Bookmaker Livestream

Bookmaker Livestream

Læs om Bookmaker Livestream og se listen over danske bookmakere med en livestream-service. Læs også om kravene til dig som kunde, før du kan se gratis livestream hos bookmakerne.

Der findes talrige muligheder nu til dags for at live streame sport og underholdning via nettet, og for odds-spillere findes der en livestream-verden, som den brede befolkning næppe kender til, nemlig bookmaker livestream.

Stadigt flere danske bookmakere tilbyder livestream af sport, herunder særligt fodbold og tennis, til sine aktive kunder. Fælles for bookmakerne er, at de alle stiller forskellige krav til dig som kunde, før du kan se gratis bookmaker livestream.

I denne guide til bookmakernes livestreams kan du se, hvor det er muligt at se sport på nettet med en bookmaker konto.

 

Danske bookmakere med live streaming

Der findes i øjeblikket fem bookmakere med dansk licens, som tilbyder danskere at se sport på livestream direkte på bookmakerens hjemmeside via PC, mobil eller tablet.

Du skal selvfølgelig have en konto hos den pågældende bookmaker, og derudover overholde bookmakerens øvrige livestream betingelser.

Gør man dét, har man til gengæld også mulighed for at live streame Caroline Wozniacki i de fleste af hendes store turneringer, samt masser af andet sport, som vi danskere finder interessant at spille på.

 

bet365 livestream: Livebilleder

Bookmakeren bet365 leverer efter vores mening en af de bedste livebilleder-tjenester til sine aktive kunder.  Som aktiv kunde hos bet365 kan du se både fodbold, tennis, håndbold og mange andre sportsgrene via livestream på nettet, og det er ydermere muligt at streame det hele fra både PC, mobil og tablet.

Hos bet365 skal du have penge på kontoen, eller have placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, for at kunne se livestream hos bookmakeren. Desuden gælder geografiske IP restriktioner.

Se livestream hos bet365.dk >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Danske Spil livestream: Oddset TV

Danske Spil leverer også live stream til de mange danskere, som har en online bettingkonto hos Oddset. Når du navigerer rundt i odds-sektionen hos bookmakeren, vil du kunne se det lille TV-ikon ud for mange af væddemålene, og det betyder, at kampene vises direkte på Oddset TV.

Oddset TV kan ses af alle kunder, som har mindst én krone på kontoen og har spillet på Oddset indenfor de seneste 24 timer.

Man kan også downloade Danske Spils Oddset App til sin iPad eller mobil, og derved live streame op til seks kampe ad gangen. Det hele starter dog med en bettingkonto hos Danske Spil, og her får du 500 kr. bonus netop nu hos Oddset.

Se Oddset TV hos Danske Spil >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

LeoVegas livestream: Streamer

Hos Danmarks nye bookmaker, LeoVegas.dk, lancerede man i begyndelsen af 2018 muligheden for at se livestream hos bookmakeren, og her finder du en lækker oversigt over kommende kampe der kan live streames under "Streamer" i menuen.

LeoVegas' betingelser for at live streame kampe gratis er, at du skal have penge på kontoen, eller have placeret et væddemål for dine sidste penge på den pågældende kamp, du ønsker at se.

Du kender sikkert LeoVegas fra de mange reklamer med Uffe Holm, men som bettingkunde vil du hurtigt kende bookmakeren for de mange høje odds og fede tilbud, man som kunde kan samle op løbende.

Live Stream hos LeoVegas.dk >>

* + 18 | Regler og vilkår gælder | Spil Ansvarligt | Selvudeluk via ROFUS.nu | StopSpillet.dk

 

Unibet livestream: Unibet TV

Unibet er en gammel traver i dansk betting, men står selvfølgelig ikke tilbage for den teknologiske udvikling på streaming-området. Faktisk var Unibet én af de første bookmakere i Danmark med livestreaming til sine kunder, og den tradition har man holdt fast i.

Hos Unibet er det eneste krav, at du skal have penge på kontoen for at kunne se med på Unibet TV. Du finder i øvrigt en god live streaming-oversigt i odds-menuen, men du kan også tilgå Unibet TVs livestreams, mens kampene er i gang, ved at finde kampen du vil se under "live odds".

Start din bettingoplevelse hos Unibet med et 1000 kr. bonustilbud, som du kan læse mere om i vores anmeldelse af bookmakeren.

Se Unibet TV her >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

NordicBet livestream

NordicBet har endnu ikke et smart navn til deres afspiller, men tjenesten er i bund og grund den samme som hos de øvrige bookmakere med livestream-tjenester.

Igen skal du have penge på kontoen for at kunne se livestream hos NordicBet, og har du dét, kan du frit vælge mellem masser af fodbold fra europæiske ligaer og andre sportsgrene.

Hos denne bookie får du også 1000 kr. i velkomstbonus, hvis du ønsker at indbetale penge for at kunne se livestream. Læs mere her om NordicBet.

Live Stream hos NordicBet.dk >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil