French Open 2019: Odds, livestream og optakt med Wozniacki og favoritterne

28. september 2020

French Open

Læs om French Open i 2020 fra d. 27. september til d. 11. oktober, og om odds på kampene og vinderne i French Open. I denne optakt kan du læse mere om odds på favoritterne i French Open i år.

French Open i tennis er en af de fire Grand Slams i sportskalenderen, og afholdes hvert år på Roland Garros’ berømte grusbaner i Paris. French Open 2020 begynder med 1. runde starter d. 27. september og finalerne spilles d. 11. oktober. I år bliver French Open uden Caroline Wozniacki, som har indstillet karrieren, men vi kan glæde os over af en anden dansker, Clara Tauson, har kvalificeret sig til French Open 2020. Tauson giver dog odds 1001.00 til at vinde turneringen hos bet365.dk før starten.

I denne optakt til French Open i 2020 ser vi på odds på favoritterne, kampene og mulighederne for at live oddse på French Open-kampene hos bet365. Bookmakeren tilbyder også livestream fra alle kampe i French Open, herunder den danske debutant Clara Tauson, så der er mulighed for at følge action på grusbanerne, mens man har oddsene lige ved hånden.

Se French Open Odds hos bet365*

Odds på French Open 2020

French Open Vinder Odds
Spiller Odds
Herresingle: Odds på Top 10 favoritter
Rafael Nadal 2.20
Novak Djokovic 3.00
Dominic Thiem 5.00
Stefanos Tsitsipas 29.00
Daniil Medvedev 41.00
Diego Schwartzman 41.00
Stan Wawrinka 41.00
Alexander Zverev 41.00
Matteo Berrettini 67.00
Andrey Rublev 67.00
Damesingle: Odds på Top 10 favoritter
Simona Halep 3.25
Garbine Muguruza 8.00
Victoria Azarenka 10.00
Serena Williams 15.00
Elina Svitolina 17.00
Elise Mertens 21.00
Petra Kvitova 23.00
Elena Rybakina 26.00
Karoline Pliskova 26.00
Cori Gauff 26.00

Vil man spille odds på French Open i 2020, kan man med fordel søge mod bookmakeren bet365. Her tilbydes en bred vifte af odds på French Open, som selvfølgelig starter med odds på vinderne af de to store singles-turneringer; Herre- og damesingle. Her kan man selvfølgelig satse på en af favoritterne, eller vælge at gå efter en stor gevinst for få penge, ved tidligt at spotte en outsider i feltet, som går hele vejen i finalen.

Foroven har vi listet Top 10 favoritter i både herre- og damesingle (ATP & WTA), som de ser ud netop nu. Disse odds vil selvfølgelig ændre sig efterhånden som favoritterne falder fra, og outsiderne potentielt overgår bookmakernes forventninger i turneringen.

Spil på kampene i French Open

Når det kommer til odds på kampene i French Open er der flere markeder at vælge i mellem hos bet365 for alle kampene. Foruden de klassiske vinder-odds på hvem der vinder kampen og går videre til næste runde, finder man f.eks. også Handicap Partier-odds, og spilmuligheder på Over/Under samlet antal partier i kampen; altså hvor tæt kampen bliver, og hvor mange partier der spilles før vinderen er fundet. Det giver gode muligheder for at finde attraktive French Open odds på alle kampe, uanset om der er tale om to jævnbyrdige modstandere eller en storfavorit mod en underdog.

Se French Open Odds hos bet365*

Se French Open Livestream på nettet

Er man bosat i Danmark er det muligt at følge kampene fra French Open i TV hos EuroSport. Har man ikke adgang til EuroSport i sit TV, kan man også kigge mod bookmakeren bet365 for gratis livestream fra French Open. Som bettingkunde hos bet365 er der nemlig fri adgang til French Open livestream fra alle kampene, herunder også danske Clara Tausons kampe i Paris.

For at se French Open livestream på nettet hos bet365, skal man blot registrere en konto hos bookmakeren, og sørge for, at saldoen på bettingkontoen ikke er i nul. Har man blot én krone stående på sin konto, er der fri adgang til Livestreaming hos bet365.

Find French Open kampene du vil se, ved at gå til live odds-sektionen for kampene, når de er i gang.

Se French Open Odds hos bet365*

Spil Live Odds på French Open kampene

At spille på live odds, mens en kamp er i gang, er populært i de fleste sportsgrene, men særligt i tennis er det attraktivt at oddse live på kampene. Det gælder således ikke kun for French Open, men generelt i tennisverdenen, hvor der placeres mange live odds-spil hos bookmakerne, når der er gang i de store tennisturneringer rundt omkring på kloden.

Hos bet365 finder man også live odds på igangværende French Open kampe, og det er bestemt ikke nogen dum idé, at holde øje med udviklingen i kampene og oddsene undervejs. Får en favorit først breaket sin serv, og kommer bagud med et parti eller to i 1. sæt, kan oddsene hurtigt stige på favoritten. Dermed bliver det mere attraktivt at oddse på, at favoritten alligevel får vendt kampen til sejr - noget som langtfra er ualmindeligt i tennis.

Endvidere er det værd at bemærke, at der ofte er flere odds-markeder tilgængelige på kampene i French Open, efter de er startet. I modsætning til f.eks. fodbold-odds, hvor der typisk er langt flere markeder før kick off, er det altså muligt at finde flere interessante odds, når tenniskampene først er i gang. Her kommer der løbende odds på det næste parti, næste set, tiebreaks i kampen osv. Som odds-interesseret tennisfan, er det altså i høj grad på bet365s live odds-markeder, at man finder de mest interessante spilmuligheder på French Open kampene.

Læs mere om French Open, historien og vinderne gennem tiderne her.