FA Cup Odds: Spil på vinderen og finalisterne i 2018/19

FA Cup

Spil på vinderen af FA Cuppen 2020/21 og på de mange spændende FA Cup-kampe i sæsonen. Læs mere om vinder odds på FA Cup her.

At oddse på FA Cuppen er altid spændende, fordi turneringen byder på mange overraskelser i løbet af sæsonen, når hold fra lavere rækker overrasker og sender forhåndsfavoritterne ud af turneringen. Der er altså mulighed for at finde nogle astronomiske odds på FA Cup-overraskelser.

Samtidig viser en række danske TV-kanaler nærmest altid masser af kampe fra den traditionsrige FA Cup, hele vejen fra de tidlige runder til den storslåede finale på Wembley i London. Det er også muligt at livestreame FA Cup-kampene hos bookmakerne.

Hvem vinder FA Cuppen i år? Det kan du selvfølgelig spille på hos stort set alle bookmakere i Danmark, herunder også bet365, som tilbyder odds på vinderen af FA Cuppen, og hvem der spiller sig i finalen. Efterhånden som holdene bliver elimineret i årets turnering, falder vinderoddsene som regel på favoritterne, og jo længere fremme vi er i turneringen, desto lavere vil oddset også være på de største favoritter.

Derfor kan der være god værdi i at oddse på dine favoritter til at vinde FA Cuppen tidligt på sæsonen, men risikoen for at dine valgte helte når at ryge ud inden finalen, er selvfølgelig større, jo flere kampe der venter forude før finalen.

Her på Oddsforum.dk opdaterer vi løbende denne artikel med friske FA Cup vinder- og finaleodds, men anbefaler et besøg hos bookmakeren bet365 for opdaterede odds på FA Cuppens kampe og vindere sæsonen igennem.

Spil på FA Cup hos bet365.dk*

 

FA Cup Vinder Odds: Hvem løfter trofæet i 2020/21?

Her kan du spille på hvem der vinder finalen i årets FA Cup-turnering. Alle odds på vinderen af FA Cuppen er fundet hos bookmakeren bet365, som sæsonen igennem viser kampe fra FA Cuppen med livestream til deres aktive bettingkunder.

Læs også: FA Cuppens Historie siden 1871

FA Cup Vinder
Hold Odds
Manchester City 1.80
Leicester 4.00
Chelsea 5.00
Southampton 11.00
Odds er senest opdateret d. 7. april forud for semifinalerne i FA Cup 2020/21. Besøg bookmakeren bet365.dk for alle opdaterede vinder-odds på FA Cup.

Spil på FA Cup hos bet365.dk*