Web
Analytics

Caroline Wozniacki – Aliaksandra Sasnovich odds: Live stream kampen på nettet

0

Caroline Wozniacki er klar til 1/16-finalen i WTA Indian Wells-turneringen, hvor hun møder Aliaksandra Sasnovich fra Hviderusland. Læs om odds og hvordan du kan live streame Wozniacki vs Sasnovich.

Caroline Wozniacki besejrede Lara Arruabarrena i to sæt i sin første kamp i 2. runde af Indian Wells 2018, og er nu klar til mødet med verdensranglistens nr. 49, Aliaksandra Sasnovich i 1/16-finalen.

Kampen spilles mandag d. 12/3 kl. 19.00 dansk tid, og kan ses via bookmaker livestream hos bet365, hvis man er aktiv kunde hos bookmakeren. Læs mere om Wozniacki vs Sasnovich livestream forneden.

Ser vi på odds på Wozniacki – Sasnovich hos bet365*, er der lige nu odds 1.11 på Wozniacki-sejr, mens hviderusseren giver odds 6.50. 2-0 i sæt til Caro giver odds 1.36.

Se odds på Indian Wells hos bet365.dk >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

 

Live stream Wozniacki vs Sasnovich hos bet365

Det koster ikke penge at se Caroline Wozniacki på livestream fra Indian Wells, og dermed kampen mellem Wozzy og hviderussiske Sasnovich, men der er dog visse betingelser forbundet med at se bookmaker livestream hos bet365.

For det første skal du være aktiv kunde, hvilket betyder, at du skal have penge stående på din bettingkonto, eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Derudover gælder visse IP restriktioner, så ikke alle events er tilgængelige fra alle lande/IP adresser.

Du finder Caroline Wozniacki vs Aliaksandra Sasnovich livestream under “Live Billeder” i menuen, når du er logget ind på din aktive konto hos bet365. God fornøjelse, og kom så Caro!

Se livestream hos bet365.dk >>

* R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Caroline stadig blandt favoritterne i Indian Wells

Ser vi på opdaterede vinder odds på Indian Wells turneringen, er Caroline Wozniacki stadig blandt de seks største favoritter til at vinde WTA-turneringen i år.

Odds på favoritterne i Indian Wells hos bet365*:

Simona Halep: odds 6.00
Elina Svitolina: odds 7.00
Caroline Wozniacki: odds 8.00
Serena Williams: odds 8.00
Angelique Kerber: odds 9.00
Karolina Pliskova: odds 9.00

Se odds på Indian Wells hos bet365.dk >>

* Odds er genstand for ændringer | +18 Ansvarligt Spil

Caroline vandt turneringen i Indian Wells i 2011, og var igen i finalen i 2013, og med den form Wozzy sluttede 2017 i, kan det meget vel blive til endnu et godt run i turneringen i år. Der bliver dog skarp konkurrence om titlen, da de store WTA-profiler tager turneringen seriøst.

De to amerikanske søstre, Venus og Serena Williams, tørner sammen i 3. runde, og dermed må én af Williams-søstrene forlade turneringen allerede nu. Det bliver formentlig Venus, som trækker det korteste strå, men vi får svaret natten til tirsdag, kl. 03.00 dansk tid, og den kamp kan selvfølgelig også ses på livestream på nettet.

 

Stadium 1 i Indian Wells, Californien, USA (foto: shutterstock.com)

Youbet tilbyder 100 kr freebet til alle nye spillere. Læs mere om tilbuddet her!

Læs om tilbud her >