Benfica vs Dynamo Kiev

15. august 2022

17/8: Spilforslag til Dynamo Kiev vs Benfica m.fl. onsdag aften

Champions League kvalifikationen går ind i sin afgørende fase disse uger med kampe fra play-off runden. Læs med herunder, hvor vi bringer dig optakt og spilforslag til kampene i CL-kvalifikationen onsdag d. 17. august. 

Kvalifikationen til Champions League gruppespillet og de mange millioner går ind i sin afgørende fase. Tirsdag og onsdag spilles den første af to kampe i play-off runden, hvor 12 hold kæmper om seks pladser. 

Seks af holdene skal i aktionen onsdag aften, hvor der er tre kampe på programmet, som vi i denne artikel kigger nærmere på og bringer vores spilforslag til. Se bl.a. om FCMs banemænd i Benfica kan gøre arbejdet færdig og spille sig forbi Dynamo Kiev, ligesom der venter et østeuropæisk opgør mellem FK Qarabag og Viktoria Plzen. 

Læs med herunder, hvor vi zoomer ind på onsdagens program fra Champions League og bringer spilforslag til dagens tre kampe. 

Spil hos bet365*

 

FK Qarabag vs Viktoria Plzen spilforslag 

Livestream: TV3 Sport / ViaPlay 

Tofiq Bahramov Stadium i Baku danner rammen om mødet mellem FK Qarabag og Viktoria Plzen i Champions League play-off. En hjemmebane hvor Qarabag ikke har tabt en betydningsfuld kamp siden februar, hvor man tabte til Marseille i Europa League. 

Generelt er det et hjemmehold som de fleste danskere formentlig ikke kender det store til. Qarabag er dog en svær modstander at stå overfor, hvilket samlede sejre over polske Lech og schweiziske Zürich indtil videre vidner om. I de to hjemmekampe har man slået Lech med 5-1 og Zürich med 3-2, så der venter formentlig det tjekkiske mesterhold fra Viktoria Plzen en svær opgave. Forholdene kan også blive vanskelige, da der i øvrigt forventes at være 32-33 grader ved kampstart. 

Viktoria Plzen har på deres vej til playoffs spillet sig forbi HJK (samlet 7-1) og Sheriff Tiraspol (samlet 4-2). Fælles for alle kampene har været, at det ikke har været kedeligt og følge med i. Således er samtlige fire kampe endt med mindst tre scoringer og en gentagelse kan ligge og lure i Aserbajdsjan onsdag aften.

I hvert fald er det to hold der har haft nemt ved at finde vej til netmaskerne, men omvendt også haft svært ved at holde nullet. Vi forsøger os med et spilforslag på BHS (Ja) + Over 2,5 mål til odds 2.20 hos bet365. 

Spil hos bet365*

 

Dynamo Kiev vs Benfica spilforslag

Livestream: TV3+ / ViaPlay

Dynamo Kiev er som et af de eneste hold på dette stadie ikke startet i den hjemlige liga endnu, hvor sæsonstarten er blevet udskudt som følge af krigen med Rusland. Det har dog ikke holdt ukrainerne fra at levere i opstarten til sæsonen, ligesom de leverede en stor overraskelse ved at slå Fenerbache ud af 3. runde i kvalifikationen. Derfor skal Benfica spillerne passe på med at tage det som en walk-over, selvom de på papiret er store favoritter hos bookmakerne. 

Benfica viste i opgørene mod FCM hvor stor en klasse holdet besidder. Her gik man videre med samlet 7-2 efter rigtig flot angrebsfodbold både i Portugal og i sidste uge i Randers. Nu står man overfor en modstander, der formentlig er en tand stærkere end midtjyderne, men alligevel et hold, hvor Benfica kan komme til at skabe mange chancer, hvis de finder den samme spilleglæde frem igen. 

Opgøret spilles på Stadion Miejski i Podz i Polen som følge af urolighederne i Kiev. Derfor bliver der næppe den helt store hjemmebanefordel at mærke for det ukrainske storhold, der skal forsøge at få sig et godt udgangspunkt inden returopgøret i Lissabon næste uge. Vi ser gæsterne som klare favoritter, men oddset er de seneste dage faldet voldsomt på en Benfica sejr, hvorfor vi i stedet kigger mod over/under markedet. 

Det taler for få mål at der venter et returopgør om en uge, men vi har alligevel en tro på at det kan blive målrigt i Podz. Bookmakerne har sat en lav linje på opgøret, men Benfica har ikke for vane at spille defensivt og forsøge at fedte en 1-0 sejr hjem. På den anden side er Dynamo Kiev tvunget frem vel vidende om, at man formentlig skal bruge en sejr for at have en god chance for at gå videre. 

Vi forsøger os med et spilforslag på over 2,5 mål til flotte odds 2.05 hos bet365. 

Spil hos bet365*

 

Maccabi Haifa vs Røde Stjerne spilforslag 

Livestream: TV3 Max / ViaPlay 

Vores rundtur slutter i Israel, hvor Maccabi Haifa får besøg af serbiske Røde Stjerne. Her kæmper hjemmeholdet for deres første deltagelse i Champions League gruppespillet siden 2009/10 sæsonen, mens Røde Stjerne senest var i det fineste selskab i 2019/20 sæsonen. 

Hjemmeholdet deltog i sidste sæson i Conference League gruppespillet, hvor man måtte tage til takke med en sidsteplads og fire point i en gruppe der talte Feyenoord, Union Berlin og Slavia Prag. I denne sæson har man besejret Olympiakos med samlet 5-1 og Apollon Limassol med samlet 4-2 på vejen til 4. runde. Selvom det har været flotte sejre, vil det være en stor sensation at se det israelske mandskab spille sig hele vejen til gruppespillet. 

Man står nemlig overfor et stærkt serbisk mandskab, der har vundet de seneste syv kampe med en samlet målscore på 28-1. I den hjemlige liga smadrer man alt modstand, mens armenske Pyunik i 3. runde heller ikke kunne stille det store op og måtte se sig slået med samlet 7-0. 

Ingen tvivl om at Maccabi Haifa på papiret er en sværere modstand for Røde Stjerne, der på holdkortet stadig har bl.a. Milan Pavkov og Mirko Ivanic, som mange FCK fans formentlig kan huske. Det serbiske mandskab bør dog være pæne favoritter over to kampe til at løbe med den samlede sejr. Man slutter af hjemme på Stadion Rajko Mitić, hvor man normalt er rigtig stærke, derfor vil et uafgjort resultat i det først opgør være et ganske fint resultat, vel vidende om at man kan gøre arbejdet færdig på Beograd. 

Vi satser på en tæt affære i det første møde og forsøger os med kampen ender uafgjort til odds 3.30 hos bet365. 

Spil hos bet365*