Livestream El Clásico: Se Real Madrid - Barcelona på nettet

18. marts 2022

Livestream El Clásico: Se Real Madrid - Barcelona

Se Barcelona - Real Madrid i El Clasico på livestream her. Læs hvordan du kan se El Clasico livestream på nettet hos flere danske bookmakere, som f.eks. bet365.

I sæsonen 2019/20 er det igen muligt at live streame La Liga og Copa del Rey hos flere danske bookmakere. bet365 er en af disse bookies med La Liga livestream, og dermed er det muligt, at se El Clasico livestream, når Barcelona og Real Madrid mødes i La Liga eller Copa del Rey, på nettet via PC, mobil eller tablet hos bookmakeren.

Det er gratis at se El Clásico livestream hos bookmakeren bet365, når du er logget ind på din konto. Det er dog en forudsætning at du er "aktiv kunde" hos bookmakeren. Det betyder blot, at du skal have penge stående på kontoen, eller have placeret et væddemål hos bookien indenfor de seneste 24 timer før kampstart.

Næste El Clasico stream
Real Madrid - Barcelona
Søndag d. 20/3-2022 kl. 21.00
La Liga: 29. spillerunde

Live Stream El Clasico*

* Betingelser gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

 

Sådan ser du El Clásico livestream hos bet365

For det første skal du være kunde hos bet365, for at kunne logge ind på kontoen og dermed se livestream fra El Clásico og La Liga i almindelighed. Live streamet til alle fodboldkampe hos bookmakeren findes i "Live Billeder" sektionen, når man er logget ind på sin konto.

Find El Clasico livestreamet hos bookmakeren:

  1. Log ind hos bet365 >>
  2. Sørg for at du har penge stående på din konto, eller at du har spillet et væddemål hos bookmakeren indenfor det seneste døgn.
  3. Gå til "Live Billeder" i menuen.
  4. Find El Clasico (Barcelona - Real Madrid) i kalenderen.
  5. TIP: Du kan sortere efter dato og sportsgren for at finde kampen hurtigere. Du kan også tilgå streamet ved at finde live odds-markedet for kampen hos bookmakeren.

Live Stream El Clasico*

* Betingelser gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt

Kort om El Clásico

Lionel Messi og Marcelo Vieira i en klassisk El Clásico-situation. (foto: shutterstock.com)
Lionel Messi og Marcelo Vieira i en klassisk El Clásico-situation. (foto: shutterstock.com)

 

Braget mellem ærkefjenderne Real Madrid og FC Barcelona kaldes populært for El Clásico i Spanien, mens catalanerne normalt refererer til opgøret som El Clássic. De drabelige dueller mellem spansk fodbolds mest vindende klubber gennem tiderne, er forbundet med en lang historie som strækker helt tilbage til 1902.

El Clasico har altid haft et stærkt politisk præg grundet Cataloniens forhold til selvstændighed i Spanien, og måske netop derfor er kampene ofte præget af rendyrket had på banen med mange kort og udvisninger til følge.

El Clasico byder dog først og fremmest også på nogle af verdens bedste fodboldspillere, som har for vane at samles i netop disse to spanske storklubber. Derfor samles hundreder af millioner af seere foran fjernsynet - og via livestreams - i hele verden, når Real Madrid og Barcelona tørner sammen i den spanske klassiker.

Live Stream El Clasico*

* Betingelser gælder for livestream | I.P. Restriktioner | +18 Spil Ansvarligt