Radikale Venstre: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Radikale Venstre: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Vi har samlet en række Radikale Venstre odds til det kommende Folketingsvalg i 2019. Se odds på partiet Radikale Venstre og formand Morten Østergaard til Folketingsvalget i 2019 her.

Liste B - Radikale Venstre - fik 4,6% af stemmerne ved det seneste Folketingsvalg i 2015, men hvordan går det partiet, når der er valg i 2019? Se odds på Radikale Venstre forneden, og læs mere om odds på Morten Østergaard som Statsminister, Radikale Venstre i regering og stemmeprocenten på partiet.

Valg 2019: Odds på Radikale Venstre

Odds på Radikale Venstre Statsminister
Morten Østergaard Odds 50.00
Odds på Radikale Venstre i Regering
Radikale Venstre + S + SF Odds 13.00
Radikale Venstre + S Odds 20.00
Hvor mange % stemmer får Radikale Venstre ?
Radikale Venstre får under 6,5% af stemmerne Odds 2.00
Radikale Venstre får over 6,5% af stemmerne Odds 1.75

Spil hos Oddset >>

* Odds på Radikale Venstre kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Radikale Venstre Statsminister

Det Radikale Venstre har ikke besiddet Statsminister-posten i Danmark siden Hilmar Baunsgaard fra 1968-1971, og ser man på odds på Radikale Venstres Statsminister-kandidat, Morten Østergaard, er det også mere eller mindre utænkeligt, at det sker efter Folketingsvalget i 2019.

Danske Spils Oddset giver pengene 50.00 gange igen på Morten Østergaard, som i den grad deler vandene i Danmark, når der tales indvandrer- og flygtningepolitik.

Odds på Radikale Venstre i Regering

Kommer Radikale Venstre med i Danmarks næste Regering? Iflg. bookmakeren Oddset er det ikke det mest tænkelige scenarie, og der er da også allerede nu åbenlyse konflikter mellem Radikale Venstre og Socialdemokratiet på netop førnævnte spørgsmål om flygtninge og indvandrere. Morten Østergaard kræver angiveligt en lempet indvandringspolitik i Danmark, hvis han skal støtte Mette Frederiksens Statsminister-kandidatur, hvilket ikke officielt står mål med Socialdemokratiets valgløfter om at føre en stram politik på området.

Danske Spils oddssættere anser det som mest sandsynligt, at det bliver en regering bestående af Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre til odds 13.00, hvis Liste B skal indgå i en Rød Blok-regering efter Folketingsvalget i 2019. Som det næstmest tænkelige scenarie, ender Socialdemokratiet og Radikale Venstre med at regere landet sammen i en SR-regering til odds 20.00.

Danmark har tre gange i historien haft en SR-ledet regering, hvilket senest var i Helle Thorning Schmidts anden periode som Statsminister fra februar 2014 til juni 2015. Herefter tog Blå Blok og Lars Løkke Rasmussen over med V- og VLAK-regeringerne ved de efterfølgende to valg.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste B?

Ved det seneste Folketingvalg i 2015 fik Radikale Venstre i alt 161.009 stemmer, hvilket svarede til 4,6% af det samlede antal stemmer ved valget. Til valget i 2019 forventes partiet at opleve fremgang, da Danske Spil har sat linjen for Over/Under ved 6,5% stemmeprocent. Her er der ydermere en formodning om, at Radikale Venstre lander højere end 6,5%, da der er odds 2.00 på Under og odds 1.75 på Over.

Meget kan endnu ske i meningsmålingerne, og dermed også med valg-oddsenes udvikling frem til valgdagen. Vi anbefaler et besøg hos Danske Spils Oddset for at se alle og opdaterede odds på Folketingsvalget i 2019.

 Spil hos Oddset >>

* Odds på Radikale Venstre kan ændre sig. +18. Henvisningslink