Wimbledon 2019: Odds, optakt og livestream kampene på nettet

Wimbledon 2019: Odds, optakt og livestream kampene på nettet

Wimbledon er én af de fire Grand Slam-turneringer i den årlige tenniskalender. Læs om dette års Wimbledon i tennis, og om odds på Caroline Wozniacki og favoritterne i Wimbledon 2019-optakten her.

Wimbledon i tennis afvikles i år fra d. 1. - 14. juli 2019, og vanen tro på All England Lawn Tennis and Croquet Club-anlægget i bydelen Wimbledon i London. Hvert år er det primære fokus på de to singles-turneringer for Herrer og Damer, hvor de forsvarende mestre i år hedder henholdsvis Novak Djokovic og Angelique Kerber.

I Danmark glæder vi os hvert år til at følge danske Caroline Wozniacki, som også er med i damesingle ved Wimbledon 2019. Ser vi på odds på Wimbledon-favoritterne hos bookmakeren Youbet, er der kort før starten på årets mesterskaber odds 51.00 på Caroline Wozniacki til at vinde Wimbledons damesingle-turnering i 2019.

Wimbledon Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

I denne Wimbledon 2019-optakt sætter vi fokus på de største favoritter i såvel herre- som damesingle før starten, som altså går mandag d. 1 juli, hvorefter der spilles ned til finalerne i herre- og damesingle søndag d. 14. juli.

Læs vores store optakt til Wimbledon forneden, hvor du også finder info om mulighederne for at se Wimbledon livestream på nettet hos bookmakeren Youbet.

Du kan også læse mere om Wimbledons historie her, hvor vi ser på de største vindere siden starten i 1877.

 

Wimbledon Odds: Herre- og Damesingle favoritterne i 2019

Wimbledon 2019
Vinder Odds
Spiller Odds Seed*
Herresingle: Odds på Top 10 favoritter
Novak Djokovic 2.50 1
Roger Federer 4.35 2
Rafael Nadal 6.50 3
Alexander Zverev 17.00 6
Stefanos Tsitsipas 17.00 7
Marin Cilic 21.00 13
Milos Raonic 26.00 15
Felix Auger-Aliassime 26.00 19
Nick Kyrgios 34.00 -
Kevin Anderson 34.00 4
Damesingle: Odds på Top 10 favoritter
Ashleigh Barty 5.00 1
Serena Williams 7.00 11
Petra Kvitova 11.00 6
Naomi Osaka 11.00 2
Angelique Kerber 13.00 5
Karolina Pliskova 15.00 3
Simona Halep 17.00 7
Johanna Konta 17.00 19
Madison Keys 21.00 17
Sloane Stephens 21.00 9

*Seedninger i Wimbledon 2019 er baseret på ATP- og WTA-ranglisten pr. d. 24. juni 2019, og på en særlig pointformular for resultater i turneringer på græs i perioden 26/6-17 - 23/6-19.

Wimbledon Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Wozniacki Odds: Hvordan går det Caroline i Wimbledon i år?

Caroline Wozniacki (foto: shutterstock.com)

Skimmer man bookmakernes vinderodds for Wimbledons damesingle i år, skal man et stykke ned på listen for at finde Caroline Wozniacki. Til odds 51.00 på Wozniacki hos Youbet, er hun langtfra udråbt til en af favoritterne, trods hun faktisk er seedet som nr. 14 i Wimbledon 2019, og indtager en 19. plads på WTA-ranglisten.

Caroline Woziacki har da også været plaget af skader i gennem en længere periode, og er aldrig nået længere end til 4. runde i Wimbledon i sine 12 tidligere forsøg på at vinde en Grand Slam på græs. Derfor kan man også nemt tillade sig at være skeptisk overfor, at det nogensinde skal lykkes for Wozniacki at vinde en Grand Slam-turnering i Wimbledon. I karrierens har "Wozzy" stadig "kun" vundet én Grand Slam, nemlig Australian Open i 2018, og det var måske også sidste gang Wozniacki for alvor var i form.

I år varmede Wozniacki op til Wimbledon med deltagelse i WTA Eastbourne, som var den første turnering på græs i år for danskeren, og her blev det til to sejre i to sæt over Kirsten Flipkins og Andrea Petkovic (hhv. nr. 81 og nr. 70 på WTA-ranglisten), inden Wozniacki tabte i en tæt kamp i 1/8-finalen i tre sæt mod verdens nr. 11, Aryna Sabalenka fra Hviderusland.

Vores bud på Caroline Wozniackis Wimbledon i 2019 bliver, at hun desværre må lade livet i turneringens første runder. Men vi krydser selvfølgelig fingre for, at det bliver til meget mere end dét for den danske tennis-darling.

 

Herresingle optakt: Djokovic favorit i 2019

Novak Djokovic er favorit i herresingle i Wimbledon 2019 (arkivfoto: Shutterstock.com)

Den forsvarende Wimbledon-mester i herresingle, Novak Djokovic, er også bookmakernes forhåndsfavorit til at løfte trofæet igen i år på Centre Court efter finalen d. 14. juli. Hos Youbet er der således "kun" odds 2.50 på favoritten fra Serbien, og han er da også et særdeles godt bud på en vinder af Herresingle-turneringen i 2019.

I sidste års Wimbledon-finale stod Djokovic overfor Sydafrikas Kevin Anderson i en meget ensidig finale, som blev vundet af Djokovic i kun tre sæt. Den moralske finale var vel nok Djokovic' semifinale mod Rafa Nadal, som bød på et langstrakt drama over fem sæt med to drabelige tiebreaks, blandt andet i femte og afgørende sæt.

Serbiske Djokovic har vundet 3 af de 4 seneste Grand Slam-turneringer, og havde ved det nyligt afviklede French Open muligheden for at vinde fire Grand Slams i træk, men det blev kun til en plads i semifinalerne, hvor han tabte i fem sæt til Dominiec Thiem.

I alt har Djokovic vundet 15 Grand Slam singler, tredjeflest af alle efter Roger Federer med 20 og Rafael Nadal med 18. Fire af disse er vundet her i Wimbledon, hvilket kun overgås af Federers otte, Pete Sampras' syv og Björn Borgs fem sejre.

I år har Djokovic vundet Australian Open i januar og ATP Madrid. Som opvarmning til Wimbledon deltog Djokovic i opvisningsturneringen Boodles Challenge, hvor der ligeledes spilles på græs, og hvor det kun blev til to kampe.

Kan Roger Federer eller Rafael Nadal snuppe sejren?

Ser vi på de nærmeste udfordrere til Djokovic i år, har bookmakerne den aldrende Roger Federer og Rafael Nadal som de største konkurrenter til herresingle-titlen. Federer giver i skrivende stund odds 4.35 for en sejr i Wimbledon i år, mens spanske Nadal kan spilles til odds 6.50.

Skulle Roger Federer spille sig hele vejen i finalen i år, vil han være 37 år og 340 dage gammel på finaledagen d. 14. juli, og kan dermed blive den ældste tennisspiller, mand eller kvinde, til at vinde en Grand Slam-titel. Den rekord tilhører i dag Ken Rosewall, som var 37 år og 67 dage, da han i 1972 vandt Australian Open.

Federer har haft et ganske fint 2019 hidtil med sejre i ATP Hopman Cup, ATP Dubai og ATP Halle, samt en semifinaleplads i French Open. I French Open tabte Federer til Rafael Nadal, som siden slog Dominiec Thiem i finalen og vandt sin 18. Grand Slam i karrieren, kun to færre end netop Federer som holder rekorden for flest Grand Slam sejre med 20 styks.

Rafael Nadal har været i Wimbledon finalen i alt fem gange, og vandt to af dem i 2008 og 2010.

 

Damesingle optakt: Ashleigh Barty favorit hos kvinderne

Ashleigh Barty er favorit i damesingle i Wimbledon 2019 (arkivfoto: shutterstock.com)

Ashleigh Barty er favorit hos kvinderne i år hos bookmakerne, hvor Youbet har odds 5.00 på Barty til at vinde damesingle-turneringen. Barty er lige fyldt 23 år i april, og kan blive den kun anden kvinde i hele hendes levetid til at vinde French Open og Wimbledon i samme år. Serena Williams gjorde det senest i 2002 og igen i 2015.

Australske Ashleigh Barty har været i fem Grand Slam doubles-finaler i sin korte karriere, og vundet den ene; US Open i 2018. Barty havde før kalenderåret 2019s begyndelse aldrig nået længere end 4. runde i en Grand Slam singles-turnering, men spillede sig først i kvartfinalen i Australian Open i januar, og gik hele vejen i French Open og vandt karrierens første Grand Slam. For få dage siden gik hun igen hele vejen i en WTA-turneringen, nemlig i Birmingham, hvor der også spilles på græs, og hvor hun slog tyske Julia Görges i finalen. Hun kommer altså ind til årets Wimbledon i forrygende form, og bliver et spændende bekendtskab i årets damesingle-turnering.

Serena Williams' sidste Wimbledon?

Amerikanske Serena Williams har en glorværdig tenniskarriere bag sig med hele 23 Grand Slam singles-titler, og er kun én titel fra at udligne Margaret Courts rekord på 24 sejre.

Williams er dog efterhånden blevet 37 år, og karrieren må unægteligt lakke mod enden for den storvindende amerikaner, som blev mor for to år siden i 2017, og som efterhånden også er blevet mere selektiv omkring hvilke turneringer hun deltager i. Hun er således ikke registreret for en kamp siden French Open, hvor hun tabte allerede i 3. runde.

Bookmakeren Youbet har Serena Williams som en af de største favoritter til odds 7.00, og hun var da også i finalen sidste år, hvor hun tabte til Angelique Kerber i finalen. Men her på redaktionen spår vi ikke den aldrende Serena så store chancer for at vinde karrierens ottende Wimbledon singles titel i år. Gør hun alligevel dette, vil hun kun være én Wimbledon singles-titel fra at tangere legendariske Martina Navratilovas rekord på 9 Wimbledon damesingle-titler.

Angelique Kerber giver odds 13.00 for titelforsvar

Den forsvarende damesingle-mester, tyske Angelique Kerber, slog som tidligere nævnt Serena Williams i Wimbledon finalen sidste år, og vandt dermed sin tredje Grand Slam singles-titel i karrieren. I år har bookmakeren Youbet et flot odds 13.00 på Kerber netop nu, men kun fem kvinder har tidligere succesfuldt forsvaret deres Grand Slam titel; Serena Williams, Venus Wiliams, Steffi Graf, Martina Navratilova og Billie Jean King.

2019 har da også hidtil budt på lunkne resultater for Angelique Kerber, og det ligger derfor måske ikke just i kortene, at Kerber skal genvinde Wimbledon-trofæet i år. Men i skrivende stund er Kerber stadig med i græsturneringen WTA Eastbourne, hvor hun er nået til semifinalen, og måske rammer den forsvarende mester storformen her lige op til starten på årets Wimbledon?

Wimbledon Odds hos Youbet >>

* Odds kan ændre sig | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Se Wimbledon Livestream gratis hos Youbet

Se Wimbledon livestream på din PC, mobil eller tablet hos Youbet, hvor der selvfølgelig også er masser af live odds på kampene, mens der streames. Wimbledon 2019 begynder med kampene i 1. runde mandag d. 1. juli, og herfra vil det være muligt at livestreame Wimbledon hver dag hos bookmakeren Youbet.

Alt der kræves er en betting-konto hos bookmakeren, hvorefter man kvit og frit kan live streame masser af kampe fra både herre- og damesingle i Wimbledon, inkl. de største kampe og finalerne.

For at finde livestream til kampene, skal du blot tilgå odds-markederne for Wimbledon kampene hos bookmakeren, som findes under Tennis i odds-menuen. Når kampene er i gang, kan der klikkes på et Livestream Play-ikon, hvorefter livebilleder fra den valgte kamp toner frem på skærmen.

Live Stream Wimbledon hos Youbet >>

* R/V samt I.P. Restriktioner gælder| +18| Henvisningslink