Spanien U21 - Danmark U21: Odds & Spilforslag

9. juni 2018

Treo giver Helmigs VM-sang dumpekarakterer

Thomas Helmigs spritnye VM sang, 'Hele Danmark op at stå', får formentlig ikke størstedelen af danskerne til at rejse sig op i de diverse stuer rundt omkring i landet.

Den 16. juni går Danmark ind på banen mod Peru i den første kamp i VM-gruppespillet i Rusland, og mens humøret kommer til at være skyhøjt hjemme hos Hr. og Fru Danmark, er det højst sandsynligt ikke på grund af Thomas Helmigs forsøg på en VM sang.

Thomas Treo slår hårdt ned på VM-sang

Slagsange til landsholdet har altid været en sjov og følsom størrelse, hvor god smag sparkes langt op på tribunerne, og den tradition bryder Thomas Helmig bestemt ikke med. I hvert fald ikke hvis det står til Ekstra Bladets karismatiske anmelder, Thomas Treo.

"Fodboldfans, der er til glidende tacklinger og blødende knæ, må føle sig på udebane, når Helmig i vanlig frejdig stil svanser ind på grønsværen med et nummer, som vist er skrevet med kvindelige roligans i tankerne".
Thomas Treo, Ekstrabladet anmelder.

Herrelandsholdets opslag vælter i kritik

Ganske almindelige borgere ser ud til at se skævt på den nye VM-slagssang. En Jimmi Christensen skriver blandt andet på Herrelandsholdets Facebookside, hvor den er offentliggjort:

"Nu bryder jeg normalt ikke om at sige dårlige ting om folks arbejde....meeen det er sgu en ommer! Skudt helt skævt. Mindes ikke en slutrunde sang der har været så kedelig. Men heldigvis er det drengene der skal spille og ikke musikken."

Hans synspunkt virker til at være delt blandt de fleste af dem, som har skrevet på opslaget på Herrelandsholdets facebook-side.