Ekspert Spilforslag

Spilforslag

Få de bedste spilforslag til fodbold, håndbold, tennis, eSport m.m. I vores omfattende spilforslags-sektion, ser vi nærmere på forslag til gode odds på kommende kampe og sport.

Se alle aktuelle spilforslag på Oddsforum.dk netop nu i vores komplette Spilforslagskalender forneden. Spilforslagene er inddelt efter turneringer, og du kan springe til en forklaring på spilforslaget via linket til kampen. Besøg bookmakerne for at spille på kampen via Spil Her-knappen i tabellen.

Find gratis spilforslag på Oddsforum.dk

Her på Oddsforum.dk sætter vi dagligt spilforslag på de største og mest interessante fodboldkampe. Disse spilforslag findes i vores optakter til kampene i nyhedssektionen, men ved at tilgå Dagens Spilforslag får du nemmest et overblik over, hvilke spilforslag vi har på hylderne til dagen i dag og kommende dage.

Se Dagens Spilforslag her

 

Spilforslag til inspiration til gode odds

At bringe et godt spilforslag er en dyd, og en kunst som vi sætter stor ære i hos Oddsforum.dk. Vores team af odds- og bettingeksperter på redaktionen forsøger dagligt at bringe dig grundigt analyserede spilforslag med ét formål for øje; nemlig profit hos bookmakerne. Alle spilforslag er valgt efter bedste evne og intentioner, men vi kan desværre ikke garantere overskud ved at følge alle spilforslag.

Vores spilforslag på Oddsforum.dk skal ses som inspiration til gode odds til din næste oddskupon, og vi anbefaler alle, at gøre sin egen research på kampene, inden man spiller. Der kan komme nyheder ud om kampen/begivenheden man vil spille på, som kan have afgørende betydning for om oddsene stadig har en god værdi hos bookmakerne.

Da vi ofte finder vores spilforslag til kampe i fodbold, håndbold, tennis, eSport og lign. flere dage før kampstart, kan der altså ske ændringer, som gør at spilforslaget måske ikke længere er så godt, som i det øjeblik vi anbefalede det.

Årsagen til at vi anbefaler spilforslag til kampe eller turneringer i god tid, er selvfølgelig at vores læsere skal have muligheden for at finde spilforslag i god tid, og for at snuppe oddsene hos bookmakerne inden de falder. Ofte oplever vi nemlig, at oddsene på vores spilforslag falder i dagene/timerne op til kampen, efterhånden som resten af markedet placerer sine bets på kampene.

Læs mere om hvilke turneringer og sportsgrene vi dækker med spilforslag til kampene forneden.

 

Bundesliga spilforslag

Den tyske Bundesliga i fodbold er en super underholdende liga at følge, for her scores der typisk mange mål i kampene, og der er stor lighed mellem mange af klubberne i Bundesliga-tabellen. Det skaber som regel en tæt nedrykningskamp, men af og til er der også tæt duel om mesterskabskampen, som oftest står mellem Bayern München og Dortmund.

Vi sætter sæsonen igennem spilforslag på udvalgte kampe i Bundesligaen, herunder Bayern München og Dortmund, men også spiltips til de øvrige Bundesliga-kampe.

 

Champions League spilforslag

Champions League

Champions League er den største klubturnering i fodbold i verden, og her finder man alle de største klubber i Europa. Kampene er uden tvivl blandt de mest intense og mest underholdende i løbet af sæsonen, og derfor stimler hundreder af millioner TV-seere sammen foran skærmen over hele kloden, når der spilles fodbold i Champions League.

En Champions League runde går heller ikke vores næse forbi her på Oddsforum.dk, hvor vi turneringen igennem sætter vores spilforslag til odds på Champions League kampene. Se de nyeste Champions League spilforslag via knappen her.

 

Dagens Spilforslag: Inklusiv regnskab

En af vores mest populære features på Oddsforum, er uden tvivl vores "Dagens Spilforslag", hvor vi samler op på alle aktuelle spilforslag til kampe og begivenheder på dagen. I Dagens Spilforslag kan du altså nemt danne dig et overblik over vores mest aktuelle spilforslag, som er en slags "Sidste Chance" inden de udløber når kampene spilles.

I Dagens Spilforslag finder du også vores overordnede regnskab for alle spilforslag på Oddsforum i indeværende kalenderår, og her kan du altså se, hvordan det går os i kampen mod bookmakerne.

 

Europa League spilforslag

UEFA Europa League logo

Europa League er "lillebror turneringen" til Champions League, hvor man finder holdene fra det næstøverste lag i fodbold-Europa. Her findes vi de danske hold som har kvalificeret sig via Superligaen eller DBU Pokalen, og som oftest også de danske mestre, som desværre ikke altid formår at gribe chancen i kvalifikationen til Champions League, og derfor oftest reduceres til deltagelse i Europa League.

Europa League er en fantastisk turnering, som byder på masser af spændende kampe mellem en bred vifte af klubber fra hele Europa. Vi dækker Europa League fra start til slut, og sætter før hver runde vores Europa League spilforslag. Du kan se aktuelle spilforslag til odds på Europa League kampene her.

 

eSport: FIFA e-Superliga spilforslag

eSuperligaen billede

I 2018 så den danske e-Superliga i FIFA dagens lys i Danmark, og her er der tales om en virtuel fodboldturnering, som afvikles i PlayStation 4-spillet FIFA19, og som arrangeres i officielt samarbejde med bl.a. de danske Superliga klubber.

Hver uge, mens e-Superligaen kører i det sidste kvartal af kalenderåret, ser vi efter gode odds på kampene i e-Superligaen hos bookmakerne, og bringer vores spilforslag og tips til kampene til vores læsere. Der er tale om et spritnyt marked indenfor betting, og det skal blive interessant at se, om der er noget at komme efter hos bookmakerne i de kommende år.

 

NFL spilforslag

Amerikansk Fodbold og NFL er en sportsgren, hvor man virkeligt kan få meget information ud af at nørde statistikker og trends hos holdene før kampene. I vores NFL spilforslag forsøger redaktionens NFL-eksperters at analysere sig frem til de bedste odds på NFL kampene, hele vejen fra Week 1 til den årlige Super Bowl.

Vi garanterer dog ikke, at vi bringer NFL spilforslag hver uge i løbet af sæsonen, men vi bestræber os på det. Her vil der typisk tages udgangspunkt i spilforslag til NFL kampene i dansk TV, da vi erfarer at disse kampe selvsagt har den største interesse hos de danske NFL-fans.

 

La Liga/Primera Division spilforslag

Vil du læse spilforslag til Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid eller de øvrige holds kampe i den spanske La Liga, kan du gøre dette sæsonen igennem her på Oddsforum.dk.

La Liga/Primera Division er en af verdens mest spændende fodboldligaer, og byder normalt på en drabelig mesterskabskamp mellem FC Barcelona og Real Madrid. Derfor vil der ofte være spilforslag på Real Madrids og Barcelonas kampe, men vi leder også efter La Liga odds og spilforslag med god værdi hos bookmakerne.

 

Premier League spilforslag

I den engelske Premier League har vi stort set hver uge året rundt muligheden for at sætte spilforslag på hold som Manchester United, Liverpool, Arsenal, Manchester City, Chelsea og Tottenham. Det er uden tvivl den mest populære liga at lave spilforslag på bl.a. vores team af eksperter gennem årene, og bestemt også den mest populære liga at oddse på, blandt jer læsere.

Der vises masser af kampe fra Premier League i dansk TV, og hundreder af tusinder danskere ser med ude i stuerne, når favoritholdene toner frem på skærmen. Vi sætter derfor også typisk lidt flere Premier League spilforslag gennem sæsonen end på de øvrige ligaer, måske med undtagelse af den danske Superliga og Champions League. Se vores aktuelle Premier League spilforslag via knappen forneden.

 

Serie A spilforslag

Italiens Serie A byder på storklubber som Juventus, Napoli, AC Milan, Inter, Roma, Lazio og Fiorentina, og fans af italiensk fodbold kan se frem til talrige gratis Serie A spilforslag sæsonen igennem på Oddsforum.

Serie A er på mange måder en glemt liga i det store fodboldbillede, men har, bl.a. med tilgangen af Cristiano Ronaldo til Juventus, i de senere år igen tændt en glød i mange danske fodboldfans.

Følg Serie A spilforslag på alle de store hold i Italien her på Oddsforum igennem hele sæsonen, og husk at kampene fra Italien kan ses med gratis Serie A livestream hos bookmakerne.

 

Superliga spilforslag

Den danske Superliga er, set med danske fodboldbriller, en af de mest spændende fodboldligaer i Europa, og dækkes selvfølgelig bredt her på Oddsforum.

Vi finder Superliga spilforslag til stort set alle kampe i hver spillerunde af den bedste danske række, både i grundspillet og slutspillet. Vi sætter selvfølgelig spilforslag på Brøndby, FCK, AGF og alle de andre klubber, og går efter at finde god værdi i oddsene på en liga, som traditionelt har vist sig svær at forudsige.

Læs mere om Superligaen her, eller spring til vores Superliga spilforslags-side forneden, hvor du nemt kan danne dig et overblik over alle aktuelle og de seneste Superliga spilforslag her på Oddsforum.dk.

 

Spilforslag er Big Business i Danmark

Hvis man er interesseret i betting og odds i almindelighed, og regelmæssigt læser op på spilforslag hos diverse bettingsites på nettet, vil man erfare, at det vrimler med spilforslag online. Nogle er værd at følge, andre er bestemt ikke. Men spilforslag til "sikre odds" er bestemt blevet Big Business i Danmark, og nogle går længere end loven tillader i forsøget på at tjene penge på at tilbyde dig "varme spilforslag".

F.eks. er det et velkendt fænomen med bettinggrupper på sociale medier som facebook, hvor der decideret sælges spilforslag mod betaling. Her tilbydes der "sikre kampe", som angiveligt skulle være genstand for matchfixing. Bagmændene erklærer at have "købt kampen", så de kan tilbyde betalende kunder spilforslag til kampen. Lad os bare afsløre med det samme, at der i 99.9% af tilfældene er tale om rendyrket svindel. Er noget for godt til at være sandt, så er det det som regel også, specielt når det kommer til "sikre spilforslag".

Træd derfor varsomt, når du vælger dine kilder til gode spilforslag på nettet. Om vores er bedre eller dårligere end andres spilforslag, må andre bedømme, men vores spilforslag er 100% ærlige, gratis og seriøst udtænkt i fællesskab på spilredaktionen. Om du vil spille med, er naturligvis helt op til dig selv.

 

Gratis Spilforslag på Oddsforum.dk

Alle vores spilforslag er gratis på på Oddsforum.dk, og sådan vil det blive ved med at være. Vi skriver vores spilforslag som inspiration til vores læsere, og man er velkommen til at benytte vores spilforslag på eget ansvar.

Vi er af den opfattelse, at så længe der ikke er garanti for gevinst på spilforslagene (hvilket der selvfølgelig aldrig er på et spilforslag), kan man naturligvis heller ikke kræve betaling for sine spilforslag. Derfor insisterer vi også på, at det skal være 100% gratis at benytte sig af Oddsforum.dks services.

For at betale for driften af Oddsforum.dk har vi dog reklame-aftaler med samtlige bookmakere på Oddsforum.dk, og vi modtager partner-kommission, når vores læsere benytter vores henvisningslinks til bookmakerne. Denne kommission er med til at finansiere driften af hjemmesiden, herunder eksklusive konkurrencer til vores læsere, samt bl.a. løn til vores spilforslags-eksperter og skribenter på redaktionen.

Derfor håber vi, at du vil bakke op om driften af Oddsforum.dk, ved at benytte vores links til bookmakerne, når du opretter din næste spillekonto. På den måde kan vi nemlig fortsætte med at bringe dig 100% gratis spilforslag her på Oddsforum.