sat sine mentale spor i AGF truppen, som lider under manglende selvtillid i øjeblikket.

Det er en sang vi har hørt i næsten 20 år fra århusianerne, og selv om David Nielsen formentlig sidder trygt i cheftrolen hos AGF, må også han kunne mærke presset fra et efterår stort set blottet for sejre. Kun tre styks er det blevet til i 15 kampe, og efterhånden er det svært at se hvor sejrene skal komme fra.

Niklas Backman er en savnet mand i Aarhus

Defensiven er nemlig ikke længere stærk, som da Kanstrup og Backman udgjorde det centrale forsvar med Jovanovic bag dem i målet. Nu er det Juelsgård, en formsvag Kanstrup og en rystende usikker Oscar Whalley som udgør den sidste forsvarsskanse, og det har bestemt ikke set ligeså overbevisende ud. 16 mål har Whalley og co. lukket ind i de seneste 8 Superliga-kampe, og det tyder altså på, at AGF skal frem og score mindst tre gange i kampene, for at have chancen for tre point.

Når man så samtidigt kigger på de offensive kræfter hos AGF, som f.eks. den nye angriber Ryan Mmaee, så kan man have svært ved at finde troen frem på sejrene. AGF skal altså først og fremmest have lukket deres defensiv igen, og det tror vi ikke sker, før Kanstrup får en bedre kollega i det centrale forsvar end Jesper Juelsgård har vist sig at være.

AGF mangler stadig Backman, mens også André Riel og reservekeeper Mysak stadig er skadede.

Brøndby – AGF Head2Head

Brøndby har slået AGF hele 52 gange i Superligaen gennem tiderne. Kun OB har slået AGF flere gange, nemlig 57 gange. Brøndby er dog uden sejr i de sidste tre Superliga-kampe mod AGF, og den seneste sejr over AGF daterer tilbage til d. 23. oktober 2016, hvor Hany Mukhtar scorede det enlige mål i en 1-0 sejr på Vestegnen.

AGF vandt det omvendte opgør i Aarhus med 3-2 d. 23. september, hvor Jakob Ankersen, Casper Højer og Tobias Sana scorede for De Hviiie, mens Kamil Wilczek lavede begge mål for gæsterne.

AGF kan vinde to sejre i træk mod BIF for første gang siden 2012, men AGF har kun vundet én af deres 19 seneste udekampe i Brøndby (1-4-14 statistik). Den sejr blev hentet i land d. 18. august 2007, hvor Mike Tullberg på akrobatisk vis sendte bolden i mål til 0-1 i det 92. minut.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink