Ekspert Spilforslag

Ekspert Spilforslag

Hvorfor ikke lytte til eksperterne, når der skal oddses? Her på Oddsforum.dk samler vi Ekspert Spilforslag fra både interne og eksterne spilforslags-eksperter.

Der findes spilforslag og så finder der Ekspert Spilforslag. Alle og enhver er selvfølgelig velkomne til at komme med deres input og spilforslag til kommende kampe og begivenheder, men vi må også sande, at nogle spilforslags-leverandører er mere værd at følge end andre.

Se Dagens Spilforslag her >

Ægte Ekspert Spilforslag kommer naturligvis fra rigtige eksperter, som beviseligt har vundet på odds og betting over en længere periode, eller blot besidder en enorm viden om et bestemt emne eller sportsgren, og derfor kan vejlede de seriøse odds'ere grundigt om aktuelle formkurver, skader, karantæner og deslige.

Her på Oddsforum.dk har vi samlet et panel af interne og eksterne eksperter, som enten leverer spilforslag direkte til vores læsere eller via en blog hos en af vore bettingpartnere.

 

Oddsforum Ekspert: Kasper Svendsen

Vores egen interne hus-ekspert på Oddsforum hedder Kasper Svendsen. Kasper er kendt for sine spilforslag i facebook-gruppen "Den Seriøse Odds'er", hvor han i længere tid har hjulpet gruppens mange tusinde mellemmer med at forsøge at vinde mere på særligt livebetting.

Kasper Svendsen har en stor force i netop livebetting, men har også vist gode evner for at finde værdi i "sikre spil", og dem kan du læse mere om i Kasper Svendsens Ekspert Spilforslag her.

Typisk kører Kasper med Money In The Bank-væddemål og Value Bets, som gerne skulle være de forholdsvist sikre valg til din næste oddskupon.

 

Oddset Ekspert: Jesper Helmin

Danske Spil er en af de få bookmakere i Danmark, som har tilknyttet en "husekspert" til at levere virkeligt skarpe spilforslag til sine odds-kunder.

Hos Oddset kan du løbende læse spilforslag fra ekspert Jesper Helmin, som finder gode odds til dagens kampe i sine ekspert spilforslag. Jesper Helmin havde et rigtigt godt år sidste år (i 2017, red.), og er måske særligt værd at holde øje med sin go-to spilekspert i 2018.

Vi bringer selvfølgelig også Jesper Helmins spiltips her på Oddsforum.dk i samarbejde med Danske Spil Oddset. Du finder Helmins Ekspert Spilforslag her.

 

NFL Ekspert: Claus Elming

Når det kommer til NFL er f.eks. Claus Elmings spiltips måske værd at følge, da han må være en af de mest vidende danskere om amerikansk fodbold. "NFLming" blogger - ligesom Jesper Helmin - hos Danske Spil, hvor han betragtes som en hus-ekspert, og løbende kommer med spiltips til kommende NFL-kampe.

Da NFL-sæsonen ligger stille hen i lange dele af kalenderåret, vil Elmings spiltips naturligvis blive sat på pause i takt med sæsonen, og den folkekære NFL ekspert leverer derfor heller ikke nær så mange spilforslag om året, som f.eks. Oddsets Jesper Helmin.

Når NFL-sæsonen kører, er det dog altid værd at læse med på Elmings-tanker om spilforslag til kommende kampe, og du finder seneste NFL-tips fra Claus Elming her.

 

Mere om spilforslag på Oddsforum.dk

På Oddsforum.dk har vi hver måned en spilforslags-konkurrence, hvor alle brugere på Oddsforum kan deltage gratis i kampen om præmierne på ranglisten.

Det betyder, at du kan følge spilforslag fra andre brugere her på siden, og læse deres tanker som ligger til grund for det enkelte spilforslag.

Vores spilredaktion på Oddsforum.dk-kontoret består dog udelukkende af folk med betting-erfaring og et bankende hjerte for sport, og derfor tillader vi os også at byde ind med vores personlige Ekspert Spilforslag via Dagens Spilforslag som udtænkes på det daglige redaktionsmøde. I særlige tilfælde vil der ikke blive leveret et Dagens Spilforslag.

Du kan læse mere om Dagens Spilforslag her, hvor du selvfølgelig også kan se - og følge - vores regnskab og spilforslag løbende.

Endvidere kan du læse spilforslag til særligt udvalgte kampe i weekenden, i vores populære feature Weekendoverblikket, som tager udgangspunkt i de mest interessante TV-kampe i den kommende weekend. Her har Oddsforum.dks egen Emil Brandhøj været rigtig skarp i den seneste tid, og måske kan du finde inspiration til dine weekend-bets dér.