Livestream

Livestream

At se sport via livestream på nettet er moderne som aldrig før. Læs alt om dine muligheder for at streame sport via gratis livestreams på nettet, direkte på PC, mobil eller tablet.

Der findes helt grundlæggende to typer livestreams: de gratis og dem mod betaling. Mange bookmakere med dansk licens tilbyder gratis livestream til deres aktive kunder*, og tusindvis af streams fra bl.a. fodbold- og tenniskampe året rundt. Bookmakerne har dog langtfra rettigheder til at vise alt sport gratis på deres platforme, eller mod betaling for den sags skyld.

Derfor kan det også være nødvendigt med et livestream-abonnement hos streamingtjenester som Viaplay.dk og/eller EuroSport Player, hvis du vil se alle kampene fra f.eks. Superligaen, Premier League og Champions League med livestream på nettet.

Livestream Oversigt

 

Bookmaker Livestream

Lad os bare starte med at slå fast, at det som udgangspunkt er gratis at live streame sport hos de bookmakere, som tilbyder live billeder via hjemmesiden til deres aktive kunder.

At se bookmaker livestream kræver dog, at man er aktiv kunde hos bookien, hvilket igen betyder, at man skal have penge stående på sin konto, eller have spillet indenfor det seneste døgn.

Se bookmakere med livestreams her >

Hver bookmaker har sine egne regler og betingelser for at kunne benytte streamingtjenesten hos bookmakeren, og I.P. restriktioner kan gøre sig gældende. Det betyder f.eks., at man vil kunne se noget sport i nogle lande, som ikke kan ses i andre lande. Årsagen til dette er gældende rettigheder for det pågældende land, og f.eks. er det ikke muligt at se Superliga fodbold hos bookmakerne i Danmark, da disse rettigheder ejes af Viasat.

Anbefalet bookmaker til live streaming

Her på Oddsforum.dk tøver vi ikke med at anbefale bookmakeren bet365.dk til odds-spillere, som vil live streame sport via deres foretrukne bookmakers hjemmeside på PC, mobil eller tablet. bet365 tilbyder nemlig live streaming fra tusindvis af fodbold- og tenniskampe hver sæson, og en masse øvrig niche sport. Mere herom senere.

Samtidigt er bet365 en af de førende bookmakere i det danske marked, og tilbyder generelt odds og live odds på stort set alt mellem himmel og jord. Ofte har du muligheden for at placere live odds på de sportsbegivenheder du streamer, og du kan både live streame og placere bets fra PC, mobil eller tablet. Igen mere herom senere.

Besøg bookmakeren bet365 med det samme, og kom i gang med en ny konto, hvis du ikke allerede har en. Du kan starte med at benytte bookmakerens velkomsttilbud, hvis du skal indbetale penge for at se livestream. Selve live streamet finder du under "Live Billeder" i menuen, når du er logget ind på din bet365-konto.

Spil hos bet365 >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Livestream fodbold på nettet

Vi danskere har aldrig haft mere sport at vælge imellem i TV og på nettet med de talrige livestream-muligheder, vi tilbydes i dag. Noget sport kan ses 100% gratis, hvis man er aktiv kunde hos en bookmaker, mens andet sport kun kan ses (lovligt) med et betalingsabonnement hos en streamingtjeneste som f.eks. Viaplay.

Teknologiens udvikling har gjort, at vi nu lynhurtigt kan hive rullende billeder ned på vores PC, mobil eller tablet med en helt almindelig internetforbindelse, og ydermere caste signalet videre til vores TV-skærme, hvis vi ønsker det. At livestreame fodbold på og via nettet har aldrig været lettere, og forneden kan du læse mere om, hvor du finder livestreams til kampene i de største ligaer og turneringer.

Superligaen i Danmark

I Danmark er rettighederne til bl.a. Superligaen fordelt på flere TV-stationer. De fleste Superliga-kampe vises på TV3+ og TV3 Sport, mens Canal 9 og EuroSport viser udvalgte kampe. Den bedste mulighed for at kunne se samtlige kampe, er reelt at abonnere på en stor TV-pakke som inkluderer kanaler som TV3+, TV3 Sport, EuroSport og Canal 9.

Køber man et livestream abonnement hos Viaplay.dk og EuroSport Player, bør man dog være dækket helt ind ift. Superliga Livestream, og kunne se alle Superliga-kampe i sæsonen 2018/19.

Premier League i England

Den engelske Premier League er velnok verdens største fodboldliga, målt alene på interessen for kampene rundt omkring på kloden, og rettighederne til Premier League-kampene ejes i Danmark af bl.a. Viasat. Det betyder, at Premier League fodbold kan ses i TV på f.eks. TV3+, men også hos 6'eren.

Vil man have adgang til Premier League livestream, skal man kigge mod Viaplay.dk eller EuroSport Player. Her får du adgang til alle de store kampe fra Premier League med alle de store stjerner.

EFL Cup & FA Cup i England

De to mest seværdige pokalturneringer i verden, hvis vi med danske øjne ser bort fra DBU Pokalen, er velnok de to engelske EFL Cup og FA Cup. Her mødes klubberne fra hele England i en lang række drabelige pokalbrag hver sæson, i kampen om de to yderst eftertragtede pokaltrofæer.

Mens det ikke er muligt, at live streame Premier League kampe gratis hos bookmakerne, kan man derimod normalt se EFL Cup og FA Cup livestream hos bookmakerne.

Champions League

Verdens mest profilerede klubturnering hedder Champions League, og her mødes spidserne fra alle de nationale fodboldligaer i slaget om verdens mest eftertragtede klubtrofæ.

Du kan se Champions League livestream via betaling hos f.eks. Viaplay.dk, da Viasat ejer rettighederne til at vise Champions League-bold i Danmark. Kampene kan derfor også ses på Viasats TV-kanaler, såsom f.eks. TV3+.

La Liga i Spanien

Den spanske La Liga byder på FC Barcelona og Real Madrid, og er alene derfor en af verdens mest fulgte ligaer. Dog er der ingen danske TV-stationer som har samlet rettighederne op til at vise La Liga-kampene i TV i sæsonen 2018/19 indtil nu (august 2018, red.).

Derfor kan man glæde sig over, at det er muligt at se alle kampe, inkl. El Clasico, på livestream hos flere bookmakere, som f.eks. bet365. Er man aktiv kunde, kan man altså se La Liga livestream hos bookmakerne i denne sæson.

Serie A i Italien

Den italienske Serie A er en liga, som i mange år har stået i skyggen af bl.a. Premier League og La Liga, når det kommer til TV-seernes interesse. Ikke mange nationale TV-stationer har beskæftiget sig med Serie A i de senere år, og det gør de heller ikke i sæsonen 2018/19, som det ser ud netop nu.

Til gengæld er det muligt at live streame Serie A-kampene hos bookmakerne, som f.eks. bet365, der tilbyder livestream fra Serie A.

Allsvenskan i Sverige

Den svenske Allsvenskan byder på masser af store, traditionsrige opgør mellem de største klubber i Sverige. Hos flere danske bookmakere er det muligt, at se Allsvenskan livestream og dermed streame kampene fra den bedste svenske fodboldrække.

Bundesligaen i Tyskland

Den tyske Bundesliga har i mange år været en af de mest målrige og underholdende ligaer at følge på kontinentet. De seneste par sæsoner har det også været muligt at se Bundesliga livestream hos bookmakerne, og det bliver det også i år.

Dermed kan man se alle kampene med Bayern München, Dortmund og de øvrige klubber i den bedste tyske fodboldrække på livestream.

Stream fodbold fra hele verden

Foruden de ovennævnte ligaer, som tilsammen nok dækker over ca. 99% af de fodboldkampe vi ser i TV her i Danmark, er det også muligt at live streame fodbold fra andre dele af verdenen.

Når du tilgår livestream-sektionen hos bookmakerne, vil du i formiddagstimerne kunne se fodbold fra Asien, mens du i de sene aften- og nattetimer har mulighed for at se fodbold fra f.eks. Sydamerika. Med disse live streams kan du vitterligt se fodbold fra  hele verden, og der vises kampe mellem hold, som du formentlig aldrig havde hørt om.

Der er generelt et stort udvalg af kampe, og bør betragtes som lidt af et slaraffenland for en seriøs odds'er, som gerne vil udvide sin fodboldhorisont og måske spotte efter nye markeder til sine live odds.

 

Tennis Livestream: Se tusindvis af kampe hvert år

Det er dog ikke kun fodbold-livestream, man finder hos bookmakerne. Faktisk er der om muligt endnu flere tennis-kampe på livestream-plakaten hos bookmakerne, da der streames vidt og bredt fra ATP og WTA-turneringerne året rundt.

Er du tennis-fan, ved du, at der spilles tennis stort set hver uge, og det betyder, at der - stort set - altid er tennis-kampe som kan streames hos bookierne. Se f.eks. Caroline Wozniacki livestream fra de store Grand Slam-turneringer Wimbledon, US Open, Australien Open og French Open, hvorfra man som aktiv kunde hos bookmakerne kan se stort set samtlige kampe hos både mænd og kvinder.

Tennis livestream er særligt populært, fordi det går super godt hånd i hånd med live odds. I en dynamisk sport, hvor kampene kan vende på rekordtid, og gøre en "sikker vinder" til underdog, kan oddsene lynhurtigt ændre sig til din fordel, og de er altid lige ved hånden, når du livestreamer en tenniskamp.

Spil hos bet365 >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil

 

Se niche sport hos bookmakerne

Indenfor bettingverdenen er det iflg. vores oplysninger fra branchen således, at ca. 90% af alt omsætning hos bookmakerne spilles på fodbold, mens tennis står for ca. 7% af de resterende 10%. Kun få procent af omsætningen er fordelt på alle andre sportsgrene tilsammen, til trods for at der findes masser af niche sportsgrene i denne verden.

Mange af disse niche sportsgrene kan også ses med livestream hos bookmakerne på nettet, hvor man f.eks. kan se Volleyball, Dart, Bordtennis og meget mere, men også større sportsgrene som ishockey og håndbold.

Med muligheden for at se niche sport hos bookmakerne, kommer også muligheden for at se sport, som ikke vises på danske TV-kanaler, og derfor ville være umuligt at se, selv med den store TV-pakke. Er du sportsfan til fingerspidserne, kan det varmt anbefales at tjekke bookmaker livestreaming ud.

 

Livestream på PC, mobil eller tablet

At kunne se fodbold på farten, uanset hvor man befinder sig, er en luksus som vore bedsteforældre kun kunne drømme om. I de glade dage, før moderne fodbold, krævede det som regel en billet til det lokale fodboldstadion, hvis man ville følge de lokale heltes strabadser, men nu om dage, kan vi se stort set alle interessante fodboldkampe i TV eller med livestream på nettet.

At live streame fodbold eller anden sport på sin PC, mobil eller tablet er nemt, og stiller ikke nævneværdige krav til din computer, mobiltelefon/smartphone eller tablet. Med en gennemsnitlig internetforbindelse, og en forholdsvis moderne enhed som kan vise video, vil du kunne se livestream, uanset hvor du befinder dig.

Det giver dig muligheden for at slå ventetiden ihjel, når du rejser med DSB, eller måske at krydre Onkel Bennys fødselsdag i sommerhuset med dit favoritholds kamp på mobilen. Der er selvfølgelig intet i vejen med at se fodboldkampe i TV, men fordelene med livestreaming er bestemt til at få øje på. Specielt hvis man er villig til at betale for et abonnement hos en streamingtjeneste, som tilbyder kampene i High Definition-kvalitet.

 

Betalt Livestream Abonnement

Ønsker du at kunne se livestream fra Superligaen, Premier League, Champions League og anden sport fra allerøverste hylde, kommer du ikke omkring at skulle betale for enten en større TV-pakke, eller et abonnement hos én eller flere danske streamingtjenester.

Viaplay.dk, TV2Play og EuroSport Player er tre forskellige streamingtjenester, som hver især har rettighederne til at vise forskellige sportsbegivenheder på deres platforme. Det kræver således også tre forskellige abonnementer, hvis du vil have adgang til det helt store sportsunivers via livestream.

Ønsker du kun at se Superliga, Premier League og Champions League kommer du dog meget langt med et sportsabonnement hos Viaplay.dk, som har rettighederne til de fleste kampe i nævnte turneringer.

Fordelene ved ikke at være nærig, og betale for et abonnement hos f.eks. Viaplay, er, at du får dine streams i den absolut bedst mulige kvalitet, og selvfølgelig med danske kommentatorer og alt den vanlige lir fra optakten i TV-studiet før kampene. Med Viaplay kan du også nemt caste signalet fra din telefon videre til din TV-skærm, og på den måde hive kampen op på det store lærred i HD-kvalitet.

Besøg Viaplay.dk >>

* Indeholder henvisningslink

 

Stream Tip: Hold dig fra disse livestreams!

I denne artikel har vi nøje gennemgået dine muligheder for at se sport med livestream på nettet. Der findes selvfølgelig også en mulighed, som vi dog fraråder på det kraftigste, og det er selvfølgelig de illegale streams man kan finde ved at søge rundt omkring i de skumle afkroge af internettet.

De illegale streams kendetegnes først og fremmest ved, at du bombarderes med et hav af pop-up reklamer, som er svære at lukke ned. Ofte vil et klik på X'et for at lukke reklamen i stedet åbne et nyt browservindue op, og sende dig videre til en hjemmeside, som installerer cookies - eller det der er værre - på din computer.

Har du før benyttet dig af denne type streams på nettet, vil du formentlig have oplevet, at din computer pludselig bliver meget langsom at arbejde med. Det kan meget vel være pga. de mange spam-links, man utilsigtet kommer til at klikke på, når man vil lukke reklamerne ned på de ulovlige streams.

For din computers bedste ve og vel, vil vi som et sidste ord i denne livestream guide igen opfordre til, at du benytter de lovlige og professionelle HD-streamingtjenester, og/eller de gratis og lovlige streams, uden reklamer, hos bookmakerne.

Spil hos bet365 >>

R/v og geografiske IP restriktioner gælder | +18 Ansvarligt Spil