Web
Analytics

12. juli 2018

Superliga Vinder Odds: Spil på de danske mestre i 2018/19

Læs alt om odds på vinderen af Superligaen her, og spil på hvem der bliver danske mestre i fodbold i sæsonen 2018/19. Vi ser på favoritter og Superliga vinder odds her.

Det tegner sig til at blive en spændende Superliga-sæson i år, hvor flere klubber før sæsonstarten ser ud til at kunne konkurrere om at blive danske mestre i fodbold i 2018/19. Med få dage til sæsonstart i Superligaen, har vi set på Superliga vinder odds hos bookmakeren bet365, og på favoritterme til at vinde DM.

Se Superliga odds hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslink | +18 Spil Ansvarligt

Lige nu er FC København favoritter hos bookmakeren*, hvor der er odds 2.40 på FCK, 2.80 på FC Midtjylland og odds 3.25 på Brøndby. Herefter stiger oddsene gevaldigt på de nærmeste udfordrere, hvor der f.eks. er odds 51.00 på “De Hvii’e” fra AGF.

Se alle odds på Superliga klubberne forneden, eller besøg bookmakeren for altid opdaterede odds på Superligaens vinder-markeder.

 

Superliga Vinder Odds 2018/19

Hvem vinder Superligaen 2018/19?
Klub Odds hos bet365*
FC København Odds 2.40 >>
FC Midtjylland Odds 2.80 >>
Brøndby Odds 3.25 >>
FC Nordsjælland Odds 26.00 >>
AGF Odds 51.00 >>
AaB Odds 51.00 >>
OB Odds 51.00 >>
SønderjyskE Odds 151.00 >>
Randers FC Odds 151.00 >>
AC Horsens Odds 301.00 >>
Hobro IK Odds 501.00 >>
Vejle Odds 501.00 >>
Esbjerg Odds 801.00 >>
Vendsyssel FF Odds 1001.00 >>

* Denne tabel indeholder henvisningslink til bet365.dk. Superliga Vinder Odds kan ændre sig. Senest opdateret d 10.7.2018.

Ovenstående odds på vinderen af Superligaen 2018/19 er fundet hos bookmakeren bet365*. Bemærk at Superliga Vinder-oddsene kan ændre sig, og vi anbefaler at besøge bet365.dk for de nyeste odds på Superligaens vinder i år.

Se Superliga odds hos bet365.dk >>

* Odds kan ændre sig | Henvisningslink | +18 Spil Ansvarligt

 

Superliga optakt: Hvem bliver danske mestre i år

Superliga-sæsonen 2018/19 starter tidligt i år, nemlig allerede fredag d. 13. juli, og det betyder, at vi formentlig kommer til at se en del transferaktivitet i klubberne igennem den første del af sæsonen.

F.eks. har FC Midtjylland i skrivende stund formået at bevare den trup som i sidste sæson vandt Superligaen for næsen af Brøndby, men nu hvor VM i Rusland lakker mod enden, og klubfodbolden igen bringes til live rundt omkring på kloden, må vi forvente at tilbuddene begynder at komme ind på nogle af sidste sæsons største profiler.

Hvis ikke kan vi i hvert fald glæde os rent sportsligt i Danmark, for som trupperne ser ud lige nu i de største danske klubber, er der god grund til optimisme forud for den kommende sæson. FCM, FCK og Brøndby ser alle ud til at kunne konkurrere jævnbyrdigt om mesterskabet i år, og det borger for en intens topstrid, hvis favoritterne ellers leverer varen.

Det er dog endnu tidligt at sige, hvordan styrkeforholdet ender i toppen af rækken, når transfervinduet lukker i efteråret, og det er værd at holde øje med transferaktiviteten i klubberne sommeren over.

Læs om alle klubberne i Superligaen >

 

FC Midtjylland er klar til titelforsvar i Superligaen

Kan FCM genvinde mesterskabet og holde konkurrenterne fra FCK og Brøndby fra guldfadet igen i år? Noget kunne tyde på det, for FCMs trup er stort set uforandret, hvilket altid er en kæmpe fordel.

Sommeren er som tidligere nævnt lang, og meget kan fortsat nå at ske i klubben. Midtjyderne er ikke blege for at skille sig af med holdets største profiler, hvis det er til den rette pris, og man kan derfor ikke udelukke, at odds på FCM som vindere af Superligaen kan ændre sig meget.

Som det ser ud lige nu, er FCM i den grad blandt kandidaterne til titlen. Et spil på FCM er helt nede i odds 2.80, mens FCK og Brøndby står til henholdsvis odds 2.40 og odds 3.25 hos Bet365.

I nedenstående afsnit finder du en oversigt over FCMs trup, der allerede er blevet forstærket med navne som Simon Okosun og Dominick Drexler, mens Erik Sviatchenko er skiftet permanent tilbage til klubben.

Se FCMs trup og odds her >

 

FC København er klar til at generobre Superliga-tronen

FCK har vundet det danske mesterskab i 11 ud af de seneste 16 sæsoner. Derfor kom det også som et chok for alle, at københavnerne var så langt fra både Brøndby og FC Midtjylland i sidste sæson.

Hele 27 point endte FCK med at ende bagved mestrene fra FCM. Derfor skal der justeres alvorligt på flere ting, hvis tingene skal vendes til den nye sæson, og FCK igen skal vinde guldet.

Ståle Solbakken har derfor også købt ind til den nye sæson, hvor forsvarsspilleren Sotirios Papagiannopoulos er hentet ind i svenske Östersund. Sotirios Papagiannopoulos var en stor profil for det svenske hold i sidste sæson og bliver en spændende spiller at følge for FCK, der i den grad har brug for stabilitet i forsvaret, hvor makkerparret Vavro og Lüftner ikke har levet op til ambitionerne.

FC København er favoritter til at vinde det danske mesterskab i den kommende sæson, hvis man spørg Bet365. Her giver FCK odds 2.40 på at hente guld, mens der er odds 2.80 på guld til FCM og odds 3.25 på guld til Brøndby. Der er derfor en stor tiltro til at det lykkes for Ståle Solbakken at få sat den rigtige trup sammen til den kommende sæson.

Læs om FCKs trup og odds her >

 

Brøndby opsat på guldrevanche

Det var lige ved og næsten, at Vestegnens fodboldflagskib omsider fik hentet guldet hjem til Brøndby. Måske var det gummiben. Måske var det bare sort uheld. Men faktum er, at Brøndby missede The Double sidste år i de allersidste spillerunder, og mon ikke Brøndby-spillerne er opsatte på at blande sig i topkampen igen i år?

Spørgsmålet er, at Brøndby er i stand til det. Frederik Rønnow, Besar Halimi, Jan Kliment og Teemu Pukki har alle forladt Brøndby IF i sommerens transfervindue, og der er hentet en hel del nye spillere til Vestegnen. Den slags kan betyde, at man skal bruge lidt tid til at spille det nye hold helt sammen, og spørgsmålet er, om det kommer til at koste for mange point i sæsonstarten, hvor konkurrenterne hos FCM og FCK ser mere sammentømrede ud netop nu.

Blandt de nye ansigter, som Alexander Zorniger har hentet ind til Brøndby truppen 2018/19, er bl.a. tre tyskere fra RB Leipzig og Hoffenheim, og en ny 28-årig kroatisk angriber som er hentet i Hajduk Split.

Læs om Brøndbys trup og odds her >

 

Sådan oddser du på vinderen af Superligaen

Vil du spille Superliga odds på vinderen i år, kan du gøre det hos stort set alle bookmakere i det danske marked. I denne artikel har vi udnævnt bookmakeren bet365 som den anbefalede partner, men der er selvfølgelig flere alternativer at vælge imellem.

For at spille på Superliga vinder odds, skal du dog først og fremmest have en bookmaker konto. Herefter skal der indbetales penge, som du kan spille for. De fleste bookmakere tilbyder en velkomstbonus i forbindelse med indbetaling til kontoen, og det er valgfrit om man ønsker at deltage i velkomsttilbuddet. Det anbefales altid, at læse mere om bonustilbuddets regler og vilkår, inden man indbetaler penge.

Når du har fået penge ind på kontoen, er du klar til at odds på dine Superliga favoritter. Oddsene findes altid i bookmakernes odds-sektion under Superliga-odds, og bør være lette at finde. Igen anbefaler vi, at du tjekker oddsene og markederne, før du opretter dig hos bookmakeren, så du sikrer dig at Superliga vinder odds-markedet findes hos bookmakeren.

Spil på Superliga kampene hver uge

Når Superliga sæsonen er i fuld gang, kan det være mindre interessant med Superliga vinder odds, og langt mere spændende med odds på Superligaens kampe. Derfor dækker vi naturligvis også Superligaen her på Oddsforum.dk, med spiloptakter indeholdende forventede startopstillinger, TV og livestream info og selvfølgelig masser af spilforslag og odds på Superliga kampene.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

Livestream fodbold hos bookmakerne