Web
Analytics

Caroline Wozniacki i aktion for Danmark ved OL 2016. (foto: shutterstock)

6. oktober 2018

Livestream Caroline Wozniacki

Se Caroline Wozniackis kampe på livestream hos bookmakeren Unibet eller bet365, som viser – stort set – alle Wozniackis kampe gratis på livestream til deres aktive kunder.

Caroline Wozniacki er Danmarks tennis-darling nr. 1, og tusinder af danskere leder efter hendes kampe på livestream, når hun svinger ketsjeren i de største tennis-turneringer i verden.

Langtfra alle kampe vises nemlig i TV, og derfor må man ofte ty til internettet, hvis man vil følge Carolines kampe live.

Heldigvis findes der lovligt og ikke mindst reklamespam-frit livestream fra de fleste kampe hos bookmakere som Unibet og bet365, hvor alt der kræves før du kan se kampene gratis, er, at du har penge stående på din konto, eller har placeret et væddemål indenfor det seneste døgn.

 

Live stream Caroline Wozniackis næste kamp

Næste kamp du kan livestreame er Q. Wang mod Caroline Wozniacki i Beijing d. 06. oktober kl. 13.30 dansk tid. Det kræver som nævnt, at du er aktiv kunde hos bet365, før du kan se livestream hos bookmakeren.

Tennis kampe er ofte udsat for tidsforkydelser for kampstart. Hold øje med odds- og livestream kalenderen hos bookmakeren bet365 for opdaterede kampstartstidspunkter.

Se livestream hos bet365.dk >>

*R/v gælder | +18 Spil Ansvarligt | Geografiske Restriktioner | Indeholder Henvisningslink

 

Sådan ser du Wozniacki livestream på nettet

For at kunne se Caroline Wozniackis kampe i f.eks. Wimbledon, French Open, US Open og mange flere turneringer, skal du først og fremmest have en aktiv konto hos en bookmaker som tilbyder livestream.

Hos bookmakerne gælder der som regel simple regler og betingelser for at kunne se livestream. Her gælder det som hovedregel, at hvis der står penge på din bettingkonto, eller du har placeret et væddemål for dine sidste penge indenfor de sidste 24 timer, kan du kvit og frit se livestream fra tennis-kampe – og andre sportsgrene – i hele verden.

Det er således ikke kun Wozniackis kampe, du kan se på livestream, men du kan også følge Djokovic, Nadal, Federer, Serena Williams og alle de andre tennisstjerner og favoritter, og masser af fodbold fra store europæiske ligaer.

 

Livestreamet virker på PC, tablet og mobil

Tenniskampene ligger ofte i formiddagstimerne, uanset om der spilles Wimbledon eller andre turneringer, og det betyder, at man ikke altid sidder hjemme på sofaen, klar til at live streame Wozniackis kampe på sin laptop eller se den på TV, hvis den vises der.

Derfor er det befriende, at UnibetTVs livestream også virker på tablets og mobiltelefoner, så du kan tage tenniskampene med på farten. Uanset hvor du befinder dig, kan du se tenniskampene live via din Unibet-konto, så længe du blot har adgang til internettet.

Samtidigt har du selvfølgelig masser af odds lige ved hånden, hvis du har lyst til at spille penge på udfaldet af kampen du streamer.

 

Find tenniskampen du vil se i odds-sektionen

Det er UnibetTV som viser livestreamet på hjemmesiden, og så snart du er logget ind på din (aktive) Unibet konto, kan du frit vælge at tænde livestreamet for alle de kampe, som er markeret med et lille UnibetTV-ikon ved kampen i oddssektionen.

Gå til “Sport” i menuen hos Unibet, og vælg “Live Streaming” fra menuen i venstre side, eller gå direkte til odds-oversigten for kampen/turneringen for at klikke på livestream ikonet.

Herunder kan du se hvordan det ser ud med f.eks. fodbold og basketball-kampe i oddsprogrammet:

Se livestream hos Unibet.dk >>

* Få 1500 kr. bonus hos Unibet | +18 r/v gælder

Bookmaker Tilbud

Bookmaker Tilbud

Dagens Spilforslag

Se Dagens Spilforslag

Bookmakere

De Bedste Bookmakere

Kommende kampe
Live kampe
Odds vises fra Bookmaker
Vejle Boldklub
AaB
1 3.25
X 3.20
2 2.25
Leganes
Deportivo Alaves
1 2.04
X 3.20
2 3.80
Eibar
Real Madrid
1 6.00
X 4.33
2 1.50
Watford
Liverpool
1 6.00
X 4.75
2 1.44
Everton
Cardiff
1 1.40
X 4.75
2 7.00
Brighton
Leicester
1 2.80
X 3.20
2 2.50
Manchester Uni..
Crystal Palace
1 1.36
X 5.00
2 7.50
West Ham
Manchester City
1 13.00
X 6.00
2 1.22
Hobro
Randers FC
1 3.20
X 3.25
2 2.25
Se alle kampe