Web
Analytics

15. marts 2019

17/3: OB – Randers FC spilforslag, statistik & odds

Der er spænding til det sidste i Superligaen, hvor sidste runde af grundspillet løber af stablen i weekenden. Også i opgøret mellem OB og Randers er der noget på spil, hvor gæsterne fortsat kan spille sig i top 6. Læs OB – Randers FC spilforslag, statistik og odds før kampen i 26. spillerunde d. 17. marts.

OB – Randers FC odds
OB Uafgjort Randers FC
1.95 3.50 3.75

Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Kampstart 17:00 – Søndag d. 17/3 2019
TV & Stream Eurosport 2

 

Spilforslag til OB – Randers FC odds

Selvom OB med en sejr over AGF sikrede sig en plads i top 6 sidste weekend, er der fortsat meget på spil i Odense søndag eftermiddag. Her kan Randers FC nemlig med en sejr spille sig til en top 6 placering, som vil betyde at holdet går med i slutspillet og sikrer sig 10 kampe mod resten af toppen i Superligaen.

Netop det at de to hold ikke har lige meget på spil i dette opgør, tror vi også kan blive afgørende for udfaldet af opgøret. Randers FC bør være det mest motiveret hold i dette opgør, og selvom Jakob Michelsen og OB mandskabet kommer med 4 sejre i træk, så virker oddset højt på gæsterne. Bet365* har odds 1.85 på at Randers formår og hente mindst 1 point i Odense. Det mener vi bestemt er spilbart, og derfor bliver det vores spilforslag til OB – Randers FC.

Odds kan ændre sig | +18

Statistik: OB vs Randers FC

  • OB har kun vundet 2 ud af deres seneste 8 Superliga kampe mod Randers FC (W2-D2-L4).
  • Randers er uden sejr i deres seneste 5 Superliga kampe  mod OB (W0-D1-L4). Seneste sejr var d. 3. april, hvor Randers vandt med 1-0 på et mål af Mikael Ishak.
  •  OB sikrede sig en plads i top 6 og dermed slutspillet for første gang i seneste runde, da holdet slog AGF med 2-1 på Ceres Park. Troels Kløve blev matchvinder med en scoring i 79. minut.
  • Randers FC er sikre på at slutte i top 6 med en sejr i Odense. Hvis kampen ender uafgjort vil Randers være afhængige af resultaterne i Vendsyssel – FCN og AaB – AGF.
  • Kun Sønderjyske (319) har  begået flere frispark end Randers i Superligaen denne sæson. Nicolai Poulsen (52) og André Rømer (48) for Randers, er de to spillere som har begået flest frispark af alle i Superligaen.
  • I den første indbyrdes møde i sæsonen vandt Randers FC med 1-0 på BioNutria Park. Scoringen blev sat ind af André Rømer efter bare 40 sekunder af opgøret.

OB – Randers FC optakt: Gæsterne med mulighed for top 6

OB sikrede sig med deres fjerde sejr i træk sidste weekend mod AGF en plads i top 6 og dermed står den på slutspil efter grundspillet for første gang i OBs historie. Efter en forfærdelig start på foråret med et 6-1 nederlag i Parken har OB vundet deres seneste 5 kampe, hvis man tæller pokalturneringen med. Dermed kommer Michelsens tropper ind til opgøret mod Randers FC med den bedst mulige optakt.

Spørgsmålet bliver, om OB spilleren er i stand til at sætte sig op til dette opgør. Reelt er der ikke det store på spil for hjemmeholdet, der er sikre på at slutte på en 3. plads uanset resultatet i dette opgør og de andre kampe. Modsat er ingenting afgjort for Randers FC, der inden 26. spillerunde er placeret på 6. pladsen, som er den yderste billet til slutspillet. Både FCN, AGF og AaB banker dog på de efterfølgende pladser og kan stadig nå at slutte over Randers. Dermed er gæsterne tvunget ud og hente en sejr i Odense, hvis de selv vil afgøre deres skæbne.

Vi spår en tæt kamp, hvor det bliver meget afgørende hvilken indstilling som hjemmeholdet møder op med. Uanset hvordan og hvorledes, virker odds 1.85 på at gæsterne henter mindst 1 point dog som et flot odds. OB er uden Ramon Leeuwin som sidder ude med karantæne. Også Sayouba Mande er ude for hjemmeholdet, mens gæsterne må se bort fra Simon Graves Jensen.

Spil hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne