SF - Socialistisk Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget 2019

SF - Socialistisk Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget 2019

Socialistisk Folkeparti (SF) kan meget vel blive en del af Danmarks regering efter Folketingsvalget i 2019. Se odds på SF - Socialistisk Folkeparti hos bookmakerne her før valget.

Får Socialistisk Folkeparti flere eller færre stemmer ved Folketingsvalget i 2019 end partiet fik i 2015, hvor SF fik i alt 4,2% af stemmerne? Danske Spils Oddset er klar med en række odds på SF - Socialistisk Folkeparti ved Folketingsvalget i 2019, og skal man tro oddsene, kan SF meget vel indgå i den næste røde danske regering efter valget.

Se udvalgte odds på SF ved valget i 2019 forneden, eller spring direkte til bookmakeren og se alle odds på Folketingsvalget.

Valg 2019: Odds på SF - Socialistisk Folkeparti

Odds på SF Statsminister
Pia Olsen Dyhr Odds 75.00
Odds på SF i Regering
Socialdemokratiet + SF Odds 7.00
Socialdemokratiet + SF + Rad. Venstre Odds 13.00
Socialdemokratiet + SF + Enhedslisten Odds 40.00
Hvor mange % stemmer får SF?
SF får under 6,25% af stemmerne Odds 1.95
SF får over 6,25% af stemmerne Odds 1.80

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på SF kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på SF Statsminister

Socialistisk Folkepartis formand, Pia Olsen Dyhr, giver odds 75.00 som Danmarks næste Statsminister. Det er dog mere nærliggende med Socialdemokratiets Mette Frederiksen som Statsminister, hvis Rød Blok ender med at vinde valget. De fleste, hvis ikke alle, politiske eksperter og kommentatorer vurderer det som usandsynligt, at SF besætter Statsminister-posten efter Folketingsvalget i 2019, og derfor gives der altså også hele 75 gange pengene på Pia Olsen Dyhr hos Danske Spils Oddset netop nu.

Odds på Socialistisk Folkeparti i Regering

Mens de færreste forventer, at SF får lov at besætte Statsminister-posten efter valget, er det straks mere tænkeligt at Danmarks Socialistiske Folkeparti bliver en del af den kommende regering. Her er der f.eks. odds 7.00 på, at SF danner regering sammen med Socialdemokratiet.

Der lægges dog også op til en bredere rød regering, hvor partier som Radikale Venstre, Enhedslisten og Alternativet måske kan blive regeringspartier efter valget, og her er der højere odds at hente, hvis man kan forudsige den præcise regerings-konstellation. F.eks. er der odds 13.00 på SF, Socialdemokratiet og Radikale Venstre som de tre partier i regering efter valget, mens oddset stiger til 40.00, hvis Enhedslisten kommer med i regering med Liste A (Soc. Dem.) og Liste F (SF).

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste F?

147.578 danskere stemte på Liste F (SF) ved det seneste valg i 2015, hvilket tilsvarede 4,2% af det samlede stemmeantal. SF forventes at gå frem ved Folketingsvalget i 2019, og Danske Spils oddssættere har sat linjen for Over/Under antal stemmer på Liste F ved 6,25%.

Her er der odds 1.80 på Over 6,25%, og 1.95 på Under, hvilket altså indikerer, at bookmakeren forventer et stærkt valg for det Socialistiske Folkeparti.

Spil hos Oddset >>

* Odds på SF kan ændre sig. +18. Henvisningslink