Web
Analytics

10. januar 2019

Chile vs Danmark odds og spilforslag: Nu starter VM i Herrehåndbold 2019

VM i håndbold for mænd starter torsdag d. 10. januar, hvor Danmark tager imod Chile i Royal Arena i København kl. 20.15 i Mikkel Hansen og Cos første kamp ved VM. Læs optakt og se odds på Chile vs Danmark i åbningskampen ved VM i Herrehåndbold 2019 her. 

Der er lagt i kakkelovnen til en underholdende åbningskamp mellem Danmark og Chile ved VM i herrehåndbold 2019. I hvert fald hvis man kan lide at se en komfortabel storsejr til Danmark, uden nogen nævneværdig trussel fra modstanderne. For det bliver kampbilledet her, spår vi, i vores optakt med odds og spilforslag til Chile – Danmark.

Tilbud: Få odds 60.00 på Danmark som verdensmestre hos Betfair

I denne optakt til Chile – Danmark ved VM i herrehåndbold, har vi set på odds hos bookmakeren Unibet, og kommer med vores spilforslag til de bedste odds på Danmark mod Chile. Læs med forneden, eller gå til Unibet og se alle odds på kampen med det samme.

Se odds på Chile – Danmark hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Chile – Danmark: Odds og spilforslag

Screenshot af Unibets odds på Chile vs Danmark. Klik på billedet for at gå til Unibet. Indeholder henvisningslink.

Hos bookmakeren Unibet er der sat flere odds på Chile – Danmark, og her er det mest bemærkelsesværdige velnok, at 1-tallet på Chile giver odds 67.00, mens en sejr til Danmark uden handicap slet ikke kan spilles hos nogle bookmakere. Hos Unibet, og i markedet generelt, er der lige nu handicap -15,5 mål på Danmark, hvilket betyder, at Danmark skal vinde med 16 overskydende mål (eller flere), for at oddset går hjem.

Som vores spilforslag til Chile – Danmark spiller vi på to spil, nemlig Danmark -15,5 mål til odds 1.81, men også Over 35,5 mål af Danmark til odds 1.91. Vi forventer nemlig en sand håndboldfest og en opvisning foran hjemmepublikummet i Royal Arena, mod de stærkt undertippede chilenere.

Læs mere om hvorfor i vores optakt til Chile mod Danmark forneden, eller spring til Unibet, og spil på kampen nu. Du finder odds under Håndbold i menuen, hvor du også finder vinderspil på VM. Her giver Danmark f.eks. odds 3.25 som topfavorit til verdensmesterskabet netop nu, forfulgt af Frankrig til odds 3.60 og Tyskland til odds 6.50.

Se odds på Chile – Danmark hos Unibet >>

* Odds kan ændre sig | +18 | Henvisningslink

Optakt til Chile vs Danmark

Danmark åbner VM med en kamp mod Chile, som må være det dårligste hold i puljen. Chilenerne kom med som det helt tynde øl ved VM via en tredjeplads i PAN America, hvor Grønland blev besejret med 36-39 i playoff-kampen. Vi har lave forventninger på vegne af Chile ved dette VM, da holdet heller ikke har spillet en eneste registreret træningskamp frem mod VM 2019.

Danmark har derimod været i aktion i to testkampe på denne side af nytår, hvor modstanderen begge gange var Ungarn. Den første kamp, d. 3. januar, blev vundet i overlegen stil af Danmark med 33-19, men i den anden kamp, d. 6. januar, tabte Danmark skuffende med 25-28. I testkamp nr. 2 mod Ungarn var Mikkel Hansen fraværende, da han netop er blevet far, og det kunne mærkes på banen. Danmark var bagud med otte mål ved pausen, og generelt lignede kampen mere løs træning for danskerne, som aldrig kom op i gear.

Nederlaget rykker dog ikke en tøddel ved vores tro på, at Danmark er blandt de stærkeste hold ved VM 2019 i Herrehåndbold, og på hjemmebane forhåbentligt spiller sig helt i finalen, og vinder historiens første guldmedaljer ved VM i herrehåndbold. Den danske VM 2019 trup ser rigtig solid ud, og vi forventer en storsejr til Danmark mod Chile i den første kamp. Med andre ord: VM bør åbne med en dansk målfest, så tun ind på TV2 og se med, når det går løs i åbningskampen ved VM i herrehåndbold mellem Chile og Danmark, torsdag d. 10. januar kl. 20.15.

Livestream Chile – Danmark: Se VM i håndbold på nettet

DR og TV2 har rettighederne til at vise VM i Herrehåndbold 2019 i Danmark. Kampen mellem Chile og Danmark vises på TV2, og kan ses med livestream via TV2 Play.

Se det fulde TV- og Livestream Program for VM 2019 i herrehåndbold her.

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Sport i Kalenderen