Nye Borgerlige: Odds på Liste D til Folketingsvalget i 2019

Nye Borgerlige: Odds på Liste D til Folketingsvalget i 2019

Nye Borgerlige stiller op til det første Folketingsvalg i 2019, og partiet stormer frem i stort set alle meningsmålinger. Se odds på Nye Borgerlige og Pernille Vermund til valget i 2019 her.

Nye Borgerlige har nu overhalet Liberal Alliance i antallet af medlemmer, og kan få et stærkt første Folketingsvalg i dansk politik i 2019. Vi har set på odds på Nye Borgerlige og partiers formand, Pernille Vermund, som de ser ud netop nu på Folketingsvalget 2019 hos Oddset hos Danske Spil.

Nye Borgerlige Odds til Folketingsvalget i 2019

Odds på Nye Borgerlige Statsminister
Pernille Vermund Odds 100.00
Odds på Nye Borgerlige i Regering
Venstre + Dansk Folkeparti + Konservative + Liberal Alliance + Nye Borgerlige Odds 75.00
Hvor mange % stemmer får Nye Borgerlige?
NB får under 3,25% af stemmerne Odds 1.70
NB får over 3,25% af stemmerne Odds 2.05

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Nye Borgerlige kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Nye Borgerlige Statsminister

Partilederen i Nye Borgerlige hedder Pernille Vermund, og hun giver odds 100.00 som Danmarks næste Statsminister. Vermund har tidligere været en del af Konservative og sad i den forbindelse i Helsingør Byråd fra 2009 til 2011 for partiet. Nye Borgerlige kan gå et bedre valg i møde, end meningsmålingerne måske indikerer på nuværende tidspunkt, men at Pernille Vermund får lov at lede landet som Statsminister er nok nærmest utænkeligt.

Odds på Nye Borgerlige i Regering

Det er næsten ligeså utænkeligt at Nye Borgerlige ender i regering efter deres første Folketingsvalg nogensinde. Det vil i første omgang kræve, at Blå Blok vinder valget, og danner en meget bred regering. Her er der nemlig odds 75.00 på Nye Borgerlige i regering sammen med Venstre, Dansk Folkeparti, Konservative og Liberal Alliance.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste D?

Hvor mange procent af stemmerne ender Nye Borgerlige med at få ved Folketingsvalget 2019? Hos Danske Spils Oddset er Over/Under linjen sat ved 3,25%, men er allerede blevet hævet flere gange siden oddsene kom op. Nye Borgerlige ser ud at høste mange stemmer fra bl.a. Dansk Folkeparti og Liberal Alliance, og det virker i vores optik som et godt odds 2.05 på at Nye Borgerlige får flere end 3,25% af stemmerne ved valget.

Pernille Vermund vs Kristian Thulesen Dahl

Hos Oddset er Nye Borgerliges partileder Pernille Vermund også matchet i head-to-head marked med Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl. Her spørger bookmakeren hvem der får flest personlige stemmer af de to kandidater ved valget, og tror man på Pernille Vermund, er der et flot odds 8.00 mod odds 1.05 på Thulesen Dahl.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Nye Borgerlige kan ændre sig. +18. Henvisningslink