Enhedslisten: Odds på Liste Ø ved Folketingsvalget i 2019

Enhedslisten: Odds på Liste Ø ved Folketingsvalget i 2019

Spil på Enhedslisten (Liste Ø) ved Folketingsvalget i 2019 hos bookmakerne her. Se odds på Enhedslistens partileder som Statsminister, partiet i regering og antallet af stemmer på Liste Ø ved valget.

Pernille Skipper og Enhedslisten står iflg. meningsmålingerne til et bedre valg end i 2015, når der igen skal stemmes ved Folketingsvalget i 2019. Ser vi på odds på Enhedslistens valg i 2019, er der en klar forventning hos oddssætterne om, at Liste Ø får flere end 9% af stemmerne, men alligevel er der høje odds på Enhedslisten som en del af den næste regering i Danmark.

Vi har set på valgodds på Enhedslisten hos Danske Spil netop nu forneden, og på odds på Folketingsvalget 2019 generelt. Besøg Oddset for de nyeste markeder og odds på valget helt frem til valgdagen.

Valg 2019: Odds på Enhedslisten

Odds på Enhedslisten Statsminister
Pernille Skipper Odds 75.00
Odds på Enhedslisten i Regering
Socialdemokratiet + SF + Enhedslisten Odds 40.00
Socialdemokratiet + SF + Enhedslisten + Radikale Venstre + Alternativet Odds 40.00
Hvor mange % stemmer får Liste Ø?
Enhedslisten får under 9% af stemmerne Odds 2.05
Enhedslisten får over 9% af stemmerne Odds 1.75

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Enhedslisten kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Enhedslisten Statsminister

At Pernille Skipper bliver Danmark næste Statsminister vurderes meget utænkeligt hos bookmakerne, hvor Enhedslistens partileder er sat til odds 75.00 hos Oddset. Skulle Rød Blok vinde valget, er det da også mere nærliggende med Socialdemokratiets Mette Frederiksen som Danmarks næste Statsminister.

Odds på Enhedslisten i Regering

Enhedslisten - De Rød-Grønne - er stiftet i 1989, men har aldrig siddet i regering i Danmark. Partiet har det efter alt at dømme bedst i opposition til den siddende regering, og sådan forventer bookmakerne også, at det bliver efter valget i 2019, upåagtet at Enhedslisten står til at få en stor portion af stemmerne ved valget. Rød Blok forventes ydermere også at vinde valget, men det bliver i så fald højest sandsynligt en rød regering uden Enhedslisten.

Skulle partiet alligevel indgå i en rød regering, er der odds 40.00 at hente på en konstellation som hedder Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, og samme odds hvis også Radikale Venstre og Alternativet tilføjes som regeringspartier.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste Ø?

Enhedslisten fik 7,8% af stemmerne (i alt 274.463 stemmer) ved valget i 2015, og skal man tro meningsmålingerne samt oddsene på Enhedslisten, får Liste Ø endnu flere stemmer ved det kommende Folketingsvalg i 2019. I hvert fald er Over/Under-linjen for stemmeprocenten på Liste Ø hos Danske Spils Oddset sat ved 9% netop nu, og med odds 1.75 på Over 9% er der altså klare forventninger om, at Enhedslisten kommer tættere på 10% af danskernes stemmer, end 8%.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Enhedslisten kan ændre sig. +18. Henvisningslink