Cashpoint velkomstbonus

10. august 2022

Cashpoint velkomstbonus: Op til 500 kr i freebets

Få op til 500 kr. i freebets med Cashpoints velkomstbonus-tilbud. Din første indbetaling afgør, om du kan få et, to, tre, fire eller fem 100 kr. freebets henover en periode på fem sammenhængende uger.

Er du på jagt efter en ny velkomstbonus hos en bookmaker med dansk licens, er det værd at tjekke velkomstbonussen ud hos Cashpoint. Her kan man som ny kunde score sig op til 500 kroner i freebets som velkomsttilbud.

For at være berettiget til at deltage i tilbuddet, skal man være mindst 18 år, bosiddende i Danmark, have en verificeret kundekonto og være tilmeldt Cashpoints nyhedsbrev.

Endvidere er der vigtige krav ift. kvalificerende væddemål, som man skal være opmærksom på. I denne artikel gennemgår vi Cashpoints velkomstbonus-tilbud, som kan være lidt kompliceret at forstå ved første øjekast, men som faktisk er ret nemt at gå til.

Få freebets hos Cashpoint her >

Kort om Cashpoint Velkomstbonus

 1. 1. indbetaling (100 kr. - 500 kr.) er afgørende for antallet af freebets
 2. Spil hele 1. indbetaling på en kupon med mindst to væddemål á min. odds 1.50
  - 100 kr. indbetaling/omsætning giver 1 x 100 kr. freebet. 
  - 200 kr. indbetaling/omsætning giver 2 x 100 kr. freebet. 
  - 300 kr. indbetaling/omsætning giver 3 x 100 kr. freebet. 
  - 400 kr. indbetaling/omsætning giver 4 x 100 kr. freebet. 
  - 500 kr. indbetaling/omsætning giver 5 x 100 kr. freebet.
 3. Du skal være tilmeldt Cashpoints nyhedsbrev
 4. Freebets sendes med unik kode til din email én gang om ugen i op til fem uger
 5. VIGTIGT: Du må IKKE udbetale penge fra Cashpoint til din bankkonto, sålænge du har aktive freebets på din konto. I så fald annulleres bonussen. Læs mere herom forneden.

Få freebets hos Cashpoint her >

Sådan får du op til 500 kroner freebets hos Cashpoint

Cashpoint velkomstbonus forklaring

Indbetaling

Beslut dig før oprettelse af Cashpoint-konto, om du ønsker 100 kr., 200 kr., 300 kr., 400 kr. eller 500 kr. i freebets. Det er nemlig din første indbetaling på kontoen, som afgør hvor mange 100 kroner freebets, du kan optjene.

Indbetal mindst 100 kr. for at aktivere tilbuddet. Det maksimale freebet-beløb er altså 500 kr., som fås ved indbetaling af 500 kr.

Bonussen er gyldig for alle betalingsmetoder med rigtige penge, som er tilgængelige på www.cashpoint.dk. Bemærk at indskud foretaget via bonuskoder eller andre bonuskampagner ikke kvalificerer til dette første indbetalings-tilbud.

Optjen freebets

For at optjene dine freebets, skal du omsætte hele din første indbetaling på én gang på en spilkupon som består af mindst to kampe, og hvor odds på hvert væddemål på kuponen er mindst 1.50. 

Eksempel på kupon som udløser 500 kr. freebets:

* FCK vs Randers: 1 - odds 1.50
* Brøndby vs OB: 1 - odds 1.90

Indsats: 500 kr til samlet odds 2.85
Mulig gevinst: 1425 kr.

Uanset om du taber eller vinder på dit kvalificerende væddemål, vil du med ovenstående eksempel optjene 500 kr. i freebet (5 x 100 kr.).

Du modtager det første 100 kr. freebet via en unik freebet kode som sendes til din email-konto den efterfølgende dag kl. 12.00 dansk tid. 

Har du kun optjent ét freebet, får du naturligvis kun det ene. Har du optjent flere freebets, vil du modtage et 100 kr. freebet hver uge på samme måde som beskrevet foroven, nemlig én gang om ugen (på samme ugedag kl. 12.00) via din email, indtil du ikke har flere freebets.

Freebet betingelser

Freebets skal bruges indenfor 7 dage, hvorefter de udløber.

Freebets kan ikke opdeles i f.eks 2 x 50 kr., men skal bruges på én gang. Det vil sige med 100 kr. freebet-indsats på en sportsgren, hvor flere begivenheder kan kombineres på kuponen.

Det er altså muligt at bruge sine 100 kr. freebets på både singlespil, doubler, tripler etc. Til gengæld kan man ikke bruge freebet til systemvæddemål eller flervejsspil.

Freebet kan heller ikke anvendes, hvis et væddemål allerede er placeret på et modsatrettet udfald.

Eksempel på freebet-gevinst:

Vinder du på et freebet-væddemål hos Cashpoit, får du lov at beholde nettogevinsten uden omsætningskrav. Det vil sige gevinst minus freebet indsats.

Eks.: Spil 100 kr. freebet på odds 10.00. Vinder du er bruttogevinsten 1000 kr., og nettogevinsten (1000 kr. - 100 kr. = 900 kr.).

Udbetalinger mens bonussen er i gang

I teorien kan du frit udbetale fra din konto til banken. "Gevinster fra freebet kan frit udbetales", fremgår det af regler og vilkår for bonussen på Cashpoints hjemmeside. 

MEN, og der er et stort men, som er værd at bide mærke i. HVIS en kunde anmoder om en udbetaling inden bonusbetingelserne er opfyldet, annulleres bonussen, skriver Cashpoint endvidere.

Det betyder helt konkret, at du gerne må udbetale gevinster vundet med freebets, lige efter kuponen er blevet afgjort. Men har du optjent flere freebets, og derfor står til at modtage flere freebets på email i de kommende uger, SKAL du udbetale INDEN du modtager det næste freebet på emailen.

Har du et aktivt freebet stående på kontoen, som ikke er sat i spil eller endnu ikke er afgjort, og du forsøger at udbetale, annullerer Cashpoint altså din bonus.

Det er altså en potentiel faldgrube, som vi gerne vil gøre vores læsere opmærksom på. Er man usikker på, hvornår man kan udbetale, kan man selvfølgelig også lade være med at foretage en udbetaling før efter alle de optjente freebets er modtaget, sat i spil og afgjort. Dermed er bonussen nemlig overstået, og så kan man frit udbetale fra Cashpoint til banken.

Som altid anbefaler vi at man nærlæser regler og vilkår for velkomstbonussen på Cashpoints hjemmeside inden man opretter sig som kunde og foretager indbetalinger.

Få freebets hos Cashpoint her >