X Factor: Odds på vinderen og dommerne i 2019

X Factor: Odds på vinderen og dommerne i 2021

Se odds på X Factor 2021 her på Oddsforum.dk. I denne X Factor optakt ser vi nærmere på odds på vinderen af X Factor, Liveshows, dommerne og tidligere vindere i Danmarks mest populære sangkonkurrence.

X Factor er flyttet fra DR til TV2, men ellers er formatet stort set som det altid har været i 2021. Der er selvfølgelig nye X Factor deltagere i spil i år, og også på dommerfronten er der ændringer ift. 2020, da Martin Jensen har erstattet Ankerstjerne som dommer. Thomas Blachman har, som dommer, vundet programmet de sidste tre år, og udmærkede sig i sidste sæson, ved at have alle tre finalister under sin vinge. 

Men hvem kommer i finalen i X Factor i år, og endnu vigtigere: Hvem vinder? Forneden kan du se odds på vinderen af X Factor 2021 (sæson 14), som de ser ud hos Danske Spils Oddset lige nu.

Årets liveshows starter fredag d. 26. februar 2021, hvor der dog ikke ryger nogen ud af programmet. Fra fredag d. 5. marts 2021 er det dog alvor for deltagerne i liveshows, og hos Oddset kan du spille på, hvem der ryger ud hver uge. Oddset vil også have Live Odds på X Factor, mens liveshows er i gang. Dermed kan man altså se deltagerne an, inden man spiller på den, man tror ryger ud den pågældende fredag.

Spil på X Factor hos Oddset*

X Factor Odds: Vinderen i 2021

Se X Factor odds på vinderen i 2021 forneden, som de ser ud netop nu (opdateret d. 8/4-2021) hos Oddset:

Hvem vinder X Factor 2021?
Deltager Odds
Solveig 2.10
Nikoline Steen Kristensen 2.25
Simon & Marcus 5.00
Lucca Ude
The Kubrix Ude
Dan Laursen Ude
Vilson Ferati Ude
Neva & Ida Ude
Hiba Chehade Ude
Hvem kommer i Top 3
Deltager Odds
Lucca -
Nikoline Steen Kristensen -
The Kubrix -
Solveig -
Simon & Marcus -
Dan Laursen -
Vilson Ferati -
Neva & Ida -
Hiba Chehade -
Hvilken dommer vinder X Factor?
Dommer Odds
Oh Land -
Thomas Blachman -
Martin Jensen -

Spil på X Factor hos Oddset*

 

Liveshows: Live Odds på deltagerne i X Factor

Hver fredag kl. 20.00 går deltagerne på skærmen hos TV2, når der skal synges og danses for fulde gardiner for at holde sig ind i kampen om vinde årets X Factor. Vi ved det bliver underholdende, men vi ved også, at én deltager hver uge ryger ud af årets konkurrence.

Hos Danske Spils Oddset har man i de seneste mange sæsoner kunnet spille odds på hvem der ryger ud i det kommende fredags-show, og her er der ofte lukrative odds at hente på deltagerne i X Factor. Oddssætterne har nemlig ikke let ved at sætte odds på deltagerne, da præstationerne og sangvalg som bekendt spiller en stor rolle. En publikumsfavorit kan altså hurtigt blive sendt i farezonen, og dermed kan der være høje odds at hente på den næste X Factor-deltager, som ryger ud af programmet. Hvis du kan forudsige hvem der ryger ud næste gang, kan du altså profitere på det hos Oddset.

Igen i år vil det også blive muligt at live oddse på X Factor, mens showet er i gang. Dermed får man altså chancen for at høre deltagerne synge, inden man placerer sine X Factor odds hos Danske Spil.

Læs også: X Factor Live Shows Odds

Spil på X Factor hos Oddset*

 

Alle vindere i X Factor gennem tiderne

X Factor blev omgående en succes, da den populære sangkonkurrence første gang rullede over TV skærmene i Danmark tilbage i 2008. Den allerførste vinder af programmet blev Martin Hoberg Hedegaard under ledelse af dommeren Remee. Dengang bestod dommerpanelet af Thomas Blachman, Lina Rafn og Remee, og siden den første sæson af X Factor, har der været udskiftning i dommerpanelet flere gange.

Der er selvfølgelig også kåret nye vindere af X Factor. Det sker nemlig hvert år, da X Factor vinderne i sagens natur ikke får lov at "forsvare deres titel". Til gengæld har de den til evigt eje. At vinde X Factor er en hel særlig præstation, og de få danskere som åbner hæderen, skrives ind i et meget eksklusivt selskab af X Factor vindere gennem tiderne.

I 2021 afvikles Sæson 14 i X Factor, og vi har derfor fået i alt 13 vindere af X Factor gennem tiderne indtil nu. Fem gange har vinderen været fra "De Unge" kategorien, og fem gange har "De Voksne" løbet med sejren. Grupperne har vundet tre gange indtil nu. De mest vindende dommere er Remee og Thomas Blachman med fire sejre hver. Remee har dog "kun" været dommer i X Factor otte gange, mens Thomas Blachman har brugt 13 sæsoner på at vinde fire gange. Remee medvirkede sidste gang i X Factor i sæson 11 i 2018. Det blev også den sidste sæson, hvor programmet kørte på DR. Fra sæson 12 i 2019 er X Factor i stedet blevet sendt på TV2.

Se alle vinderne af X Factor, både deltagere og dommere, forneden.

X Factor Vindere
Årstal Vinder Dommer
2008 Martin Hoberg Hedegaard
(15-24)
Remee
2009 Linda Andrews
(Over 25)
Lina Rafn
2010 Thomas Ring Petersen
(Over 25)
Pernille Rosendahl
2011 Sarah Skaalum Jørgensen
(15-24)
Cutfather
2012 Ida Østergaard Madsen
(15-24)
Pernille Rosendahl
2013 Chresten Flack Damborg
(Over 24)
Ida Corr
2014 Anthony Jasmin
(Grupper)
Thomas Blachman
2015 Emilie Esther
(15-22)
Remee
2016 Embrace
(Grupper)
Remee
2017 Morten Nørgaard
(Over 23)
Remee
2018 Place on Earth
(Grupper)
Thomas Blachman
2019 Kristian Kjærlund
(Over 23)
Thomas Blachman
2020 Alma Agger
(15-22)
Thomas Blachman

 

Sådan afvikles X Factor: Fra Audition til Finalen

X Factor er i 2021 nærmest en tro kopi af tidligere sæsoner. Der lægges fra land med de velkendte auditions, hvor vi møder deltagere fra både øverste og nederste sanghylde - og alt der imellem. Her husker de fleste nok bedst de lidt mere skæve musiske indslag, mens mange af de bedste sangere går lidt mere under radaren i X Factor programmerne.

Senere i X Factor programmet sorteres feltet af deltagere ned via 5 Chair Challenge, inden den står på bootcamp og liveshows. Når Liveshows starter skæres deltagerfeltet ned med én hver fredag. Dog ikke i det første liveshow, hvor alle deltagerne er fredet. 

I liveshows er det generelt seerne der bestemmer, hvem der skal i omsang for at overleve, hvorefter dommerne afgør hvem af de to sangere der skal forlade X Factor konkurrencen. I de allersidste runder, er det dog udelukkende seernes stemmer som afgør, hvem der ryger ud og hvem der forbliver i konkurrencen.

Spil på X Factor hos Oddset