Web
Analytics

11. januar 2019

Danmark vs Tunesien odds-optakt: Livestream kampen på nettet

Danmark møder Tunesien i danskernes anden kamp ved VM 2019 i Herrehåndbold lørdag d. 12. januar kl. 20.15. Læs optakt med spilforslag til odds på Danmark vs Tunesien, og se hvordan du kan live streame VM-kampen gratis på nettet som aktiv kunde hos bookmakeren bet365*.

Opdateret: Danmark vandt kampen mod Tunesien med 36-22.
Næste VM kamp for Danmark er mod Saudi-Arabien mandag d. 14. januar kl. 20.15.

Forventningerne er store til det danske herrelandshold i håndbold ved VM 2019, som vandt åbningskampen mod Chile med 39-16 i Royal Arena i København. Allerede i morgen, lørdag, er det danske hold klar til kamp nr. 2 i Gruppe C mod Tunesien – en kamp der spilles på jysk jord i Jyske Bank Boxen i Herning.

Vi er klar med vores odds-optakt til Danmark – Tunesien her, hvor vi har fundet vores spilforslag til kampen hos Oddset. Danske Spils Oddset er de første som er ude med odds på Danmark – Tunesien.

Spil på VM hos Oddset >>

* +18 | Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklame

Danmark – Tunesien odds og spilforslag

Screenshot af Oddsets odds på Danmark – Tunesien ved VM i Håndbold. Klik på billedet for at springe til Oddset. Indeholder henvisningslink.

Danmark fik en forrygende start på VM med en dominerende sejr mod Chile der ikke fik et ben til jorden på noget tidspunkt i åbningskampen.

Danmarks anden kamp ved VM kommer der dog noget mere modstand på banen, når Tunesien venter. De afrikanske mestre burde godt nok ikke kunne komme i nærheden af sejren i mod Danmark men glipper det med koncentrationen så kan nordafrikanerne altså godt spille håndbold og dermed drille hjemmebanefavoritten.

Når alt dette så er sagt så så den danske offensiv fantastisk ud i går og kontrafasen fungerede som ønsket og ligesom med Chile er Tunesien heller ikke det stærkeste hold i tilbageløbet. Resultatmæssigt fik Tunesien en fin optakt til VM og har slået flere europæiske nationer som ligger i lagene under Danmark.

Vi tror på at Danmark med en fyldt Boxen i ryggen endnu engang levere klassen og vinder i sikker stil. Derfor snupper vi Danmark til at vinde med 8 mål eller mere til odds 1.90 hos Danske Spil.

Spilforslag:
Danmark -7 mål: Odds 1.90

Spil på VM hos Oddset >>

* +18 | Spil Ansvarligt | Ludomani.dk | Reklame

Se også: Alle spilforslag til VM i Håndbold 2019

 

Livestream: Se Danmark vs Tunesien på nettet

DR og TV2 viser VM i håndbold i 2019 til danskerne på tværs af deres platforme. Det betyder muligheden for livestream fra VM 2019 hos DR.dk og TV2 Play, alt efter hvilken dansk kanal der har den pågældende kamp i TV Programmet for VM i håndbold. TV2 har rettighederne til at vise Danmark – Tunesien, og derfor foregår livestreaming hos TV2 Play via betalingsabonnement.

Man kan også live streame Danmark vs Tunesien hos flere bookmakere, herunder bet365, som også har rettighederne til at vise VM i Herrehåndbold på deres betting-platform. Som aktiv kunde hos bet365, skal man blot logge ind på sin konto, og tilgå livestream fra Danmarks kampe – og alle andre VM kampe – via Live Billeder eller Live Odds i menuen, når kampene er i gang. For at være aktiv kunde, skal du have penge på din bet365-konto eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer*.

Livestream hos bet365 >>

* R/v gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 | Reklame

 

Optakt: Danmark møder de afrikanske mestre

Tunesien giver odds 501.00 til at vinde VM hos flere bookmakere, og kan sikkert også findes til højere odds rundt omkring. Selv om Tunesien vandt det afrikanske håndboldmesterskab i 2018 for 10. gang i historien, er der ikke tale om noget super stærkt hold set med europæiske håndboldbriller.

Tunesien har deltaget ved VM hver gang siden VM på Island i 1995, og den bedste placering kom på hjemmebane i Tunesien ved VM i 2005, hvor holdet opnåede en fjerdeplads. Ser man bort fra VM i Tunesien, er holdets bedste placering nogensinde en 10. plads ved VM i Frankrig i 2001. Ved det seneste VM i Frankrig for to år siden i 2017 blev Tunesien placeret som nr. 19.

Der bør altså være tale om endnu en nem kamp – på papiret – for Danmark. Kun to af Tunesiens spillere gør sig til dagligt i Europa, nemlig Wael Jallouz fra FC Barcelona og Aymen Toumi fra Montpellier.  Wael Jallouz er bestemt en stærk spiller med 305 landskampsmål i 113 kampe for Tunesien, og med en fortid i THW Kiel før han kom til Barcelona, men generelt er der langt imellem de rigtigt dygtige spillere i den tunesiske VM trup.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen