Livestream La Liga - Primera Division

Livestream La Liga: Se Primera Division-kampe på nettet

Se den spanske La Liga med live streaming hos de danske bookmakere, som tilbyder La Liga livestream i sæsonen 2020/21. Læs hvordan du kan se kampene fra La Liga på nettet.

Det er generelt ikke muligt at se kampe fra La Liga i denne sæson (2020/21) på de danske TV-kanaler. TV2 Sport vil dog vise enkelte kampe henover sæsonen, men som hovedregel må man som dansk fan af spansk fodbold kigge efter La Liga livestream på nettet. Her er der heldigvis gode nyheder, for det er muligt at livestreame La Liga kampene hos streamingtjenesten Strive, eller at se La Liga på nettet hos flere danske bookmakere.

Se kommende La Liga kampe i TV-guiden her >

bet365 er en af de bookmakere, som har rettigheder til at vise La Liga livestream til sine kunder i Danmark, og det betyder, at du som aktiv kunder kan logge ind på kontoen og se kampene i bet365s Live Billeder-sektion på hjemmesiden*.

Livestream La Liga hos bet365 >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

Livestream La Liga 2020/21 hos bookmakerne

Det er muligt at se La Liga Livestream hos flere danske bookmakere i sæsonen 2020/21, og vi anbefaler f.eks. bet365.dk, som tilbyder Live Billeder fra La Liga til sine aktive kunder. Bemærk at du skal være fyldt 18 år før du kan blive kunde hos bet365.dk.

For at kunne se La Liga livestream hos bet365, og dermed se f.eks. Barcelonas og Real Madrids kampe via din spillekonto hos bookmakeren, skal du være aktiv kunde. Det betyder, at du skal have penge på din bet365-konto eller have spillet en kupon indenfor det seneste døgn.

Overholder du disse simple krav, kan du frit live streame La Liga-kampene, som findes i bet365s Live Billeder-kalender, når du er logget ind på din aktive konto.

Sådan ser du La Liga Livestream hos bet365

  1. Log ind hos bet365.dk
  2. Sørg for at du har penge på kontoen, eller har spillet indenfor de sidste 24 timer.
  3. Find Live Billeder i menuen og den La Liga kamp du ønsker at se

Livestream La Liga hos bet365 >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

Mere om bookmakernes livestream krav

Når du er kunde hos en dansk bookmaker, som tilbyder livestream fra La Liga, eller andre sportsbegivenheder, er det som udgangspunkt 100% gratis at live streame hos bookmakeren. MEN, det kræver dog, at du er aktiv kunde hos bookmakeren.

Hvad menes der så med "aktiv kunde"? Hver bookmaker har sine egne krav til kunderne, før man kan live streame kampe hos bookien. Men det langt mest almindelige er, at du blot skal have mindst én krone stående på kontoen (læs: Saldoen må ikke være 0 kr.), eller have spillet et væddemål indenfor de seneste 24 timer, for at kunne se livestream.

Har du penge på kontoen, kan du altså altid se La Liga livestream hos f.eks. bet365*, når bookmakeren vel at mærke har rettighederne til at vise spansk fodbold. Det har de i 2020/21-sæsonen af Primera Division, som La Liga også kaldes, ligesom bookmakeren også har live streamet La Liga kampene i de seneste par sæsoner.

Livestream La Liga hos bet365 >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

Er det 100% gratis at se La Liga livestream på nettet?

Det koster ikke noget at se La liga livestream på nettet hos bookmakerne, når du først er blevet aktiv kunde.

Du er naturligvis nødt til at indbetale penge til din konto, for at overholde kravet om at der skal være penge på kontoen eller nylig betting aktivitet. Derfor kan an argumentere for, at det ikke er 100% gratis, da det kræver du deponerer penge hos bookmakeren.

Der er dog ikke noget krav om, at du skal spille for at se La Liga livestream på nettet hos f.eks. bet365. Sætter du 100 kr. ind, kan du i teorien lade dem stå på kontoen indtil den dag du ikke længere ønsker at se livestream hos bookmakeren, og derefter hæve dem til banken igen.

Der er altså intet omsætningskrav forbundet med at se livestream fra La Liga, eller andre af de tusindvis af sportsbegivenheder som bet365 live streamer hvert år.

 

Se de største La Liga kampe på PC, mobil eller tablet

Vi danskere bliver stadig mere og mere "mobile", og således er mobilbetting også blevet stort hos bookmakerne. Derfor kan man selvfølgelig også se La Liga livestream fra sin PC, mobil eller tablet, hvis man f.eks. er kunde hos bet365*.

Afspilleren fungerer rigtig fint på din mobil/smartphone og/eller tablet, og det er underordnet om du tilgår bet365s hjemmeside fra en iOS eller Android-enhed.

Med en aktiv bettingkonto hos bet365, kan du altså i 2019/20 sæsonen se alle Barcelona og Real Madrid-kampe i La Liga, inklusiv El Clasico livestream, når de to spanske storklubber mødes. Det er dog ikke kun Barcelona og Real Madrid livestream du finder, men også streams til kampe mellem rækkens mindre profilerede hold.

Når man ser bookmaker livestream fra Danmark, skal man være opmærksom på, at regler og vilkår samt betingelser for brug af livestream-servicen gælder hos samtlige bookmakere. Det betyder helt simpelt, at bookmakeren forbeholder sig retten til at lukke for streams i bestemte geografiske områder, og at der aldrig er en garanti for, at du kan se en kamp, selv om den har været annonceret i bookmakerens livestream-kalender.

Livestream La Liga hos bet365 >>

* R/v gælder | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt | www.ludomani.dk

 

Kan man se La Liga i TV?

Som udgangspunkt kan La Liga kampene i denne sæson (2020/21) ikke ses på dansk TV. TV2 Sport X vil dog vise udvalgte kampe, men der er ikke en fast dækning af La Liga på programmet hos nogle danske TV-kanaler. Derfor må danske Flow TV-seere kigge langt efter de fleste kampe Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid og alle danskerne i La Liga i denne sæson.

Til gengæld er det muligt at tilkøbe sig adgang til streamingtjenesten Strive som har rettigheder til at streame La Liga-kampene. Der er selvfølgelig også muligheden for, at se et ganske udmærket livestream fra La Liga hos flere bookmakere, som vi indledningsvist har beskrevet i denne artikel.

Vil du vide mere om La Liga generelt, kan du følge vores dækning af den spanske La Liga her, og læse mere om de 20 La Liga-klubber og danskerne i La Liga i denne sæson.