Web
Analytics

18. april 2019

FC København – FC Midtjylland: optakt, odds, statistik og spilforslag

Der er guldduel for alle pengene, når FC København og FC Midtjylland mødes skærtorsdag inde i Parken. Læs optakt med statistik, odds og spilforslag til FCK vs FCM her.

FCK – FCM odds
FCK Uafgjort FCM
2.30 3.40 3.00

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 18:00 – Torsdag d. 18/4 2019
TV & Stream TV3+ / ViaPlay

 

Optakt & Spilforslag: FCK vs FCM odds

Der venter guld-duel for alle pengene skærtorsdag, når FC København tager imod FC Midtjylland inde i Parken i 30. spillerunde af Superligaen. Med kun 7 kampe tilbage i sæsonen skærper tingene til, og torsdagens kamp kan meget vel give et fingerpeg af, hvor guldet havner henne, når sæsonen er færdigspillet.

På forhånd står FC København med de bedste kort på hånden med 70 point. 5 point mere end gæsterne, der dermed er tvunget til ikke at tabe torsdagens kamp, som i så fald vil sende midtjyderne 8 point efter i tabellen. Vi spår en tæt kamp, hvor det meget vel kan blive de små marginaler der bliver afgørende.

Begge hold hentede 3 point i weekenden. FC København vandt med 2-1 på Brøndby Stadion på scoringer af Robert Skov og Viktor Fischer, mens FC Midtjylland vandt med 2-0 hjemme over OB på scoringer af Jakob Poulsen og Frank. På tværs af alle turneringer er FCK nu oppe på 15 kampe som ubesejret, mens FCM ikke har tabt i 13 kampe. Derfor kan man roligt sige, at det er to formstærke hold som tørner sammen i Parken.

I vores spilforslag til FC København – FC Midtjylland tror vi meget vel, at kampen kan ende uden en vinder. På nuværende tidspunkt er niveauforskellen mellem holdene så lille, at vi har svært ved at spå en vinder i torsdagens kamp. Vi forventer ikke, at hverken FCK eller FCM vil satse alt for meget med risikoen for at tabe. Alligevel ser offensiven så stærk ud hos begge mandskaber, at vi forventer begge hold får scoret mindst 1 gang. Derfor forsøger vi os med et spilforslag på at kampen ender uafgjort samtidig med at begge hold kommer på måltavlen til odds 4.33 hos Bet365*. 

Hjemmeholdet kan glæde sig over at have Zeca tilbage fra karantæne. Eneste spillere på skadeslisten hos FCK er Michael Lüftner og Pieros Sotiriou. Gæsterne må undvære Zsolt Korcsmar, Kristian Riis og Artem Dovbyk.

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

FC København – FC Midtjylland statistik

  • FC København og FC Midtjylland har mødt hinanden 3 gange i indeværende sæson. FC Midtjylland har vundet 2 gange (3-1 i 9. spillerunde og 2-0 i DBU pokalen), mens FC København har vundet 1 gang (2-1 i 17. spillerunde).
  • Alle tre kampe mellem FCK – FCM i indeværende sæson er blevet vundet af det hold som har haft hjemmebane.
  • FC København har tabt 1 ud af 14 kampe i Telia Parken i indeværende Superliga sæson. Nederlaget faldt i første runde til AC Horsens. Siden har klubben 12 ud af 13 kampe.
  • FC København er ubesejret i deres seneste 18 Superliga kampe  (V15-U3-T0). Seneste nederlag var mod Vendsyssel d. 30 september sidste år.
  • FC København har scoret i deres seneste 30 Superliga kampe, hvilket er klubrekord. Den seneste klub der overgik denne statistik var Brøndby, som i 2001-2003 scorede i 44 kampe i træk.
  • FC København har vundet 6 ud af de seneste 7 indbyrdes møder mod FC Midtjylland inde i Parken.
  • Der er faldet mindst 2 mål i de seneste 12 indbyrdes møder mellem FCK og FCM.
  • FC Midtjylland har vundet 5 ud af deres seneste 6 udebanekampe i Superligaen. Sidste rundes pointdeling med Esbjerg (2-2) var første pointtab på udebane for FCM i 2019.
  • FC Midtjylland har scoret i deres seneste 11 Superliga kampe mod FC København. Kun AGF (20 kampe, 1994-2000) har haft en længere scoringsrekord mod FC København i Superliga regi.
  • Der har været sammenlagt 50 mål i de seneste 11 Superliga kampe mellem FC København (26) og FC Midtjylland (24).

 

Spil hos bet365.dk >>

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne