Live stream seks kampe samtidig med nye Oddset App

6. juni 2017

Live stream seks kampe samtidig med nye Oddset App

Hos Danske Spil har de endnu en gang udbygget deres app, således at du nu kan streame op til seks fodboldkampe (eller andre sportsbegivenheder) samtidig!

Danske Spil har flere gange siden de udgav deres Oddset App til både Android og iOS opdateret og forbedret den, sådan at den nu er blandt de bedste apps til betting derude.

Og nu er den blevet endnu bedre, i og med at den giver dig mulighed for at multitaske på din betting i hidtil uset grad.

Hvis du f.eks. bruger Oddset app på din iPad kan du nemlig nu streame op til seks kampe samtidig, sådan at din live betting når et nyt niveau (hvis du da altså kan følge med).

Live stream kampe hos Oddset*

Hvad kan den nye Oddset app?

Hvor søgefunktionen før i tiden kunne være lidt træg, især hvis du brugte Oddset via browser, så er den nu blevet både mere overskuelig, og frem for alt hurtigere.

Oversigten over de forskellige ligaer, kampe og væddemål går flydende og den er derudover nem at overskue, i modsætning til tidligere, hvor det hele godt kunne finde på at stå lidt med småt.

Der er derudover nu op til 100 specials pr. kamp, og endnu flere valgmuligheder for kampe fra både ind- og udland med den nye Oddset app.

Stream op til 6 kampe samtidigt

Oddset TV er en del af app'en fra Oddset. Med Oddset TV kan du nemt og hurtigt streame stribevis af de kampe, du har spillet på – Oddset viser nemlig blandet andet kampe fra store, europæiske turneringer som La Liga, Serie A, FA Cup, League Cup, Ligue 1 og den tyrkiske SüperLig live på siden og via din app.

Både på din mobil og tablet kan du altså via Oddsets iPad app få mulighed for at streame op til 6 kampe samtidig, mens du spiller på dem.

Der er dog en anke. Foreløbig duer den nemlig kun til iOs og iPad, og altså ikke på Android-devices.

Vi håber naturligvis på, at dette blive ændret, sådan at også ikke-Mac-brugere også kan får glæde af det nye tiltag fra Oddset.

Live stream kampe hos Oddset*