Det Konservative Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget 2019

Det Konservative Folkeparti: Odds ved Folketingsvalget 2019

Se odds på Det Konservative Folkeparti i det kommende Folketingsvalg i 2019 her. Bliver Søren Pape Statsminister, kommer Konservative i regering og hvor høj bliver stemmeprocenten på Liste C?

Ved det seneste Folketingsvalg fik Det Konservative Folkeparti 3,4% af stemmerne og dermed 6 mandater på Christiansborg, men hvordan går det Søren Pape og de konservative ved Folketingsvalget i 2019? Vi har set på odds på Det Konservative Folkeparti, som de ser ud hos Danske Spils Oddset netop nu.

Se generelle odds på Folketingsvalget her, hvor der findes odds på Danmarks øvrige partier i det kommende valg.

Valg 2019: Odds på Det Konservative Folkeparti

Odds på Konservative Statsminister
Søren Pape Poulsen Odds 50.00
Odds på Konservative i Regering
Venstre + Konservative Odds 16.00
Venstre + DF + Konservative Odds 18.00
Hvor mange % stemmer får Konservative?
Konservative får under 4,25% af stemmerne Odds 2.00
Konservative får over 4,25% af stemmerne Odds 1.75

 

Spil hos Oddset >>

* Odds på Konservative kan ændre sig. +18. Henvisningslink

Odds på Konservative Statsminister

Danmarks nuværende Justitsminister og formand for Det Konservative Folketingsparti, Søren Pape Poulsen, er spidskandidat som Konservativ Statsminister til det kommende folketingsvalg i 2019. Hos Danske Spils Oddset giver Søren Pape netop nu odds 50.00, som Danmarks næste Statsminister, og det vil da også være lidt af en overraskelse, hvis Pape får Statsminister-posten efter valget.

Odds på Konservative i Regering

Danmark forventes at få en Rød regering efter næste valg, når man ser på meningsmålingerne før valget er udskrevet og valgkampen for alvor er startet. Skulle blå blok alligevel vinde valget, er det ikke utænkeligt, at Det Konservative Folkeparti kommer til at indgå i den næste regering. Ser man på oddsene på at Konservative kommer i regering, er der dog flotte odds at hente.

Det mest tænkelige scenarie iflg. Danske Spils oddssættere er lige nu, at det bliver en Venstre regering i alliance med Konservative. Det vil udløse odds 16.00, mens det giver pengene 18 gange igen, hvis Venstre danner regering sammen med både Dansk Folkeparti og Det Konservative Folkeparti.

Stemmeprocent: Hvor mange stemmer på Liste C?

Ved Folketingsvalget i 2015 fik Det Konservative Folkeparti i alt 118.003 stemmer, hvilket svarede til 3,4% af de samlede stemmer på valgdagen. Skulle de konservative få et tilsvarende valg denne gang, er der odds 2.00 at hente netop nu på Under 4,25% af stemmerne.

Da Blå Blok generelt spås et dårligere valg i 2019 end i 2015, er det måske ikke så tosset et odds, medmindre man forventer at Det Konservative Folkeparti får et bedre valg end de tidligere opinionsmålinger peger på.

Vi anbefaler, at man besøger bookmakeren for de altid opdaterede odds og markedet på det næste Folketingsvalg i Danmark.

Spil hos Oddset >>

* Odds på Konservative kan ændre sig. +18. Henvisningslink