Dansk Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Dansk Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget i 2019

Se odds på Dansk Folkeparti ved Folketingsvalget i 2019. Kommer DF i regering, og hvor mange stemmer får Liste O ved valget? Spil på Dansk Folkeparti hos bookmakerne her!

Dansk Folkeparti fik et kanonvalg i 2015, men hvordan har partiet forvandlet tiltroen fra de 741.746 danskere som stemte på Liste O ved sidste valg? Skal man tro prognoserne står Dansk Folkeparti til at gå kraftigt tilbage ved det kommende Folketingsvalg i 2019 fra 21,1% af stemmerne i 2015 til ca. 15,5% af stemmerne i 2019.

Meget kan ske endnu for Dansk Folkeparti inden Folketingsvalget i 2019, og ser man på odds på DF i det kommende valg, kan der måske være noget at hente hos bookmakerne. Forneden har vi set på odds på Dansk Folkeparti (Liste O) ved valget i 2019 hos Danske Spils Oddset.

Valg 2019: Odds på Dansk Folkeparti

Odds på Dansk Folkeparti Statsminister
Kristian Thulesen Dahl Odds 22.00
Odds på Dansk Folkeparti i Regering
Dansk Folkeparti + Venstre + Konservative Odds 13.00
Dansk Folkeparti + Venstre Odds 14.00
Dansk Folkeparti + Socialdemokratiet Odds 16.00
Kommer Dansk Folkeparti i Regering? Ja: Odds 5.00
Nej: Odds 1.13
Hvor mange % stemmer får Dansk Folkeparti?
DF får under 15,5% af stemmerne Odds 1.60
DF får over 15,5% af stemmerne Odds 2.25

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Dansk Folkeparti kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Dansk Folkeparti Statsminister

Kristian Thulesen Dahl er Dansk Folkepartis spidskandidat til Statsminister-posten, men til odds 22.00 netop nu, er det nok et langskud at Dansk Folkeparti får deres første Statsminister i Danmarkshistorien. Kristian Thulesen Dahls parti er dog generelt fortalere for en stram udlændingepolitik, hvilket igen forventes at fylde meget i den kommende valgkamp.

Odds på Dansk Folkeparti i Regering

Flere end 1 ud af 5 danskere stemte på Dansk Folkeparti ved det seneste valg i 2015, hvilket var en klar indikation fra befolkningen om, at der er mange ude i de danske hjem, som gerne vil have Dansk Folkeparti til at præge udlændingepolitikken mest muligt i Danmark. Dansk Folkeparti kom dog ikke til at indgå i VLAK-regeringen, men valgte i stedet at forblive i opposition, hvilket nok var en skuffelse for mange af partiets støtter og vælgere.

Får Dansk Folkeparti igen et godt valg, kan stemmerne på DF blive tungen på vægtskålen hos både Blå og Rød blok. Danske Spils Oddset har f.eks. odds 14.00 på at DF og Venstre danner regering sammen, mens der er odds 16.00 på at Dansk Folkeparti og Socialdemokratiet ender med at danne regering. Nok næppe noget som huer den gode Poul Nyrup Rasmussen.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste O?

Dansk Folkeparti fik ved det seneste Folketingsvalg i 2015 hele 21,1% af stemmerne, men denne gang viser de tidlige prognoser, at Kristian Thulesen Dahl og Co. får et dårligere valg. I skrivende stund vurderes Dansk Folkeparti til at få omkring 15,5% af stemmerne hos Danske Spils oddssættere.

Her er linjen nemlig sat for Over/Under-markedet på stemmeprocenten, og hvor mange der stemmer på Liste O i Folketingsvalget i 2019. Til gengæld tror oddssætterne klart mest på, at DF får færre end 15,5%, for her er oddset kun 1.60 mod odds 2.25 på Over 15,5% af stemmerne.

Det er måske værd at huske på, at der historisk set har været tradition for, at DF har fået flere stemmer end stort set alle meningsmålinger har vist op til valgdagen. Der spekuleres i, at det måske ikke er populært at tilkendegive sin støtte til Dansk Folkeparti i det offentlige rum, og at mange derfor undlader at afgive korrekte svar, når adspurgt. I hvert fald har Dansk Folkeparti nærmest altid fået bedre valg end spået, men om det bliver tilfældet i år, er selvfølgelig svært at spå om.

I skrivende stund er valget endnu ikke udskrevet, og den kommende valgkamp kommer formentlig til at rykke meget ved valgprognoserne, og dermed også bookmakernes odds på Folketingsvalget generelt.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Dansk Folkeparti kan ændre sig. +18. Henvisningslink