Web
Analytics

Læs om odds og favoritter i US Open (foto: shutterstock.com)

21. august 2018

US Open 2018: Se odds og live stream kampene på nettet her

Se US Open odds på Caroline Wozniacki og favoritterne i Herre- og Damesingle i US Open 2018 i tennis! Læs også hvordan du kan se US Open med livestream på nettet.

US Open er årets sidste Grand Slam, og det er Caroline Wozniackis yndlingsturnering hvert år i kalenderen. I år kæmper Wozzy desværre med skader op til starten på US Open 2018, som løber af stablen i Flushing Meadows, New York fra d. 27. august til d. 9. september, men Wozniacki skulle blive klar til US Open. Læs mere forneden.

I denne optakt går vi tæt på US Open favoritterne, og ser på bookmakernes vinder odds på de mest spændende navne i både Herre- og Damesingle før turneringsstarten. Her er der lige nu odds 13.00 på Wozniacki hos damerne hos bet365*.

Vi anbefaler bookmakeren bet365 til odds på US Open, for bet365 har et stort udvalg af bl.a. live odds på US Opens kampe samt muligheden for at se med direkte på livestream*.

Se bet365s US Open odds >>

* R/v gælder for livestream | +18 Spil Ansvarligt

 

Odds på vinderne af US Open 2018

US Open 2018 begynder d. 27. august, og allerede nu kan du spille på dine favoritter i både Herre- og Damesingle, hvor henholdsvis Rafa Nadal og Sloane Stephens er regerende mestre.

Se US Open odds på vinderne her fra bookmakeren bet365, som de ser ud en uge før turneringsstart. Besøg bookmakeren for de nyeste og opdaterede vinder odds på Herre- og Damesingle i US Open.

Herresingle US Open: Vinder Odds
N. Djokovic: 3.50 R. Nadal: 4.50
R. Federer: 5.50 A. Zverev: 11.00
A. Murray: 13.00 J. M. del Potro: 13.00
M. Cilic: 17.00 N. Kyrgios: 21.00
S. Wawrinka: 26.00 M. Raonic: 26.00
G. Dimitrov: 26.00 K. Anderson: 34.00
K. Nishikori: 34.00 D. Shapovalov: 34.00
Se flere odds hos bet365 >>
Damesingle US Open: Vinder Odds
S. Williams: 6.00 A. Kerber: 8.00
S. Halep: 8.00 S. Stephens: 11.00
G. Muguruza: 13.00 C. Wozniacki: 13.00
E. Svitolina: 13.00 M. Keys: 15.00
K. Pliskova: 15.00 P. Kvitova: 15.00
M. Sharapova: 19.00 V. Azarenka: 19.00
N. Osaka: 21.00 D. Kasatkina: 21.00
J. Ostapenko: 26.00 J. Konta: 26.00
V. Williams: 29.00 K. Bertens: 29.00
Se flere odds hos bet365 >> 

 

Se US Open kampene på livestream på nettet

Vi kan glæde os over, at Caroline Wozniacki angiveligt meldes klar til US Open, og at vi igen i år kan se livestream fra kampene fra US Open på nettet hos bookmakeren bet365. US Open livestream virker både på PC, mobil og tablet, og giver dig timevis af top-tennis direkte fra Flushing Meadows i New York.

Se alle US Open kampene på livestream på nettet med en aktiv bookmaker konto hos bet365.dk, hvor du finder streams til kampene under Live Billeder i menuen, når du er logget ind på din aktive spilkonto hos bookmakeren.

Med “aktiv konto” forstås, at din konto ikke må være tom for penge, eller at du skal have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer. Overholder du bookmakerens livestream krav, er det gratis at livestreame US Open og bl.a. kampene med Caroline Wozniacki i 2018.

Livestream US Open >>

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

 

Optakt: Djokovic og Williams fører favoritfeltet an i US Open

Sidste års US Open bød på en fantastisk Herresingle-turnering, hvor Rafa Nadal besejrede sydafrikaneren Kevin Anderson i finalen, og hvor Sloane Stephens besejrede Madison Keys i en All USA finale hos kvinderne. Det var Sloane Stephens første Grand Slam sejr i karrieren, men også hendes første finale. I 2018 har Stephens igen spillet sig i en Grand Slam finale, nemlig i French Open, men her tabte hun i tre sæt til Simona Halep.

Rafa Nadal spås af bookmakerne en god chance for et succesfuldt titelforsvar i Herresingle, da han netop nu er sat til odds 4.50 hos bookmakeren bet365. Det er i samme boldgade som de to øvrige Herresingle oddsfavoritter Novak Djokovic og Roger Federer, som er sat til odds 3.50 og 5.50 netop nu.

Hos kvinderne er sidste års vinder, amerikaneren Sloane Stephens, også med i kampen om favoritrollen i Damesingle, men både Serena Williams, Angelique Kerber og Simona Halep står foran den forsvarende mester i køen til US Open trofæet, hvis man skal tro bookmakerne.

 

Caroline Wozniacki: På smertestillende og mangler kampform

Danske Caroline Wozniacki giver odds 13.00 før starten på US Open, og kun de færreste forventer da også, at “Caro” er i form til at spille sig hele vejen til en finale.

Caroline har pådraget sig en skulderskade som holdt hende ude af WTA turneringen i Washington, og som har plaget hende lige siden. Senest måtte Wozniacki opgive, nede med 1-0 i sæt, til Kiki Bertens i WTA Cincinnati, og har nu fået accept fra det internationale AntiDopingagentur WADA til at spille i US Open på stærk smertestillende medicin, oplyser broderen Patrick Wozniacki iflg. DR.

“Hun gør alt for at blive klar til US Open, som er det helt store mål. Jeg håber, at hun kan blive frisk nok, og jeg ved, at hun har fået en speciel accept af Wada på nogle piller.”
– Patrick Wozniacki om Carolines skadesproblemer

Det har dog ikke set godt ud på alverdens tennisbaner for Wozniacki siden Grand Slam sejren Down Under i Australien Open, og selv hvis Wozzy får styr på sine smerter, må vi nok erkende, at hun mangler kampe for at være i topform.

Hun skal formentlig “spille sig varm” undervejs i US Open, og det skal tilsyneladende ske ved hjælp af smertestillende medicin. Vi overlader det til vores læsere at beslutte, om odds 13.00 på Wozniacki før US Open 2018 er værd at prøve.

Odds på US Open 2018 hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | ludomani.dk

Caroline Wozniacki (foto: shutterstock.com)

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen

 

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Reklamelink | Ludomani.dk

* R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklamelink