Champions Cup 2019: Se kampprogram og live stream kampene på nettet

18. juli 2019

Champions Cup 2019: Se kampprogram og live stream kampene på nettet

Champions Cup er en storstilet træningsturnering som involverer en lang række topklubber fra bl.a. Europa. Læs om Champions Cup odds og livestream i 2019 her.

Igen i 2019 deltager flere af Europas topklubber i International Champions Cup, hvor holdene starter forberedelserne til en ny sæson i de nationale ligaer og europæiske turneringer. For at optimere forberedelserne, har man stiftet turneringen Champions Cup, som byder på træningskampe mellem storklubber fra bl.a. Premier League, La Liga, Serie A og Bundesligaen.

Læs mere om odds på Champions Cup kampprogrammet i forneden, hvor du også kan læse meget mere om mulighederne for at se Champions Cup livestream på nettet. Bookmakeren bet365 tilbyder nemlig Champions Cup livestream til sine aktive kunder*.

Livestream Champions Cup >>

* Regler og vilkår gælder | Geo IP restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

 

Livestream Champions Cup 2019: Se kampene på nettet

Det er muligt at live streame Champions Cup hos bookmakeren bet365, som tilbyder levende billeder på hjemmesiden til sine aktive kunder*. Det betyder i alt sin enkelthed, at du kan se Champions Cup kampene på nettet med livestream, hvis du har en aktiv bettingkonto hos bookmakeren.

Sådan ser du Champions Cup livestream:

  1. Log ind på din bet365 konto >
  2. Sørg for at du har penge stående på kontoen eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer.
  3. Gå til "Live Billeder" i menuen og find kampen i kalenderen

Livestream Champions Cup >>

* Regler og vilkår gælder | Geo IP restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | Henvisningslink

Champions Cup er en træningsturnering, som afvikles på flere forskellige kontinenter, herunder bl.a. Asien og USA. Det betyder, at Champions Cup kampene ofte spilles om natten dansk tid, men der er også ofte kampe fra Champions Cup i eftermiddagstimerne. Se hele Champions Cup kampprogrammet forneden.

 

Alle hold i Champions Cup 2019

I år deltager 12 hold fra England, Italien, Mexico, Portugal, Spanien og Tyskland. Det er en reduktion på seks hold ift. 2018, hvor hele 18 hold deltog i International Champions Cup.

Land Hold
England Arsenal
England Manchester United
England Tottenham
Italien Fiorentina
Italien AC Milan
Italien Inter
Italien Juventus
Mexico Guadalajara
Portugal Benfica
Spanien Atletico Madrid
Spanien Real Madrid
Tyskland Bayern München

 

Champions Cup Kampprogram 2019

Se Champions Cup kampprogrammet forneden, som dog løbende er genstand for ændringer. Vi anbefaler at tjekke tidspunkt for kampstart hos bookmakerne. Spillesteder for kampene strækker sig over 11 forskellige steder i USA, tre steder i Europa og i Singapore og Kina.

Bemærk: Ikke alle kampe i Champions Cup kampprogrammet garanteres at kunne livestreames på nettet. Hold øje med Live Billeder-kalenderen hos bookmakeren for opdateret livestream program.

Champions Cup kampe
Dato Kamp Spillested
16/7 Fiorentina - Guadalajara SeatGeek Stadium, Bridgeview
17/7 Arsenal - Bayern München Dignity Health Sports Park, Carson
20/7 Manchester United - Inter National Stadium, Kallang
20/7 Benfica - Guadalajara Levi's Stadium, Santa Clara
20/7 Arsenal - Fiorentina Bank of America Stadium, Charlotte
20/7 Bayern München - Real Madrid NRG Stadium, Houston
21/7 Juventus - Tottenham National Stadium, Kallang
23/7 Real Madrid - Arsenal FedExField, Landover
23/7 Bayern München - Milan Children's Mercy Park, Kansas City
23/7 Guadalajara - Atl. Madrid Globe Life Park, Arlington
24/7 Juventus - Inter Nanjing Olympic Sports Centre, Nanjing
24/7 Fiorentina - Benfica Red Bull Arena, Houston
25/7 Tottenham - Manchester United Hongkou Football Stadium, Shanghai
26/7 Real Madrid - Atl. Madrid MetLife Stadium, East Rutherford
28/7 Milan - Benfica Gillette Stadium, Foxborough
3/8 Manchester United - Milan Principality Stadium, Cardiff
4/8 Tottenham - Inter Tottenham Stadium, London
10/8 Atl. Madrid - Juventus Friends Arena, Stockholm

 

 

Odds på Champions Cup 2019

Det er selvfølgelig også muligt at oddse på Champions Cup kampene i denne sommerpause, og du finder odds på kampene hos bl.a. bookmakeren bet365, hvor man altså også har den fordel, at kunne se kampene på livestream som aktiv kunde.

I forbindelse med odds på Champions Cup er det værd at nævne, at kampene er træningskampe, og startopstillingerne og spillernes engagement i kampene bærer også præg af dette. Man kan altså ikke gå ud fra "normale" styrkeforhold mellem klubberne, som hvis de tørnede sammen i f.eks. Champions League.

Det er svært at finde information om startopstillinger til kampene, men gør man sin research grundigt nok, kan man måske spotte at et hold stiller særligt stærkt til et opgør, hvor modstanderne angiveligt ikke bringer det store. I så fald kan der været et godt odds at udnytte på den enkelte Champions Cup kamp.

Et tip kan være at gå efter Over X-antal mål i kampene, hvor oddsene ser attraktive ud. Der er nemlig traditionelt masser af mål i Champions Cup kampene, så det kan være værd at oddse på.
Du finder kampene hos bookmakeren under Venskabskampe for Klubhold odds-menuen.

Se odds på Champions Cup hos bet365 >>

* Odds kan ændre sig | +18 Ansvarligt Spil | Henvisningslink

 

Hvad er International Champions Cup?

Turneringens officielle navn er International Champions Cup (ICC), og i år er 7. gang turneringen afvikles. Den blev stiftet i 2013 af Stephen M. Ross som i samarbejde med Relevent Sports fik idéen og udviklede konceptet til det vi i dag kender som International Champions Cup.

Kampene spilles traditionelt i bl.a. USA og i Asien, hvor ICC naturligvis anvendes som et salgsvindue for klubberne til at vinde nye fans i andre verdensdele. Fansene møder da også talstærkt op, som f.eks. i 2014, hvor Manchester United og Real Madrid spillede foran 109.813 tilskuere på Michigan Stadium i Ann Arbor, USA. En kamp Man United i øvrigt vandt med 3-1.

Hvordan kåres vinderen af ICC?

I 2019 udgaven af ICC bliver der også spillet fodbold i Europa, hvor tre stadions skal lægge underlag til Champions Cup kampene, inkl. Tottenham HotSpur Stadium i London. Turneringens vinder i år er det hold, som klarer sig bedst samlet sig i holdets tre kampe i ICC 2019.

Her indgår alle 12 hold i den samme ligatabel, og vinderen er det hold med flest point fir de tre kampe. Ved pointlighed er tiebreakerne i rækkefølge flest point indbyrdes, samlet målscore, antal mål scoret, point mod fælles modstander, færrest røde kort, færrest gule kort, færrest frispark begået, og, er der stadig lighed mod alle odds, så afgøres vinderen med et møntflip.

Tottenham HotSpur Stadium i London (foto: shutterstock.com)