French Open 2019: Odds, livestream og optakt med Wozniacki og favoritterne

22. maj 2022

French Open

Læs om French Open i 2022 fra d. 22. maj til d. 5. juni, og om odds på kampene og vinderne i French Open. I denne optakt kan du læse mere om odds på favoritterne i French Open i år.

French Open i tennis er en af de fire Grand Slams i sportskalenderen, og afholdes hvert år på Roland Garros’ berømte grusbaner i Paris. French Open 2022 begynder med 1. runde d. 22. maj og finalerne spilles d. 5. juni.

I år bliver French Open uden Clara Tauson, som har meldt afbud, men heldigvis stiller Holger Rune op i Herresingle. Der er før starten på French Open odds 201.00 på Holger Rune til at vinde årets herresingle hos bet365.

I denne optakt til French Open i 2022 ser vi på odds på favoritterne, kampene og mulighederne for at live oddse på French Open-kampene hos bet365. 

Se French Open Odds hos bet365*

Odds på French Open 2022

French Open Vinder Odds
Spiller Odds
Herresingle: Odds på Top 10 favoritter
Novak Djokovic 3.00
Carlos Alcaraz 3.40
Stefanos Tsitsipas 5.00
Rafael Nadal 5.00
Alexander Zverev 23.00
Casper Ruud 23.00
Jannik Sinner 26.00
Andrey Rublev 34.00
Daniil Medvedev 34.00
Miomir Kecmanovic 51.00
Damesingle: Odds på Top 10 favoritter
Iga Swiatek 1.80
Simona Halep 13.00
Maria Sakkari 17.00
Paula Badosa 19.00
Aryna Sabalenka 21.00
Garbine Muguruza 26.00
Cori Gauff 29.00
Amanda Anisimova 29.00
Bianca Andreescu 29.00
Elena Rybakina 34.00

Vil man spille odds på French Open i 2022, kan man med fordel søge mod bookmakeren bet365. Her tilbydes en bred vifte af odds på French Open, som selvfølgelig starter med odds på vinderne af de to store singles-turneringer; Herre- og damesingle. Her kan man selvfølgelig satse på en af favoritterne, eller vælge at gå efter en stor gevinst for få penge, ved tidligt at spotte en outsider i feltet, som går hele vejen i finalen.

Foroven har vi listet Top 10 favoritter i både herre- og damesingle (ATP & WTA), som de ser ud netop nu. Disse odds vil selvfølgelig ændre sig efterhånden som favoritterne falder fra, og outsiderne potentielt overgår bookmakernes forventninger i turneringen.

Spil på kampene i French Open

Når det kommer til odds på kampene i French Open er der flere markeder at vælge i mellem hos bet365 for alle kampene.

Foruden de klassiske vinder-odds på hvem der vinder kampen og går videre til næste runde, finder man f.eks. også Handicap Partier-odds, og spilmuligheder på Over/Under samlet antal partier i kampen; altså hvor tæt kampen bliver, og hvor mange partier der spilles før vinderen er fundet.

Det giver gode muligheder for at finde attraktive French Open odds på alle kampe, uanset om der er tale om to jævnbyrdige modstandere eller en storfavorit mod en underdog.

Se French Open Odds hos bet365*

Se French Open Livestream på nettet

Er man bosat i Danmark er det muligt at følge kampene fra French Open i TV hos EuroSport. Har man ikke adgang til EuroSport i sit TV, kan man også kigge mod bookmakeren bet365 for gratis livestream fra French Open. Som bettingkunde hos bet365 er der nemlig fri adgang til French Open livestream fra alle kampene, herunder også danskernes kampe i Paris.

For at se French Open livestream på nettet hos bet365, skal man blot registrere en konto hos bookmakeren, og sørge for, at saldoen på bettingkontoen ikke er i nul. Har man blot én krone stående på sin konto, er der fri adgang til Livestreaming hos bet365.

Find French Open kampene du vil se, ved at gå til live odds-sektionen for kampene, når de er i gang.

Se French Open Odds hos bet365*

Spil Live Odds på French Open kampene

At spille på live odds, mens en kamp er i gang, er populært i de fleste sportsgrene, men særligt i tennis er det attraktivt at oddse live på kampene. Det gælder således ikke kun for French Open, men generelt i tennisverdenen, hvor der placeres mange live odds-spil hos bookmakerne, når der er gang i de store tennisturneringer rundt omkring på kloden.

Hos bet365 finder man også live odds på igangværende French Open kampe, og det er bestemt ikke nogen dum idé, at holde øje med udviklingen i kampene og oddsene undervejs. Får en favorit først breaket sin serv, og kommer bagud med et parti eller to i 1. sæt, kan oddsene hurtigt stige på favoritten. Dermed bliver det mere attraktivt at oddse på, at favoritten alligevel får vendt kampen til sejr - noget som langtfra er ualmindeligt i tennis.

Endvidere er det værd at bemærke, at der ofte er flere odds-markeder tilgængelige på kampene i French Open, efter de er startet. I modsætning til f.eks. fodbold-odds, hvor der typisk er langt flere markeder før kick off, er det altså muligt at finde flere interessante odds, når tenniskampene først er i gang. Her kommer der løbende odds på det næste parti, næste set, tiebreaks i kampen osv. Som odds-interesseret tennisfan, er det altså i høj grad på bet365s live odds-markeder, at man finder de mest interessante spilmuligheder på French Open kampene.

Læs mere om French Open, historien og vinderne gennem tiderne her.